JHO Sunkvežimių Vilkti Vilkimas Vilkimo Kablys Kamuolys Kablys, Pin Lock Montavimo Rinkinys, Skirtas JHO Sunkvežimių Vilkti Vilkimas Vilkimo Kablys Kamuolys Kablys, Pin Lock Montavimo Rinkinys, Skirtas JHO Sunkvežimių Vilkti Vilkimas Vilkimo Kablys Kamuolys Kablys, Pin Lock Montavimo Rinkinys, Skirtas JHO Sunkvežimių Vilkti Vilkimas Vilkimo Kablys Kamuolys Kablys, Pin Lock Montavimo Rinkinys, Skirtas JHO Sunkvežimių Vilkti Vilkimas Vilkimo Kablys Kamuolys Kablys, Pin Lock Montavimo Rinkinys, Skirtas JHO Sunkvežimių Vilkti Vilkimas Vilkimo Kablys Kamuolys Kablys, Pin Lock Montavimo Rinkinys, Skirtas

JHO Sunkvežimių Vilkti Vilkimas Vilkimo Kablys Kamuolys Kablys, Pin Lock Montavimo Rinkinys, Skirtas " Ford F150-2020 M. Raptor Tik Platina Priedai

€57.06 €37.09
Yra sandėlyje
w13489

Elemento Tipas: Vilkimo Barai
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas: Metalo
Prekės Svoris: 3.8kg
spalva: Juoda + Sidabrinė
Prekės Pavadinimas: JHO
Įmontuoti: Už 2015-2020 M. Ford F150

  • Skaityti Prieš Užsakymo

    1. Prašome užtikrinti, kad ši dalis jūsų automobilis yra lygiai tas pats, kaip mūsų nuotrauką, matyti, Prieš Perkant ! 2. TIK KAIRĖS PUSĖS VAIRUOTOJO PUSĖJE AUTOMOBILIUS ! 3. Mes siūlome PAPILDOMAS Nuolaidas urmu užsakymus. 4. Drop laivyba yra sveikintina. 5. Tik minimą produktą pavadinimas ir aprašymas yra parduoti, o NE ką kita.

    Automobilio Vilkti Vilkimas Vilkimo Kablys Kamuolys Pin Lock Montavimo Rinkinys

    Būklė: 100% Visiškai Naujas Spalva: Juoda Įmontuoti: "Ford F150 Įgulos Kabina 2015-2020 m. PASTABA: 1. Nebandykite keisti sistemą. 2. Nieko daugiau kaip 3 tonos svorio paskirstymo sistema turėtų būti naudojama. 3. Visada tikrinti visą gniūžtės sistema, priekabos, žibintų ir stabdžių sistema prieš kiekvieną vilkimo kelionę. 4. Nereikia persistengti vilkimo svoris, nuolat 25% kambario į kalną ir į pakalnę važiuoti. 5. Jei priekaba yra trumpas, venkite atsargines ne.Trumpas priekabos yra lengvai sudedamas peilis. 6. Užrakinti savo vilkimo kablys lauko. 7. Nereikia vilkti per daug ar per arti svoris reitingų. 8. Kai vilkimo, išlaikyti savo užmiestyje greitis yra mažesnis nei 60mph. 9. Sustoti ir apžiūrėti jūsų gniūžtės sistema ir priekabos paleidus per didelis guzas ar didelė kupra, įsitikinkite, kad nieko nėra sugadintos. 10. Visi vilkimo turėtų būti pora plieninių lynų arba plieninės grandinės atsargumo priemonių. 11. Pakankamai atstumas nuo transporto priemonės priekyje dėl staigaus stabdymo.

    Produkto Savybės

    Produkto Nekilnojamojo Šūviai

    Custom tinka Ford F150 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Raptor / Ribotas / Platina

    PASTABA

    1. Prašome suprasti, kad dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės nekilnojamojo spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 1-3cm skirtumai, nes rankinis matavimas. 3. Neateina su montavimo instrukcijas.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, jei jums reikia bet kokios pagalbos. 4. Tik minimą produktą pavadinimas ir aprašymas yra parduoti, o NE ką kita.

    Žymos: automobilių evakuatorius sunkvežimis, priekaba priedai internos, kamuolys kablys priekabai, užraktas kablys, ford ranger " raptor, barre remorquage, ford raptor, 2020 m. ford f150 raptor priedai, keg, stovykla priekaba.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai