Nerūdijančio Plieno Kojos Grandiklis Koja Šlifavimo Prietaisą, Koja Malūnėlis Su Dangčiu Pėdų Priežiūros Priemonė, Negyvos Odos Pašalinimas Mašina Nerūdijančio Plieno Kojos Grandiklis Koja Šlifavimo Prietaisą, Koja Malūnėlis Su Dangčiu Pėdų Priežiūros Priemonė, Negyvos Odos Pašalinimas Mašina Nerūdijančio Plieno Kojos Grandiklis Koja Šlifavimo Prietaisą, Koja Malūnėlis Su Dangčiu Pėdų Priežiūros Priemonė, Negyvos Odos Pašalinimas Mašina Nerūdijančio Plieno Kojos Grandiklis Koja Šlifavimo Prietaisą, Koja Malūnėlis Su Dangčiu Pėdų Priežiūros Priemonė, Negyvos Odos Pašalinimas Mašina Nerūdijančio Plieno Kojos Grandiklis Koja Šlifavimo Prietaisą, Koja Malūnėlis Su Dangčiu Pėdų Priežiūros Priemonė, Negyvos Odos Pašalinimas Mašina Nerūdijančio Plieno Kojos Grandiklis Koja Šlifavimo Prietaisą, Koja Malūnėlis Su Dangčiu Pėdų Priežiūros Priemonė, Negyvos Odos Pašalinimas Mašina

Nerūdijančio Plieno Kojos Grandiklis Koja Šlifavimo Prietaisą, Koja Malūnėlis Su Dangčiu Pėdų Priežiūros Priemonė, Negyvos Odos Pašalinimas Mašina

€9.44 €6.61
Yra sandėlyje
w145072

Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: FRP + ABS + nano stiklo
Tipas: Ranka, Koja Failų
Modelio Numeris: rose aukso koja malūnėlis
Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
Dydis: Average size 10.7* 6.8* 3.4cm
Prekės Pavadinimas: PRITECH

  • Savybės :

    1. Patvari medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės FRP + ABS + nano stiklo medžiagos, patvarus ir ilgą tarnavimo laiką.

    2. Paviršiaus failas yra pagaminti iš stiklo pluoštu armuoto plastiko, ir jis yra laisvas nuo rūdžių ir likučių po skalbimo.

    3. 021 nano stiklo koja malūnėlis.Ji gali veiksmingai pašalinti negyvas odos ir manikiūras.beautiful ir suteikti jums pora konkurso ir balta kojų.

    Aprašymas :

    Šlifavimo yra vienodas, patvarus ir lengvai šlifuoti.ABS lukštais, apvalios formos, gražus radianas, patogus ranka ūkyje.

    Techniniai duomenys :

    Spalva: rožinė aukso

    Dydis: Vidutinis dydis 10.7* 6.8* 3.4 cm

    Medžiaga: FRP + ABS + nano stiklo

    Pakuotė :

    1* pėdų malūnėlis

    Pastabos :

    1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

    Žymos: pabaiga malūnas šlifavimo staklės, pėdos kulno grandiklis, pėdų lenkijos, šildomos koja mašina, pėdų dildė, stiklo šlifavimo mašina, kojų malūnėlis, Grąžtas 18v, nano poliruotu paviršiumi stiklo nagų failą, nano stiklo koja failų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai