280ML Žiurkėno Šinšilų Graužikų Geriamojo Šiaudelius Vandens Butelis Pet Supplie Geriamojo Fontano Narve Priedai 280ML Žiurkėno Šinšilų Graužikų Geriamojo Šiaudelius Vandens Butelis Pet Supplie Geriamojo Fontano Narve Priedai 280ML Žiurkėno Šinšilų Graužikų Geriamojo Šiaudelius Vandens Butelis Pet Supplie Geriamojo Fontano Narve Priedai 280ML Žiurkėno Šinšilų Graužikų Geriamojo Šiaudelius Vandens Butelis Pet Supplie Geriamojo Fontano Narve Priedai 280ML Žiurkėno Šinšilų Graužikų Geriamojo Šiaudelius Vandens Butelis Pet Supplie Geriamojo Fontano Narve Priedai 280ML Žiurkėno Šinšilų Graužikų Geriamojo Šiaudelius Vandens Butelis Pet Supplie Geriamojo Fontano Narve Priedai

280ML Žiurkėno Šinšilų Graužikų Geriamojo Šiaudelius Vandens Butelis Pet Supplie Geriamojo Fontano Narve Priedai

€8.10 €5.67
Yra sandėlyje
w141028

Medžiaga: Plastikiniai
Funkcija: Naminių gyvūnėlių šėrimas prekes
2 funkcija: pet geriamojo Vandens čiaupas
: jūrų kiaulytės, žiurkėnai, šinšilos, ežiukai, paukščiai, voverės, rabino
Funkcija 1: gyvūnų vandens butelis
Elemento Tipas: Vandens Butelių
3 funkcija: Pet Geriamojo Fontano
Tomas: 250ml

  • 280ML Žiurkėno Šinšilų Graužikų Geriamojo Šiaudelius Vandens Butelis Pet Supplie Geriamojo Fontano Narve Priedai

    Kulka Taškų: 1、Didelės Talpos: gyvūnų vandens butelis funkcijų, 280ML talpa, nerūdijančio plieno vandens, lengvai lyžis iš vandens, o ne varva ir chewy.Ir triušis patinka.

    2、Aukštos Kokybės: gyvūnų vandens butelis pagamintas iš aukštos kokybės sintetinių medžiagų, kurios yra nekenksmingas gyvūnams augintiniams ir saugus.Ir jo dydis yra apie 93*110*174MM/3.66*4.33*6.85 į.

    3、Lengva Vandens pripildymo: Įpilkite vandens, greitai viršuje butelis nenuimant tai jūs galite lengvai atidaryti arba uždaryti vandens butelis valymui ir papildymo.

    4、Patogus Montavimas: vandens buteliuko yra patogus montavimo laikiklis, kuris yra stabilus ir saugus, ir ji gali būti nustatyta, kad vidaus dalis arba išorinė dalis narvo, kuri yra paprasta naudoti.

    5、Masto Programos: gyvūnų vandens butelis gali būti naudojami jūrų kiaulytės, žiurkėnai, šinšilos, ežiukai, paukščiai, voverės, kiškiai ir kiti smulkūs gyvūnai.Ji taip pat gali būti naudojama suaugusių paukščių.

    Specifikacijas(apie): Pavadinimas: Smulkių Gyvūnų Vandens Butelis

    Medžiaga Plastikas PC

    Svoris: 100g

    Spalva: skaidrus

    Dydis: 93*110*174MM/3.66*4.33*6.85 į

    Naudojimas: tinka jūrų kiaulytės, žiurkėnai, šinšilos, honeybags, ežiukai, paukščiai, voverės, kiškiai ir kiti smulkūs gyvūnai.

    Įpakavimas: dėžutės

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Smulkių Gyvūnų Vandens Butelis

    Žymos: vga jungtis smd, usb c micro 0 15m, usb c micro sd 31, lauko kriaušių pouf, platus boksininkų juokinga, stilingas laikrodžio dėžutė, vga conector hdmi, vga kabelis hdmi 20, vga conector vyras.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai