1 Roll Vandeniui Šiferis Lipduką Virtuvės Buitinė Uogiene Dekoracijos (150pc ) (Vardas Žymeklį Gimtadienio ,Vestuvių Papuošalai 1 Roll Vandeniui Šiferis Lipduką Virtuvės Buitinė Uogiene Dekoracijos (150pc ) (Vardas Žymeklį Gimtadienio ,Vestuvių Papuošalai 1 Roll Vandeniui Šiferis Lipduką Virtuvės Buitinė Uogiene Dekoracijos (150pc ) (Vardas Žymeklį Gimtadienio ,Vestuvių Papuošalai 1 Roll Vandeniui Šiferis Lipduką Virtuvės Buitinė Uogiene Dekoracijos (150pc ) (Vardas Žymeklį Gimtadienio ,Vestuvių Papuošalai 1 Roll Vandeniui Šiferis Lipduką Virtuvės Buitinė Uogiene Dekoracijos (150pc ) (Vardas Žymeklį Gimtadienio ,Vestuvių Papuošalai 1 Roll Vandeniui Šiferis Lipduką Virtuvės Buitinė Uogiene Dekoracijos (150pc ) (Vardas Žymeklį Gimtadienio ,Vestuvių Papuošalai

1 Roll Vandeniui Šiferis Lipduką Virtuvės Buitinė Uogiene Dekoracijos (150pc ) (Vardas Žymeklį Gimtadienio ,Vestuvių Papuošalai

€6.29
Yra sandėlyje
w53559

modelis: NĖRA
Pakavimo Sąrašas: 150 * Etiketės
Ilgis: 4*6cm
Medžiaga: PVC
Modelio Numeris: JJ196526
Proga: Gimtadienis

  • Ypatybė:

    *1. Tiesiog nulupkite ir priklijuokite etiketę, jos talpa.Tada naudoti bet kokios rūšies kreida (nuo paprastų kreida skysta kreida) parašyti ant etiketės.

    *2. Šie žymenys gali būti naudojamas, tvarkyti ir pritaikyti bet vietos jūsų namuose vėl ir vėl, iš virtuvės, vaikų kambario.

    *3. Lengva rašyti ir trinti su kreida, gali būti pakartotinai naudojamas.Gali būti naudojamas patalpose arba lauke

    *4. Jis yra naudojamas kaip vardo žymą, dovanų žymeklį vestuvės, gimtadienis ir pan.Indeliai naudojami kaip etiketės, vaistažolių ir daržovių sodai, biurai, prekybos centrai ir kt.Etiketės uogienės stiklainiai, sodos skardinių, pieno butelių, ir daugiau virtuvė, esminiai elementai dėl savo kasdieniame gyvenime.

    Specifikacija:

    Pavadinimas; lentos etikečių rulono etiketės

    Medžiaga: PVC

    Ilgis: 4 * 6CM

    Svoris: 110G

    Paketų sąrašo:

    150 * Etiketės

    Pastaba:

    1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai kalibruotas, bet dėl aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, nuotraukos ir straipsniai, matote, gali turėti tam tikrų nukrypimų.

    2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

    Žymos: dick smith realizavimo, įsisenėjęs ėriukų snukis, kiaušinių laikikliai šaldytuvas, pigūs svarainių suknelė, atveju relme7rmx2155, pigiai triušio spąstus, automobilių iphone sėdynės chi, atveju relme c3 pubg, mielas šviesos suknelės.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai