Vococal Vococal Vococal Vococal Vococal Vococal

Vococal "Bluetooth" Belaidės Pelės Slim USB Įkraunamas LED Bevielė Pelė su 3 Reguliuojamas DPI už Nešiojamojo KOMPIUTERIO, Nešiojamojo Kompiuterio

€7.74 €4.26
Yra sandėlyje
w13009

Skaičių Mygtukai: 4
Kilmės: KN(Kilmės)
Maitinimo Tipas: Baterija
Sertifikavimo: NĖRA
Pakuotė: Taip
Prekės Pavadinimas: Vococal
Modelio Numeris: belaidė įkraunamoji pelė
Tipas: 2.4 Ghz, Belaidis
Skaičių Volai.: 1
Ranka Orientacija: Teisė
Sąsajos Tipas: "Bluetooth"

  • Vococal "Bluetooth" Belaidės Pelės Slim USB Įkraunamas LED Bevielė Pelė su 3 Reguliuojamas DPI už Nešiojamojo KOMPIUTERIO, Nešiojamojo Kompiuterio

    Informacija:

    Dual mode bevielė pelė gali jungiantis vieno prietaiso per Bluetooth ir kiti per 2,4 GHz, USB imtuvas, lengva pereiti paprasti žingsniai.

    Supaprastinti dizaino, matiniu paviršiumi su patogiai medžiagų, kurios tinka jūsų ranka puikiai ir natūraliai.Todėl, jums bus jaustis mažiau vertus, nuovargis, ilgą laiką naudoti.

    3 Lygis reguliuojamas DPI settings (1000, 1200, 1600) patenkinti savo dienos darbo ar žaidimų poreikius.Specialus begarsis dizaino dešinės ir kairės mygtukus, kad jums sutelkti dėmesį į darbo ar žaisti žaidimus, netrukdant kitiems.

    Built-in 400mAh akumuliatorius, mokestis už 3-5 valandas, ir gali būti naudojamas 60 dienų.LED spalvinga šviesos sukurti kietas ir išgalvotas atmosferą dirbti ir žaisti.

    Lengvas, plonas dizainas, kad ji puikiai kelionės, lengva įdėti jūsų nešiojamas krepšys ar kišenės.Tinka šeimai pramogų, verslo, biuro, ir žaidėjus.

    Suderinama sistema:

    1. 2.4 GHz USB imtuvas: Suderinamas su visais kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, nešiojami kompiuteriai su USB sąsaja.

    2. "Bluetooth" 3.0: Windows 7/8/10/XP, Android 3.0, skirta "Mac", " IOS " 10 "X", "Chrome"

    RGB Specifikacija:

    Medžiaga: ABS

    Dydis: 112 x 57 x 22 mm/4.41 x 2.24 x 0.87 colių

    Gavimo atstumas: 10m/32.81 ft

    Baterijos talpa: 400mAh

    Mygtukas tarnavimo laikas: 5 mln. kartų

    Įkrovimo laikas: 3-5h

    Darbinis laikas: iki 60 dienų

    DPI: 1000, 1200, 1600

    NE RGB Specifikacija:

    Dydis: 112 x 58 x 24 mm/4.41 x 2.28 x 0.94 colių

    Gavimo atstumas: 10m/32.81 ft

    Įtampa: 3.7 V

    Srovė: 6mA

    DPI: 800, 1200, 1600

    Įkrovimo laikas: apie 3 val.

    Darbo laikas: 30 dienų

    Pastaba: Dėl fizinio matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

    Galimos spalvos: juoda, sidabrinė, rožinė aukso

    Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai

    Pakuotė:

    1 x Pelės

    1 x Krovimo Kabelis

    1 x Imtuvas

    1 x Vartotojo Vadovas

    Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

    2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

    3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

    Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

    2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

    3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

    Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

    2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

    Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

    2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

    Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

    Žymos: belaidės pelės įrašą, balta bevielė pelė sąsiuvinis, belaidės pelės matt, belaidės pelės išjungti, belaidžio metalo pelės nešiojamas kompiuteris, belaidė klaviatūra pelė sąsiuvinis, belaidės pelės dracon, belaidės pelės šuo, belaidės pelės olx, belaidės pelės gamming.

  • Atsiliepimai (1)

    • Jimshera

      Very happy with my purchases Description corresponds and the mouse works properly, delivery time 15 days for Belgium Top thank you

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai