Ne Golfs Rope Swing Mokymo Lazdos Pagalba Ne Golfs Rope Swing Mokymo Lazdos Pagalba Ne Golfs Rope Swing Mokymo Lazdos Pagalba Ne Golfs Rope Swing Mokymo Lazdos Pagalba Ne Golfs Rope Swing Mokymo Lazdos Pagalba Ne Golfs Rope Swing Mokymo Lazdos Pagalba

Ne Golfs Rope Swing Mokymo Lazdos Pagalba "Combo" Nustatyta Koncentracija Lankstumo Tempo Mokymas Sūpynės, Ištaisymo Įrankis Beginers

€69.93 €44.76
Yra sandėlyje
w12743

Modelio Numeris: Nustatyti
Tipas: Kita

  • Ne Golfs Rope Swing Mokymo Lazdos Pagalba "Combo" Nustatyta Koncentracija Lankstumo Tempo Mokymas Sūpynės, Ištaisymo Įrankis Beginers Aprašymas:

    Savybės:

    1. Geriausias Pradedantiesiems Pradedantiesiems yra linkę daryti klaidas, golfs pozos.Ši įranga gali būti naudojama mokymas, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, ar patalpoje ar lauke.

    2. Sūpynės Ištaisyti Įrankis - Jei esate ne tinkamoje padėtyje, jums bus hit lengvai, kurie gali būti tiesiogiai ir intuityviai jaučiau, bet, žinoma, bus ne rimtai jus sužaloti.

    3. Statybos Raumenų Atmintis - galite padaryti šį pratimą, bet kur Raumenis Atminties.Jokių apribojimų naudojimo scenarijų, kaip mažoje erdvėje.

    4. Taikoma Pradedantiesiems ar Senas Stagers - Padidina jūsų lankstumo ir stiprina savo golfs raumenis.Stiprinti savo galios sūpynės, išlaikant kontrolę.

    5. Padėti nuo apšilimo - Kai jūs gaunate golfs žinoma,tai gali šilta jūsų kūno, greitai.Pagerinti jūsų judesių amplitudė, išvengiant traumų.Tai svarbu kiekvienam žaidėjai.

    Skelbimas:

    Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

    Komplektą Sudaro:

    1 x Golf rankos lenkimo įspėjimo

    1 x Golf laikysenos korektorius

    1 x Golfo mokymo smart kamuolys

    1 x Golf laikysenos korekcija virvė

    Žymos: golfo swing treneris, golfo klubas, Golfo, golfo treneris su šlapia danga, avarillas golfo derinimas, golfo swing treneris pagalba, kamuolys golfo žymeklis, clubwash golfo klubas cleaner, pagreitį swing stick, pradėti mokymo pagalba.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai