24 Spalvų Akrilo Milteliai Rinkinys Nail Art 3D 24 Spalvų Akrilo Milteliai Rinkinys Nail Art 3D 24 Spalvų Akrilo Milteliai Rinkinys Nail Art 3D 24 Spalvų Akrilo Milteliai Rinkinys Nail Art 3D 24 Spalvų Akrilo Milteliai Rinkinys Nail Art 3D 24 Spalvų Akrilo Milteliai Rinkinys Nail Art 3D

24 Spalvų Akrilo Milteliai Rinkinys Nail Art 3D "PASIDARYK pats" Patarimai Apdaila

€13.51 €12.84
Yra sandėlyje
w8008

Kilmės: KN(Kilmės)

  • body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

    netoksiškas, saugus, nagai ir oda.

    Jūs galite padaryti įvairių spalvų derinių ir creat daugiau vaizduotės nagų dailės apdaila.

    Šios spalvos gali būti naudojamos siekiant padaryti 3D nagų dailė arba sumaišyti su glitters arba ant kurių korpuso/ opalas dribsnių už išskirtinius rezultatus

    Naudojimas: Paruoštas naudoti Supilkite akrilo skysčio į dappen patiekalas , naudoti nail art pen, kad dap kai akrilo milteliai ir tada dap į akrilo skystis, Tada taikyti juos ant savo nagų / nagų formos (Pastaba:Akrilo skystis turi būti pridėta naudoti.)(Skystųjų kristalų)

    Šios spalvos gali būti naudojamos siekiant padaryti 3D nagų dailė arba sumaišyti su glitters arba ant kurių korpuso/ opalas dribsnių už išskirtinius rezultatus

    Svoris: apie 450g

    puikiai tinka tiek profesionaliam ir asmeniniam naudojimui

    Sukurti spalvingas ir asmeninį poveikis

    jūs galite padaryti įvairių spalvų derinių ir creat daugiau vaizduotės nagų dailės apdaila.

    Naudojimas:

    Paruoštas naudoti Supilkite akrilo skysčio į dappen patiekalas , naudoti nail art pen, kad dap kai akrilo milteliai ir tada dap į akrilo skystis, Tada taikyti juos ant savo nagų / nagų formos (Pastaba:Akrilo skystis turi būti pridėta naudoti.)(Skystųjų kristalų)

    1.Failo ir formuoti savo nagus, pirmą kartą,tada įdėti sluoksnis pagrindo sluoksnis ir sausa, ji su UV lempa arba LED lempos.

    2. Taikyti base gel, mirkymas, kai akrilo milteliai su nagų pen tada pasinerti į akrilo skysti ir pritaikyti juos jūsų nagų/nagų sąrašą.Tol, kol jūs esate patenkintas spalvos.Sausa, ji su UV lempa.

    3.Įdėti sluoksnis top coat vėl taip pat vyniojimo jūsų nagų patarimas.Po to sausu, UV lempa ir lako.

    spalva:spalvotas

    Medžiaga:plastikas

    dydis:3.3 cm*3 cm 1 bottle10g

    Pakuotės Turinys:

    24* spalva akrilo milteliai nagai

    Pastaba:

    Jūs turite pridėti skaidrūs akrilo (skystųjų Kristalų), nes jie daugiausia pigmentai, pridėti skaidrus akrilo, jis puikiai veikia!

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Vežimą:

    Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

    Mes jokių garantijų, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

    Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

    Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

    Grąžinimas:

    Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

    Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.

    Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

    Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

    Garantija Ir Techninė Priežiūra:

    Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.

    Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

    Mes taip pat pateikti 12monthfree išlaikymo.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

    Žymos: juodos spalvos dažais sienos, akrilo milteliai, nagų dailė, akrilo spalvos milteliai, Kiaušinių dėklas, blizgučiai nagų, azijos nagų dailė, akrilo nagų milteliai, moyros nagų dailė, širdies begalybės pakabukas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ivan Erohin

      Powder open in collis, very small container

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai