1PC 1PC 1PC 1PC 1PC 1PC

1PC "PASIDARYK pats" Elektrinės Gitaros Rinkinys ST Gitara Priedų Rinkinys su Gitara Pickguard Tiltas Turnning Vinys Aparatūros Galinio Dangtelio Varžtai

€51.75 €34.16
Yra sandėlyje
w43960

Modelio Numeris: gitaros Aksesuarai
Featrue 3: Gitara Turnning Vinys
Featrue 1: elektrinės gitaros rinkinys
Featrue 2: gitara pickguard
Tipas: Peg Paieška
Featrue 4: Gitara Tiltas

  • 1PC "PASIDARYK pats" Elektrinės Gitaros Rinkinys ST Gitara Priedai Nustatyti Visišką Gitara Rinkiniai su Pickguard Tiltas Sistemos Aparatūros Galinio Dangtelio Varžtai

    Aprašymas

    Ar jūs ieškote už elektrinės gitaros rinkinys?Tada ieškoti ne toliau kaip šį darbą elektrinė gitara pilną aksesuarų komplektą.Pagrindinės dalys, pvz., potenciometrų ir paėmimas yra gerai prijungtas dėl pick guard, ir ne daugiau lituoti nereikia.

    Įrengtas 3-jų eigų perjungimo svirties jungiklį, vienu tremolo tiltelis, 3 single-coil pikapas, 2 tomas ir 2 tono valdiklius.

    Su šiuo elektrinės gitaros rinkinys, jums tikrai mėgautis "PASIDARYK pats" įdomus ir speciali gitara žaisti puiki muzika.

    Savybės

    - Spalva: Balta

    - Dydis: 28.3x22.5x4.5cm

    - Medžiaga: Plastikas ir metalas

    - Numeriai Stygų: 6

    - Tuner Peg Tipas: Uždaras

    - Gitara Tiltas Sistema: Vieno Tremolo

    - Gitara Nuskaitymo Tipas: Pasyvus

    - Gitara Nuskaitymo Konfigūracija: 3 x Single Coil Paėmimas

    - Tai "PASIDARYK pats" elektrinės gitaros rinkinys apima visą reikmenys, reikia statyti visiškai gitara, tokių kaip pickguard, galinį dangtelį, tiltas sistema, varžtų ir lizdai ir pan.

    - Pagrindinių dalių, tokių kaip potenciometrų ir paėmimas yra gerai prijungtas dėl pick guard, ir ne daugiau lituoti nereikia.

    - Įrengtas 3-jų eigų perjungimo svirties jungiklį, vienu tremolo tiltelis, 3 single-coil pikapas, 2 tomas ir 2 tono valdiklius.

    - Aukščiausios kokybės plastiko ir metalo aparatūros užtikrina tvirta konstrukcija ir gera garso kokybė.Elegantiškas juodas kūnas bus pakelti išvaizdą savo gitara.

    - Puiki dovana idėja, kad sau ir draugams mėgautis "PASIDARYK pats" įdomus ir žaisti puiki muzika.

    1 x elektrinės gitaros rinkinys

    Žymos: "pasidaryk pats" gitaros rinkinys, Tremolo, kuka robotas, telecaster rinkinys gitara, elektrinės gitaros rinkinys, les paul kit uk, karcher priedais rinkinys, nr elektrinis smuikas, pickguard strat, pickguard.

  • Atsiliepimai (4)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai