Nerūdijančio Plieno Rankena Pedikiūro Kaliaus Skustuvas Koja Failą Priežiūros Kietos Odos Valiklis su Atveju 10 Pakeitimo Ašmenys Pedikiūro įrankiai Nerūdijančio Plieno Rankena Pedikiūro Kaliaus Skustuvas Koja Failą Priežiūros Kietos Odos Valiklis su Atveju 10 Pakeitimo Ašmenys Pedikiūro įrankiai Nerūdijančio Plieno Rankena Pedikiūro Kaliaus Skustuvas Koja Failą Priežiūros Kietos Odos Valiklis su Atveju 10 Pakeitimo Ašmenys Pedikiūro įrankiai Nerūdijančio Plieno Rankena Pedikiūro Kaliaus Skustuvas Koja Failą Priežiūros Kietos Odos Valiklis su Atveju 10 Pakeitimo Ašmenys Pedikiūro įrankiai Nerūdijančio Plieno Rankena Pedikiūro Kaliaus Skustuvas Koja Failą Priežiūros Kietos Odos Valiklis su Atveju 10 Pakeitimo Ašmenys Pedikiūro įrankiai Nerūdijančio Plieno Rankena Pedikiūro Kaliaus Skustuvas Koja Failą Priežiūros Kietos Odos Valiklis su Atveju 10 Pakeitimo Ašmenys Pedikiūro įrankiai

Nerūdijančio Plieno Rankena Pedikiūro Kaliaus Skustuvas Koja Failą Priežiūros Kietos Odos Valiklis su Atveju 10 Pakeitimo Ašmenys Pedikiūro įrankiai

€8.26 €5.78
Yra sandėlyje
w95491

Prekės Pavadinimas: Hiveseen
Modelio Numeris: pėdų priežiūra
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
Dydis: 14.6cm * 3cm
Tipas: Ranka, Koja Failų
Funkcija 1: pėdų priežiūra
Elemento Tipas: Pėdų Priežiūros Priemonė

  • Funkcija:

    1.Profesionalus Pedikiūro Įrankis yra pagamintas iš lenkijos nerūdijančio plieno, jokių rūdžių, jokių deformuoti.Unikalus neslidžia Rankena, komfortas, sukibimas ir sklandžiai kontrolės, naudojant, kad jūs subtilus ir salonas-kokybės pėdų priežiūros. 2.Į kaliaus valiklis būti nešiojama Nerūdijančio plieno dėžutės, leidžia rūpintis savo koja ar ranka, bet kur ir bet kada, pavyzdžiui, keliaujant ar verslo kelionę, net ir kasdienio darbo metu.naudoti pėdų arba rankų priežiūros jūsų privatumą home patogiai bet kuriuo metu! 3.į kaliaus skustuvas yra suprojektuoti su Nuimama galva, labai patogu pakeisti disko ar pakrovimo failą galvos.Labai patogu pakeisti daugkartinio naudojimo mentės ir kojos failą atveju po ašmenys tampa nuobodu.Ateina kartu su 10vnt pakeitimo peiliukai ir 1pcs koja failą galvos dėl ilgo naudojimo. 4.Profesionalus pedikiūro nagų priežiūros yra lengva naudoti Pedikiūro, kukurūzų skustuvas, sunku negyvas odos, kulno odos manikiūras.beautiful grandiklis ir pan., jaunina sklandžiai kojų ir rankų odos, dont būti įsiskolinęs už jūsų kojos ilgiau!gera dovana vyresnio amžiaus moterys, vyrai arba frineds, Bėgikai, mėgėjai!

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Nerūdijantis plienas Svoris: 150g Ilgis: 15 cm/6 colių

    Pakuotė:

    1 x Plieno rankena kaliaus skustuvas 1 x Keičiamos apkrovos failą vadovas 10 x Pakeitimo peiliukai

    Pėdų Priežiūros Kaliaus Valiklis PATARIMAI:

    1.Prieš naudojimą, mirkymas jūsų koja į šiltą vandenį 15-20min, arba galite imtis dušo vietoj. 2. Ašmenys produktas yra tikrai didelis, rūpintis, kai jūs jį naudoti, ar jis gali sukelti žalos. 3. Nepersistenkite, ypač tai jūsų pirmą kartą jį naudoti, Prašome naudoti ji pagal Instrukcija, ir jums bus pasiekti geriausią rezultatą. 4.Siekiant išvengti rūdžių: Sausas geležtės po kiekvieno panaudojimo.Jis nebūtų rūdžių, jei išlaikyti juos geros būklės. 5. Prašome plase jį atokiau nuo vaikų, kad būtų išvengta atsitiktinio skauda.Tinka : Vyras/moteris, kurios kojos yra su storu negyvas odos, sausų, sprogo, corns, ir kt.

    ★★Kaip Įdiegti koja grandiklis?

    ①How Įdiegti disko? 1. Paspauskite iškėlė dalis, peilį palaikykite, stumti atgal Išardyta sėkmingai. 2. Įdėkite diską į lizdą. 3. Suderinti Kortelės Turėtojas viduryje peilį palaikykite. ②How Įdiegti Koja Failą Vadovai? 1. Pirmasis įdėti vieną pusių peilio laikiklį į aksesuaras, ir švelniai paspauskite, kad kitų pusių, pasiimkite jį į Koją Failą Vadovai. 2. įsitikinkite, kad kortelės lizdus iš abiejų pusių yra užsegamas. 3. Diegimas baigtas.Pastaba: Prieš Įdiegti Koja Failą Vadovai, Turėtų pašalinti mentės ir jų dalys, kurie turi peilį.

    Žymos: vyrų kojų priežiūra, teptuku koja, pėdų dildė, gelis nagų lakas rinkinys su uv, ans pedikiūro kėdė, kojų malūnėlis, kojų žievelės, pėdų šveitiklis, kaliaus malūnėlis, electr skustuvas.

  • Atsiliepimai (5)

    • Alona M Strand

      Exactly as in the photo

    • Chtcherba

      I get the case hit, I paid a little more for it coming with a case and at the finals it doesn't even close, I arrive according to the date (limit) I had to come from 24 to 29 and I arrived today 29, if the seller reads this, you have to complain to the delivery men!

    • Cxalimeris

      Good

    • Nxikita Rozhnov

      Valued seller, highly recommended !!!

    • Myachin Andrei

      Amei!!!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai