Sudėtinga Gyvatė Ilgas Realus Sodo Gumos Gyvatė Netikrą Gyvates už Fool ' s Day Helovinas Naujovė Žaislų BJStore Sudėtinga Gyvatė Ilgas Realus Sodo Gumos Gyvatė Netikrą Gyvates už Fool ' s Day Helovinas Naujovė Žaislų BJStore Sudėtinga Gyvatė Ilgas Realus Sodo Gumos Gyvatė Netikrą Gyvates už Fool ' s Day Helovinas Naujovė Žaislų BJStore Sudėtinga Gyvatė Ilgas Realus Sodo Gumos Gyvatė Netikrą Gyvates už Fool ' s Day Helovinas Naujovė Žaislų BJStore Sudėtinga Gyvatė Ilgas Realus Sodo Gumos Gyvatė Netikrą Gyvates už Fool ' s Day Helovinas Naujovė Žaislų BJStore Sudėtinga Gyvatė Ilgas Realus Sodo Gumos Gyvatė Netikrą Gyvates už Fool ' s Day Helovinas Naujovė Žaislų BJStore

Sudėtinga Gyvatė Ilgas Realus Sodo Gumos Gyvatė Netikrą Gyvates už Fool ' s Day Helovinas Naujovė Žaislų BJStore

€5.30 €3.13
Yra sandėlyje
w53222

Medžiaga: Kita
modelis: Gyvūnų
Proga: HELOVINAS
Modelio Numeris: 3620154856

  • Sudėtinga Gyvatė Ilgas Realus Sodo Gumos Gyvatė Netikrą Gyvates už Fool ' s Day Helovinas Naujovė Žaislų BJStore Aprašymas:

    Savybės:

    1. Pagaminta iš aplinkai draugiškų minkštos gumos, ar ji yra liejimo arba fiziškai jaučiasi, yra labai imituoti nekilnojamojo gyvatė.Laikyti apvynioti formą.

    2. Praktinė Priemonė: tai realus gyvatės gali būti taikomas papuošti jūsų sodą, nevyniokite jo aplink filialas arba padėkite jį ant žolės, kuris gali padėti panika paukščiai ir žvėrys.

    3. Tai labai tinka kaip butaforija ar dovanos už įvairių šalių , tokių kaip Helovinas, April Fool ' s Day ar šeima ir draugais šaliai.

    4. Realus dizainas: suprojektuoti su realiomis gyvatės modelius su ryškių spalvų, tiek galvos, kūno ir pilvo yra detaliai, realūs ir bauginantis, ir vaikai, kaip juos naudoti, siekiant baisu žaidimus ar pokštai.

    5. Platus taikymas: creepy netikrą gyvatė žaislai yra ne tik puiki dovana, apdovanojimai, žaidimo prizus, kurie suteikia vaikams, bet taip pat tinka ir apdaila sodas, valgomasis stalas, tema šaliai ir pan.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Guma

    Ilgis: 80cm

    Skelbimas:

    1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

    2.Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

    Komplektą Sudaro:

    1 x Žaislas

    Žymos: ekiu automobilių universalios, m raidė vaikams, mercedes oro juosta, ecu bosch jac 2 5, m logotipas samsung a3, m livescore lentelė, ilgas varžtas concho, mario 64 emuliatorius, nepatogus poveikio plaukų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai