360 Laipsnių Reguliuojamas Žvejybos Polių Laikiklį Universalus Sulankstomas Meškerės Fix Polių Stovas Stovas Žuvų Lazdele Stovo 360 Laipsnių Reguliuojamas Žvejybos Polių Laikiklį Universalus Sulankstomas Meškerės Fix Polių Stovas Stovas Žuvų Lazdele Stovo 360 Laipsnių Reguliuojamas Žvejybos Polių Laikiklį Universalus Sulankstomas Meškerės Fix Polių Stovas Stovas Žuvų Lazdele Stovo 360 Laipsnių Reguliuojamas Žvejybos Polių Laikiklį Universalus Sulankstomas Meškerės Fix Polių Stovas Stovas Žuvų Lazdele Stovo 360 Laipsnių Reguliuojamas Žvejybos Polių Laikiklį Universalus Sulankstomas Meškerės Fix Polių Stovas Stovas Žuvų Lazdele Stovo 360 Laipsnių Reguliuojamas Žvejybos Polių Laikiklį Universalus Sulankstomas Meškerės Fix Polių Stovas Stovas Žuvų Lazdele Stovo

360 Laipsnių Reguliuojamas Žvejybos Polių Laikiklį Universalus Sulankstomas Meškerės Fix Polių Stovas Stovas Žuvų Lazdele Stovo

€4.94 €2.81
Yra sandėlyje
w45994

Dydis: 25
Medžiaga: nerūdijančio
Kilmės: KN(Kilmės)
Tipas: Laikiklis

  • 360 Laipsnių Reguliuojamas Žvejybos Polių Laikiklį Universalus Sulankstomas Meškerės Fix Polių Stovas Stovas

    Ypatybė:

    1. Kruopščiai pagamintas: nerūdijančio plieno kūgio šuoliai yra prailgintas ir sutirštės, ir gali lengvai patekti į žemę (purvo, smėlio, uolienų įtrūkimus), taip kranto stovi gali stovėti tvirtai.

    2. 360° įvairiakryptė dizainas: laikiklis galvos gali suktis 360 laipsnių horizontaliai ir 120 laipsnių vertikaliai, ir riešutai yra laikomi įmonės, o ne lengvai atpalaiduokite.Galite koreguoti bet kuriuo iš skirtingų kampų, jums reikia žvejojant ant paplūdimio, upės ar ežero.

    3. Universalus tipas: turėtojui gali būti taikomas daugelyje rūšių meškerės, tokių kaip sukasi ir liejimo juostos.Patobulinta laikiklis turi didesnį dydį, todėl lazdele, stabilesni.

    4. Lengva nešti: Į sulankstomas ir nuimamas dizainas yra lengva nešiotis ir laikyti, ir tai yra labai lengva įdėti į žvejybos dėžutėje arba maišelyje.

    5. Mėgaukitės įdomus žvejybos: Išlaisvinti savo rankas, mėgautis įdomus žvejybos lengvai ir laisvai, tai yra puikus aksesuaras jūsų žvejybos.

    6. Nailono rėmo laikiklis/jūros naudojimo/universal padarinių.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Nailonas + nerūdijančio plieno

    Savybės: Nailono rėmo galvos / vertus jūros naudojimo / bendras patikslinimas

    Spalva: Raudona / Juoda / Sidabro

    Dydis:

    Vienas bokštelis: 25 * 12,5 cm/9.84*4.92 į

    Du kartus bokštelis: 32 * 13,5 cm/12.6*5.31 į

    Pastaba:

    Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    1 X Meškere Turėtojas

    Žymos: žvejybos įrankių dėžės, žuvų tackl, lazdele turėtojas, ram žvejybos polių turėtojas, žuvų lazdele stovi, žuvis su šlapia danga lūpų, rodpod karpis, balta stovo strypas, carpfishing rod pod, lazdele stovi.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai