2VNT Jodinėjimas Žirgais Stirrups Aliuminio Lydinio Arklių Rider Lengvas Pločio Kelio Anti Slip Jojimo 40DC23 2VNT Jodinėjimas Žirgais Stirrups Aliuminio Lydinio Arklių Rider Lengvas Pločio Kelio Anti Slip Jojimo 40DC23 2VNT Jodinėjimas Žirgais Stirrups Aliuminio Lydinio Arklių Rider Lengvas Pločio Kelio Anti Slip Jojimo 40DC23 2VNT Jodinėjimas Žirgais Stirrups Aliuminio Lydinio Arklių Rider Lengvas Pločio Kelio Anti Slip Jojimo 40DC23 2VNT Jodinėjimas Žirgais Stirrups Aliuminio Lydinio Arklių Rider Lengvas Pločio Kelio Anti Slip Jojimo 40DC23 2VNT Jodinėjimas Žirgais Stirrups Aliuminio Lydinio Arklių Rider Lengvas Pločio Kelio Anti Slip Jojimo 40DC23

2VNT Jodinėjimas Žirgais Stirrups Aliuminio Lydinio Arklių Rider Lengvas Pločio Kelio Anti Slip Jojimo 40DC23

€11.37 €9.10
Yra sandėlyje
w79565

pakabas: pakabas rinkinys
Modelio Numeris: pakabas
Kilmės: KN(Kilmės)
Kategorijos: Kaklaraištis Virvė
Pakabas Arklys: stirrups
Tipas: Arklių Įkrovos
pakabas rankena: Arklių Stirrups

  • Esu patyręs pardavėjo ir atneš jums labiausiai išsamią ir tikslią paslaugos.

    Pažadu: kokybę, visi produktai yra neapgadinta; logistikos greičio visi produktai yra taip pat greitai, kaip įmanoma, kad po pardavimo, visi produktai yra puikus.

    Produkto Savybės: *1.Pagaminta iš tvirtos plastiko medžiagos, kuri daro stirrups, galintis pakankamai atlikti sunkiųjų svorio. *2.Patvarus ir sunku, ir gali mažina įtampą ant kelių ir kulkšnių. *3.Gumos padas išvengti slydimo ir suteikia tvirtą paramą, dėvėti, atsparus ir galima naudoti ilgą laiką. *4.Dviejų dydžių pasirinkimas, vieną vaikų ir vieną suaugusiųjų, didžiosios dovanos raitelis. *5.Puikus priemones arkliams, jojimo meilužis, lengvas ir patogus nešiotis .

    Pastaba:

    1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

    2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

    Apmokėjimas:

    -Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan.

    -Visus mokėjimus, dėl www.eatin.lt yra tvarkomi Alipay.

    Žymos: arklys, jojimo įranga, jojimo, arklių vyras jojimo batai, ziajać stirrups, aprūpinti arklys, kamanos, arklys priedai, arklių pakabas, pakabas, arklių batai arkliai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai