Sustorėti Pripučiami Plaukimo Baseinas PVC Suaugusiųjų, Vaikų Baseinas Maudymosi Vonia, Safe Lauke, Uždaras Plaukimo Baseinas Nflatable Vonia 3 Dydžiai Sustorėti Pripučiami Plaukimo Baseinas PVC Suaugusiųjų, Vaikų Baseinas Maudymosi Vonia, Safe Lauke, Uždaras Plaukimo Baseinas Nflatable Vonia 3 Dydžiai Sustorėti Pripučiami Plaukimo Baseinas PVC Suaugusiųjų, Vaikų Baseinas Maudymosi Vonia, Safe Lauke, Uždaras Plaukimo Baseinas Nflatable Vonia 3 Dydžiai Sustorėti Pripučiami Plaukimo Baseinas PVC Suaugusiųjų, Vaikų Baseinas Maudymosi Vonia, Safe Lauke, Uždaras Plaukimo Baseinas Nflatable Vonia 3 Dydžiai Sustorėti Pripučiami Plaukimo Baseinas PVC Suaugusiųjų, Vaikų Baseinas Maudymosi Vonia, Safe Lauke, Uždaras Plaukimo Baseinas Nflatable Vonia 3 Dydžiai Sustorėti Pripučiami Plaukimo Baseinas PVC Suaugusiųjų, Vaikų Baseinas Maudymosi Vonia, Safe Lauke, Uždaras Plaukimo Baseinas Nflatable Vonia 3 Dydžiai

Sustorėti Pripučiami Plaukimo Baseinas PVC Suaugusiųjų, Vaikų Baseinas Maudymosi Vonia, Safe Lauke, Uždaras Plaukimo Baseinas Nflatable Vonia 3 Dydžiai

€21.25 €14.24
Yra sandėlyje
w106143

Medžiaga: PVC
Proga: Vaikų Diena
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Sustorėti Pripučiami Plaukimo Baseinas
modelis: NĖRA

  • Aprašymas:

    100% nauja ir aukštos kokybės!

    Sutirštės burbulo apačioje: sutirštės versija baseinas burbulo apačioje daro pripučiami plaukimo baseinas ilgiau.Burbulas apačioje suteikia vaikams patogiau baseinas patirties, ir gali mėgautis laimingas, tėvų-vaikų kartą, su vaikais.

    Nepriklausoma stratifikacija: Pripučiami sluoksniais, kiekvieną sluoksnį dujos yra nepriklausomi vienas nuo kito, jei yra vieno sluoksnio oro nuotėkis, jis neturi įtakos įprastam naudojimui.

    Stačiakampis dizainas : Kiekviena vieta yra suapvalintos, paliekant be kampų, siekiant išvengti braižymo jūsų kūdikiui.

    Netoksiškas, neturi sunkiųjų metalų: 6PPVC medžiaga yra teikiama pirmenybė, BPA yra atmestas, ne toksiškas, neturi sunkiųjų metalų, neleiskite vaikams žaisti sveikas ir laimingas.

    Maudytis, žaisti vandenyje ir plaukimas: ji gali būti naudojama maudytis su vaiku, žaisti su vandeniu, leiskite vaikui praktikos plaukimo, gerai praleisti laiką su vaiku, ir stiprinti vaikų ir tėvų santykius.

    S pecification:

    Medžiaga: PVC

    Tinka žmonėms: kūdikiams, kūdikių, vaikų, suaugusiųjų

    Dydis: 1 17 * 3 84*34 cm, 125*88*50 cm ,140*100*50 cm

    Pripučiami vidinis skersmuo: 78*45*30 cm, 1 25*88*50 cm ,104*61*46cm

    Svoris: 1 .00 kg, 1. 65 kg ,1.95 kg

    Patarimai:

    1 bylose, kuriems reikia dėmesio

    ① Šis produktas neturi būti oro siurblys , pirkite ją patys.

    ②For pirmą infliacija, prašome, pasirinkite aplinka, aukštos temperatūros 24 valandas po gavimo.Kai temperatūra yra žema, pripučiami žaislas taps sunku.

    ③ Išpūsti teisę sumą, nereikia gauti per pilnas.Didžiausia infliacija tūris turi būti ne didesnis kaip 90%, siekiant išvengti žalos.

    ④ Niekada šokinėti ant pripučiamų produktus.

    ⑤ Niekada vieta gazuotus produkto šalia liepsnos ir karštų objektų.

    ⑥Avoid žalos paviršiaus pripučiamų žaislų aštrių daiktų.

    2 Pataisyti instrukcijos

    Po to, kai produktas yra išpūstas, aptikti nuotėkį tašką su vandens baseino, rasti nuotėkio punktą ir įrašyti vietą nuotėkio, įdėkite dujų antgalis su ventiliacijos vamzdis deflate, ir taikyti šiek tiek klijų ant nuotėkio taškų, atskleisti ją apie 30 minučių, ir palieskite suremontuotas vietą.Jei ji yra sausa, jūs galite išpūsti, ir vėl remontas bus baigtas.

    3 Privalumai PVC produktus

    1) gaminys naudoja itin stiprus terminis anglies kieta polimerinė PVC, priima pasaulinės klasės siūlės procesą, visiškai aptakaus dizaino, griežtų bandymų pagal tarptautinius standartus.Mokslo dizainas leidžia ne tik turėti gražią figūrą šiandien žaislai, bet taip pat patogiau, nei įprasta, žaislai.Po netoksiškas atsparumas dėvėjimuisi ir žemos temperatūros bandymas.

    2) netoksiškas sauga: priimti aptakaus dizaino, be jokių išsikišimų vaikų saugumui.Po to, kai jav ir Europos vaikų žaislai, įskaitant netoksiškas saugos bandymus, ji visiškai atitinka griežčiausius JAV ir Europos standartus.

    3) Graži ir patogi: Pripučiami žaislai mažiems naudingoji talpa ir lengvas.Vaikai gali nusimesti juos ir pakuotės juos savo kuprinės, po žaidimo, parkuose ar priemiestyje.

    Techniniai duomenys:

    100% nauja ir aukštos kokybės!

    Sutirštės burbulo apačioje.

    Nepriklausoma stratifikacija.

    Stačiakampio dizaino.

    Netoksiškas, neturi sunkiųjų metalų.

    Maudytis, žaisti vandens, ir baseinas.

    Pakuotė:

    1*Pripučiami plaukimo baseinas

    Žymos: didelis pripučiamas baseinas, seksualus baseinas pripučiamas, pripučiamas baseinas šalis, repare pripučiamas baseinas, stiklo pripučiamas baseinas, swimava pripučiamas baseinas, pripučiami baseinai, baseinas, gyvenamasis pripučiamas baseinas, sukurta pripučiamas baseinas, pripučiami guminiai baseinas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai