Šuo, Katė Dubuo Nerūdijančio Plieno Maisto ir Vandens Dubenėliai Pet Feeder Pakreipus Gyvūnėlių Dubenėliai Katėms Maži Šunys Apsaugos gimdos Kaklelio Šuo, Katė Šuo, Katė Dubuo Nerūdijančio Plieno Maisto ir Vandens Dubenėliai Pet Feeder Pakreipus Gyvūnėlių Dubenėliai Katėms Maži Šunys Apsaugos gimdos Kaklelio Šuo, Katė Šuo, Katė Dubuo Nerūdijančio Plieno Maisto ir Vandens Dubenėliai Pet Feeder Pakreipus Gyvūnėlių Dubenėliai Katėms Maži Šunys Apsaugos gimdos Kaklelio Šuo, Katė Šuo, Katė Dubuo Nerūdijančio Plieno Maisto ir Vandens Dubenėliai Pet Feeder Pakreipus Gyvūnėlių Dubenėliai Katėms Maži Šunys Apsaugos gimdos Kaklelio Šuo, Katė Šuo, Katė Dubuo Nerūdijančio Plieno Maisto ir Vandens Dubenėliai Pet Feeder Pakreipus Gyvūnėlių Dubenėliai Katėms Maži Šunys Apsaugos gimdos Kaklelio Šuo, Katė Šuo, Katė Dubuo Nerūdijančio Plieno Maisto ir Vandens Dubenėliai Pet Feeder Pakreipus Gyvūnėlių Dubenėliai Katėms Maži Šunys Apsaugos gimdos Kaklelio Šuo, Katė

Šuo, Katė Dubuo Nerūdijančio Plieno Maisto ir Vandens Dubenėliai Pet Feeder Pakreipus Gyvūnėlių Dubenėliai Katėms Maži Šunys Apsaugos gimdos Kaklelio Šuo, Katė

€8.07 €5.57
Yra sandėlyje
w142531

Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Min Galia: 200g
Kilmės: KN(Kilmės)
Įtampa: Other
LCD Ekranas: Taip

  • Kulka Taškų:

    1、Aukštos kokybės nerūdijančio plieno dubuo: Nerūdijančio plieno dubuo yra stipri ir ne taip lengva nutraukti, ir ją galima plauti a indaplovės.Jis yra patvarus, higienos, ir rūdžių.Tai puikus pasirinkimas šunims ir katėms.

    2、Reguliuojamas šėrimo kampas: Tiesiog įspauskite į katės dubenėlį į 0/15 laipsnį mygtuką, pagrįstą dubenėlio aukštį galima sumažinti spaudimą, ant katino kaklo, artritas ar nugaros.

    3、Nuimamas dizainas: padidėjęs katės dubenėlį sudaro laikiklis ir vieną dubenėlį/dvigubą dubenėlį, kurią yra lengva įdiegti, atskiras, švarus ir reguliuoti.

    4、Tinka visos katės ir šunys: plataus atidarymo dubuo gali apsaugoti augintinius nuo nuovargio, ir užapvalintais kraštais lengviau šunims ir katėms gauti visų maisto.Apačioje pateikiamas non-slip dugno laikyti, ji nustatoma.

    5、Apsauga: Aukštas dubenys su laikikliais gali sumažinti naminių gyvūnų diskomfortą, Maisto ir vandens šėrimo integruota dubenį.

    Savybės:

    1. Aukštos kokybės nerūdijančio plieno dubuo: Nerūdijančio plieno dubuo yra stipri ir ne taip lengva nutraukti, ir ją galima plauti a indaplovės.Jis yra patvarus, higienos, ir rūdžių.Tai puikus pasirinkimas šunims ir katėms.

    2. Reguliuojamas šėrimo kampas: Tiesiog įspauskite į katės dubenėlį į 0/15 laipsnį mygtuką, pagrįstą dubenėlio aukštį galima sumažinti spaudimą, ant katino kaklo, artritas ar nugaros.

    3. Nuimamas dizainas: padidėjęs katės dubenėlį sudaro laikiklis ir vieną dubenėlį/dvigubą dubenėlį, kurią yra lengva įdiegti, atskiras, švarus ir reguliuoti.

    4. Tinka visos katės ir šunys: plataus atidarymo dubuo gali apsaugoti augintinius nuo nuovargio, ir užapvalintais kraštais lengviau šunims ir katėms gauti visų maisto.Apačioje pateikiamas non-slip dugno laikyti, ji nustatoma.

    5. Apsauga: Aukštas dubenys su laikikliais gali sumažinti naminių gyvūnų diskomfortą, Maisto ir vandens šėrimo integruota dubenį.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Naminių Gyvūnėlių Šėrimas Dubuo

    Stilius: vieną dubenėlį/dvigubą dubenėlį

    Medžiaga: nerūdijančio plieno (dubuo) +p (bazė)

    Dydis: vieną dubenėlį-15*15*8cm/5.91*5.91*3.15 colis, dvigubą dubenėlį-29*15*8cm/11.42*5.91*3.15 colių

    Svoris: vieną dubenėlį-apie 180g, dvigubą dubenėlį-350g

    Tikslas: šunys ir katės (pdt)

    Produkto savybės: 0°, 15° nuolydžio kampas, apsaugoti katės gimdos kaklelio stuburo, lašas varža ir šilumos varža, patvarus ir lengva valyti, neslidus dizaino apačioje

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Gyvūnų Maitinimosi Dubuo

    Žymos: katė fontano vandens, dubuo katė, aitvarai šunys, šunų maisto, katė sauso maisto, šuo vandens, nerūdijančio plieno, medžio katės dubenėlį, dubuo šuo, lepim, pro šuns dubenėlyje.

  • Atsiliepimai (1)

    • JLRiccio05

      Sieht gut aus.Wie lange die Plastik Halterung aushalten wird, ist die Frage. Ansonsten passt.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai