10 Šokoladinių saldainių rinkinys muilo Pasiruošę Popieriaus Langelį, Valentino diena, Vestuvių, Gimtadienio Dovanos Mawlite 9 16 Skyrių Pakavimo 10 Šokoladinių saldainių rinkinys muilo Pasiruošę Popieriaus Langelį, Valentino diena, Vestuvių, Gimtadienio Dovanos Mawlite 9 16 Skyrių Pakavimo 10 Šokoladinių saldainių rinkinys muilo Pasiruošę Popieriaus Langelį, Valentino diena, Vestuvių, Gimtadienio Dovanos Mawlite 9 16 Skyrių Pakavimo 10 Šokoladinių saldainių rinkinys muilo Pasiruošę Popieriaus Langelį, Valentino diena, Vestuvių, Gimtadienio Dovanos Mawlite 9 16 Skyrių Pakavimo 10 Šokoladinių saldainių rinkinys muilo Pasiruošę Popieriaus Langelį, Valentino diena, Vestuvių, Gimtadienio Dovanos Mawlite 9 16 Skyrių Pakavimo 10 Šokoladinių saldainių rinkinys muilo Pasiruošę Popieriaus Langelį, Valentino diena, Vestuvių, Gimtadienio Dovanos Mawlite 9 16 Skyrių Pakavimo

10 Šokoladinių saldainių rinkinys muilo Pasiruošę Popieriaus Langelį, Valentino diena, Vestuvių, Gimtadienio Dovanos Mawlite 9 16 Skyrių Pakavimo

€42.18
Yra sandėlyje
w10484

Kilmės: TR(Kilmės)
Proga: Motinos Diena
Medžiaga: Kartonas
Skaičius, Vnt: 10

  • Dėžutės matmenys:

    22,5 x 23 x 3.8 cm 16 skyrių gali turėti 48 kvadratinių šokoladas

    Sidabro, Aukso, Balta, Rožinė, Mėlyna, Juoda ir Raudona spalvos yra.

    19 x 19 x 3.8 cm, 9 skyrių galima sutalpinti 27 kvadratinių šokoladas

    Sidabro, Aukso, Balta, Rožinė, Mėlyna, Juoda ir Raudona spalvos yra.

    26 x 34 x 3,8 cm, 24 skyrius gali turėti 72 kvadratinių šokoladas

    Sidabro, Aukso ir Baltos spalvų yra.Tiekiama bent 10 vienetų - Šokolado dėžutė parduodamas su skaidraus plastiko tarpine. - Produkto dydis yra pasiruošę pristatyti. - Jūs galite padaryti, kad nustatyti mišrių spalvų. - Sidabro, Aukso, Balta, Rožinė, Mėlyna, Juoda ir Raudona spalvos yra.

    Jūs galite siųsti pranešimus savo spalva prašymus.Mišrios spalvos bus išsiųstas jei speciali spalva nėra pageidaujamas.

    Jūs galite įdėti saldainių, kad jums bus paskirstyti savo organizacijų, tokių kaip candy baby, baby shower, pažadu, sužadėtuvių, vestuvių ir Mevlit, šių dėžės ir padaryti savo pristatymus stilingas ir prašmatnus.Galite susieti kartonines šokolado pristatymas dėžės su kaspinais, ir naudoti juos skirtingomis koncepcijomis.

    Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų, arba PVM:

    Pirkėjas įsipareigoja visus muitus ir importo mokesčiai ar PVM patirtas savo šalyse, bet kokiomis aplinkybėmis.Mes pardavėjas negali įvertinti, ir nereikia atlikti visus muitinės formalumus arba importo mokesčius nutiko jūsų šalyje, nes skirtingos šalys turi savo papročius, politiką.Mes pardavėjas negali kontroliuoti.Jei jus atsisako pasirašyti užsakymo gavimo dėl importo mokesčių ar kitų priežasčių, mes pardavėjas bus ne grįžti, kad sumokėjo pinigus atgal į jūsų.Taigi, prašome apsvarstyti šį klausimą atidžiai prieš priimant užsakymą.

    Žymos: dekoro velykų, gimtadienis, gimtadienio dekoracijos, dėžutė gėlė, sankt valentin, šokolado ertmių dėžės pakuotė, groot baby shower, lauke storag, vyrams, dovanų dėžutėje, mirti šokolado dėžutė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai