AA Baterijos Padidinti Modulio No. 5 Baterija Iki 5V Už Arduino Maitinimo šaltinis AA Baterijos Padidinti Modulio No. 5 Baterija Iki 5V Už Arduino Maitinimo šaltinis AA Baterijos Padidinti Modulio No. 5 Baterija Iki 5V Už Arduino Maitinimo šaltinis AA Baterijos Padidinti Modulio No. 5 Baterija Iki 5V Už Arduino Maitinimo šaltinis AA Baterijos Padidinti Modulio No. 5 Baterija Iki 5V Už Arduino Maitinimo šaltinis

AA Baterijos Padidinti Modulio No. 5 Baterija Iki 5V Už Arduino Maitinimo šaltinis

€10.73 €7.62
Yra sandėlyje
w164746

Demo Valdybos Tipas: RANKOS
Prekės Pavadinimas: ReYeBu
AA Baterijos Padidinti Modulis: No. 5 Baterija Iki 5V Už Arduino Maitinimo šaltinis

  • AA Baterijos Padidinti Modulio No. 5 Baterija Iki 5V Už Arduino Maitinimo šaltinis

    Aprašymas:

    Tai yra AA baterijos padidinti modulio, tik 2 baterijos gali suteikti 5V įtampos veikti eksperimento kontūro ir jutiklių.Kaip įprasta sausas akumuliatoriaus įtampa yra tik 1.5 V, net jei 2 skirsnyje, yra sujungtos serijos tik 3V maitinimo.Bet po jungimo baterijos lauką ir GS1662 chip padidinti,du akumuliatoriai gali lengvai output 5V 2A srovė,gerokai sumažinti dydį elektros energijos tiekimas.

    Atgal baterija su 2 poros 5V ir GND sąsaja, vartotojas gali naudoti DuPont linijos prisijungti prie duonos valdyba.

    V2 modulis pakeisti paprasta ir lengva naudoti jungiklį,Ir talpą, ir transformatoriaus atgal su daugiau patikimą modelį, užtikrina įtampos stabilumą.Be to, išėjimo srovė V2 valdyba yra pakeistas iš 1A 2A.

    Parametrai:

    Įėjimo įtampa: >1.8 V

    Maksimali išėjimo įtampa: 5V

    Maksimali išėjimo srovė: 2A

    Dydis: 62*33mm

    Pakuotė:

    1 * Baterija padidinti modulis

    Žymos: arduino baterija, programos arduino, pic16f684, vairuotojo monstras, tiesioginių arduino, arduino pro, rankos sleev, rankos šildytuvas, dėžutė arduino uno, sleev.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai