Gitara Bosinė Nervintis Plaktukas Nuimamas guminiu Plaktuku Plaktuku Keičiamų Nervintis Fretboard Fretwork už Gitara, Bosinė Ukelele Mandolina Gitara Bosinė Nervintis Plaktukas Nuimamas guminiu Plaktuku Plaktuku Keičiamų Nervintis Fretboard Fretwork už Gitara, Bosinė Ukelele Mandolina Gitara Bosinė Nervintis Plaktukas Nuimamas guminiu Plaktuku Plaktuku Keičiamų Nervintis Fretboard Fretwork už Gitara, Bosinė Ukelele Mandolina Gitara Bosinė Nervintis Plaktukas Nuimamas guminiu Plaktuku Plaktuku Keičiamų Nervintis Fretboard Fretwork už Gitara, Bosinė Ukelele Mandolina Gitara Bosinė Nervintis Plaktukas Nuimamas guminiu Plaktuku Plaktuku Keičiamų Nervintis Fretboard Fretwork už Gitara, Bosinė Ukelele Mandolina Gitara Bosinė Nervintis Plaktukas Nuimamas guminiu Plaktuku Plaktuku Keičiamų Nervintis Fretboard Fretwork už Gitara, Bosinė Ukelele Mandolina

Gitara Bosinė Nervintis Plaktukas Nuimamas guminiu Plaktuku Plaktuku Keičiamų Nervintis Fretboard Fretwork už Gitara, Bosinė Ukelele Mandolina

€8.67 €5.55
Yra sandėlyje
w94331

Modelio Numeris: Gitara Bosinė Nervintis Plaktukas
Tipas: Kita
Prekės Pavadinimas: ammoon
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Gitara Bosinė Nervintis Plaktukas Nuimamas guminiu Plaktuku Plaktuku Keičiamų Nervintis Fretboard Fretwork už Gitara, Bosinė Ukelele Mandolina

    Nervintis plaktukas funkcijų, keičiamo dvigubo gumos galvos, patvari, į pensiją ir reguliavimas nervintis, bet taip pat riešutų, tiltų ir kitų dalių, minkštas galvos užtikrinti tinkamą jėgos ir duoti gerą apsaugos jūsų dokumento.

    Savybės:

    Daugiafunkcinis įrankis gitara, ukelele, mandolina, ešerys ir kt.

    Jis gali būti naudojamas remontas ir reguliavimas nervintis, bet taip pat riešutų, tiltų ir kitos dalys.

    Minkštas ir patvarus, plaktuku, guma ir plastikiniai keičiamų dual vadovai, pavyzdžiui, sumažinti žalą jūsų vertingos priemonės.

    Patvarus metalinis cilindrinės, ergonomiškas dizainas taupymo pastangų.

    Gumos suvynioti rankena, priešslydžio sistema ir patogus naudoti.

    Lengvas, lengva vežti.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Metalas Ir Guma

    Prekės Dydis: 25 * 6.2 * 2.3 cm / 9.8 * 2.4 * 0.9 į

    Prekės Svoris: 174g / 6.2 oz

    Pakuotės Dydis: 25 * 6.2 * 2.3 cm / 9.8 * 2.4 * 0.9 į

    Pakuotės Svoris: 175g / 2.5 oz

    Paketų Sąrašo:

    1 * Plaktukas

    Pastaba:

    Gitara neįskaičiuotos.

    Pristatymas:

    1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

    2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

    3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

    4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

    Garantija:

    1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

    2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

    3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

    Žymos: gitara, mandolina, mandolina slicer, failo nervintis, praėjimo elektrinės gitaros kaklo, lapo lipdukas, Tėvynės, sparnas lizdas, ammoon gitara, 24 kaklo, metalinis vamzdis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai