1 Pora Skausmo Riešo Poilsio Suspaudimo Pirštinės Su Metaliniais Terapijos Pirštinės Riešo Įtvaras Elastinga Visiškai Atvira Pirštus Vertus, Artritas. 1 Pora Skausmo Riešo Poilsio Suspaudimo Pirštinės Su Metaliniais Terapijos Pirštinės Riešo Įtvaras Elastinga Visiškai Atvira Pirštus Vertus, Artritas. 1 Pora Skausmo Riešo Poilsio Suspaudimo Pirštinės Su Metaliniais Terapijos Pirštinės Riešo Įtvaras Elastinga Visiškai Atvira Pirštus Vertus, Artritas. 1 Pora Skausmo Riešo Poilsio Suspaudimo Pirštinės Su Metaliniais Terapijos Pirštinės Riešo Įtvaras Elastinga Visiškai Atvira Pirštus Vertus, Artritas. 1 Pora Skausmo Riešo Poilsio Suspaudimo Pirštinės Su Metaliniais Terapijos Pirštinės Riešo Įtvaras Elastinga Visiškai Atvira Pirštus Vertus, Artritas. 1 Pora Skausmo Riešo Poilsio Suspaudimo Pirštinės Su Metaliniais Terapijos Pirštinės Riešo Įtvaras Elastinga Visiškai Atvira Pirštus Vertus, Artritas.

1 Pora Skausmo Riešo Poilsio Suspaudimo Pirštinės Su Metaliniais Terapijos Pirštinės Riešo Įtvaras Elastinga Visiškai Atvira Pirštus Vertus, Artritas.

€3.55 €2.48
Yra sandėlyje
w167943

Spalva:
Tipas: Ortopedijos Reikmenys
Tinka:
Medžiaga: Artritas pacientų
Dydis:
Svoris:
data: 2019-09-30
Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
Lytis:
Modelio Numeris: Stabdžių Artritas Suspaudimo Terapijos Pirštinės Su Griebtuvai
Elemento Tipas: Pėdų Priežiūros Priemonė

  • 1 Pora Skausmo Riešo Poilsio Suspaudimo Pirštinės Su Metaliniais Terapijos Pirštinės Riešo Įtvaras Elastinga Visiškai Atvira Pirštus Vertus Artritas Produkto pavadinimas: Anti Artritas Suspaudimo Terapijos Pirštinės Su Griebtuvai Svoris: apytiksl.30g Spalva: Juoda Dydis: S/M/L/(pasirinktinai) Lytis: Vyrai/moterys Funkcija: Sveikatos priežiūra/Padeda didinti apyvartą/Sumažinti sustingimą/Palengvinti skausmą Tinka: Artritas pacientų Naudoti diapazonas: Sodo apdaila, kompiuterio rašyti, bėgimo, dviračių, fitneso, laipiojimo) Funkciją: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo pluošto medžiagą, kuri yra ne tik patvarus, tačiau taip pat stabili.Pastatytas į labai griežtus kokybės kontrolės standartus, todėl ji yra stabili ir puikias eksploatacines savybes.Pirštinės paviršius yra padengtas neslidžia grūdų laikyti jį labai stiprus laikymo galia.Pusę piršto viršelio dizainas, jis gali apsaugoti jūsų rankas, padeda stiprinti kraujo apytaką, sumažinti sustingimą ir palengvina skausmą.Su juo, jūs pirštai yra ne daugiau standus, jums gali grįžti į normalų gyvenimą, virti valgį, valyti namus ir padaryti kai kurie lauko veikla laisvai.Tai yra sveikatos priežiūros pirštinės.Tai turi įtakos raumenis po nešioti.Griežtesnė poveikio, tuo geriau.Pakuotė:pora Pirštinės 1-3cm defferences bus dėl rankinis matavimas

    Žymos: poilsio lazdele, smėlio sekluma, tinka pirštinės, custom kaukę nuo dulkių., jurrasic pasaulyje, futbolo petnešomis, antikvariniai potinkinė maišytuvo vožtuvas, calentia elektros koja, elektrinis kojų, rankos imtynių mokymas.

  • Atsiliepimai (3)

    • Taylor Devorce

      Goed

    • Cybercody 169

      Great for pain

    • Maryann Curn

      In the fingers press, and the wrist is free.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai