Rotacinis Skristi Susiejimas Vizuoti su Žandikaulio Subalansuota ir Tikrai Ištraukiamas, Dešiniuoju & Kairę Ranką, L Rotacinis Skristi Susiejimas Vizuoti su Žandikaulio Subalansuota ir Tikrai Ištraukiamas, Dešiniuoju & Kairę Ranką, L Rotacinis Skristi Susiejimas Vizuoti su Žandikaulio Subalansuota ir Tikrai Ištraukiamas, Dešiniuoju & Kairę Ranką, L Rotacinis Skristi Susiejimas Vizuoti su Žandikaulio Subalansuota ir Tikrai Ištraukiamas, Dešiniuoju & Kairę Ranką, L

Rotacinis Skristi Susiejimas Vizuoti su Žandikaulio Subalansuota ir Tikrai Ištraukiamas, Dešiniuoju & Kairę Ranką, L

€57.88
Yra sandėlyje
w180664

Tipas: Atsiejimas Nuo Gamybos Įrenginys
Prekės Pavadinimas: Aventik

  • Aprašymas: Riverruns II Kartos skristi susiejimas vizuoti yra tiesa, ištraukiamas sukamieji skristi susiejimas vizuoti rinkoje!Bet kablys laikykite iki žandikauliai gali apsistoti patį centro rotacijos metu!Apskaičiuota CNC nukapoti bare atsargų žandikauliai, norint pasiekti geriausią pusiausvyrą vizuoti ir sklandžiausiai rotacija.Įtampa rotacija yra visiškai reguliuojamas nuo uola beveik trinties mažiau.Kojelių rinkinys yra tikrai pratęsiamos tiek horizontalią ir vertikalią dimensiją telpa, bet didelio muses reikia dirbti.Visi vizuoti yra įrengta tiek dešinės ir kairės rankos operacija žandikaulio rinkinio komponentai.Žandikauliai clamming sistema daro jėga, 10:1 santykiu, ant kablio, rock kietojo ūkyje.Žandikaulių, vizuoti yra lengva atidaryti ir uždaryti.Jie taip pat yra lengvai reguliuojamas kablys dydžiai nuo #28 #7/0. Nustačius, žandikaulių liks nustatyti padėtį, kuo daugiau musių to dydžio, kurį norite susieti.Jiems nereikės kalibravimo nebent rankiniu būdu iš naujo vartotojas.Ritė lopšys yra labai patogus ir universalus.Jis gali būti naudojamas kaip parašiutu įrankis.Tiesiog apversti vienetas vizuoti stiebo ir tada priveržkite veržles/varžtus, o žemutinėje padėtyje, tada pakelkite ranką į aukštą poziciją reikia.Pakuotėje yra vizuoti, ritė lopšys ir stalo spaustukas.Tvirtinimo ateina su apsauginės pagalvėlės, kad pašalinti bet kokius ženklus ar žalą tvirtinimo paviršiaus.

    Pristatymas:

    Prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.

    Jungtinių amerikos valstijų siunta:

    Punktas bus siunčiami į jūsų e-Paketinio , ir jūs gausite paketą, apie 7-15 darbo dieną, kartais ji bus užtrukti šiek tiek ilgiau.

    Visame Pasaulyje Siunta:

    Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.

    Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.

    Apmokėjimas:

    Mes priimame PayPal tik.

    Kartu pristatymas:

    Norėdami išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.

    Strypas garantija 25 metai:

    A. Visos juostos vyksta griežtas dvigubos KONTROLĖS sistema ir lauko liejimo bandymų, kol pristatymas.

    B. Jei visų gedimų, su gamyba, mes bus visiškai atsakingas ne klientas išlaidų.

    C. Dėl netinkamo naudojimo lėmė lūžimo metu klientas žvejybos, ar klientų transportu ar nuostolių, kai kurių skyrių per rezervuoti, arba bet kokius kitus klausimus, mes teikiame klientui atsarginių skyriai arba remonto paslaugas nuo USD20 net iki 40 mlrd. DOLERIŲ, daugeliu atvejų.Pirkėjas bus atsakingas už visus pristatymas.

    Grįžti aprašymas:

    1. Trijų mėnesių garantija.

    2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui.

    3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju.

    4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.

    Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.

    Geros dienos!

    .dc_tracker_img{display:none;}.dc_tracker_img:last-of-type{display:block;}p:empty+hr{display:none;}hr+span.ebay{display:none;}

    Žymos: fly susiejimas vizuoti skristi, pradedantysis pasukimo skristi susiejimas vizuoti, skristi kaklaraištis, naudotis žandikaulio, skrenda susiejimas pavaduotojas, vizuoti mediniai, vizuoti žandikaulių metalo, skristi įrankis, pasukami vizuoti, stendo vizuoti.

  • Atsiliepimai (2)

    • Nicole Masson0880

      Nowhere does it say that 70% except the Jaws the rest is bakelite or plastic I don't recommend to no one

    • George19 85

      Three good.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai