NanoPi NEO Plus2 visi-metalo, aliuminio korpusas su antena ir priskirtą šilumos kriaukle NanoPi NEO Plus2 visi-metalo, aliuminio korpusas su antena ir priskirtą šilumos kriaukle NanoPi NEO Plus2 visi-metalo, aliuminio korpusas su antena ir priskirtą šilumos kriaukle NanoPi NEO Plus2 visi-metalo, aliuminio korpusas su antena ir priskirtą šilumos kriaukle NanoPi NEO Plus2 visi-metalo, aliuminio korpusas su antena ir priskirtą šilumos kriaukle NanoPi NEO Plus2 visi-metalo, aliuminio korpusas su antena ir priskirtą šilumos kriaukle

NanoPi NEO Plus2 visi-metalo, aliuminio korpusas su antena ir priskirtą šilumos kriaukle

€21.72 €15.20
Yra sandėlyje
w44202

Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: ReYeBu
NanoPi NEO Plus2 visi-metalo, aliuminio hous: su antena ir priskirtą šilumos kriaukle
Demo Valdybos Tipas: RANKOS

  • NanoPi NEO Plus2 visi-metalo, aliuminio korpusas su antena ir priskirtą šilumos kriaukle

    Aprašymas:

    Pastaba: yra dvi versijos NEO Plus2 valdyba: V1.2 ir V2.0. Nes TF kortelės turėtojams dviejų versijų yra įvairių, skylė pozicija TF kortelę į atitinkamą korpusą, taip pat bus šiek tiek kompensavo.Prašome atkreipti dėmesį, kai užsakymą.

    Žymos: ttl uart, rankos sleev, simwood, nanopi neo2 juoda, m64, nanopi neo, nanopi neo2, meikon aliuminio korpusas, es sandėliai aviečių, nanopi neo4.

  • Atsiliepimai (2)

    • Beregavitalie

      Plus: The product arrived in time and well packaged. Minus: If you are not reading the package content you think from the pictures that the board is included. No, this is the case only, what you can find cheaper from other seller. If the picture explains that board is not included I give 5 stars.

    • Mamysticrose1

      Case is good. But it was partly my mistake partly the seller, the case is empty, and I have nothing to put in.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai