1/3/5 Minučių Medienos Rėmo, Smėlio Laikrodis Smėlio Laikrodis Laikmatis Namų Stalo Arbatos Dekoravimas Žaislus Kalėdų Gimtadienio Dovana, Papuošalai 1/3/5 Minučių Medienos Rėmo, Smėlio Laikrodis Smėlio Laikrodis Laikmatis Namų Stalo Arbatos Dekoravimas Žaislus Kalėdų Gimtadienio Dovana, Papuošalai 1/3/5 Minučių Medienos Rėmo, Smėlio Laikrodis Smėlio Laikrodis Laikmatis Namų Stalo Arbatos Dekoravimas Žaislus Kalėdų Gimtadienio Dovana, Papuošalai 1/3/5 Minučių Medienos Rėmo, Smėlio Laikrodis Smėlio Laikrodis Laikmatis Namų Stalo Arbatos Dekoravimas Žaislus Kalėdų Gimtadienio Dovana, Papuošalai 1/3/5 Minučių Medienos Rėmo, Smėlio Laikrodis Smėlio Laikrodis Laikmatis Namų Stalo Arbatos Dekoravimas Žaislus Kalėdų Gimtadienio Dovana, Papuošalai 1/3/5 Minučių Medienos Rėmo, Smėlio Laikrodis Smėlio Laikrodis Laikmatis Namų Stalo Arbatos Dekoravimas Žaislus Kalėdų Gimtadienio Dovana, Papuošalai

1/3/5 Minučių Medienos Rėmo, Smėlio Laikrodis Smėlio Laikrodis Laikmatis Namų Stalo Arbatos Dekoravimas Žaislus Kalėdų Gimtadienio Dovana, Papuošalai

€3.84 €2.84
Yra sandėlyje
w3593

Modelio Numeris: 1/3/5 Minučių Smėlio Laikrodį Smėlio Laikrodis

  • 1/3/5 Minučių Medienos Rėmo, Smėlio Laikrodis Smėlio Laikrodis Laikmatis Namų Stalo Arbatos Dekoravimas Žaislus Kalėdų Gimtadienio Dovana, Papuošalai

    Kulka Taškų:

    1、Žurnalas tvirtinimo rėmas, gražus anti-drop, stiklo buteliukas skaidrus smėlio laikrodis.Tai yra gera amatų tiekiamas į miegamąjį kambarį .

    2、1/3/5 minučių siamo plonas smėlio laikrodis, trys hourglasses sujungti kartu, labai įdomus derinys, ir tai yra malonu, kad jums neturėtų praleisti.

    3、Į hourglasses yra visi rankų darbo, originalus medinis kokybės, baudos kūrinys, visas produktas yra visiškai retro skonis, yra pilnas amatų.

    4、šviesios spalvos smėlis švelniai nukrito.Tinka biuro, svetainė, miegamojo, stalo dekoravimas.Tai yra geriausia dovana, ir puošmena.

    5、šviesios spalvos smėlis švelniai nukrito.Tinka biuro, svetainė, miegamojo, stalo dekoravimas.Tai yra geriausia dovana, ir puošmena.

    Savybės:

    1.Žurnalas tvirtinimo rėmas, gražus anti-drop, stiklo buteliukas skaidrus smėlio laikrodis.Tai yra gera amatų tiekiamas į miegamąjį kambarį .

    2.1/3/5 minučių siamo plonas smėlio laikrodis, trys hourglasses sujungti kartu, labai įdomus derinys, ir tai yra malonu, kad jums neturėtų praleisti.

    3.Į hourglasses yra visi rankų darbo, originalus medinis kokybės, baudos kūrinys, visas produktas yra visiškai retro skonis, yra pilnas amatų.

    4.Ryškios spalvos smėlis švelniai nukrito.Tinka biuro, svetainė, miegamojo, stalo dekoravimas.Tai yra geriausia dovana, ir puošmena.

    5.Kaip gimtadienio dovana, šalis atostogų dovanos yra skirti savo artimuosius, draugai, klasiokai ir vaikai yra geras pasirinkimas, ypač atminimo.

    Aprašymas:

    Pavadinimas: Žurnalas bendras 135 smėlio laikrodis

    Medžiaga: Stiklas + Rąstai

    Gaminio dydis: apie 90*30*90mm/3.54x3.54x1.18

    Produkto svoris: apie 90g

    Produkto pakuotė: kartoninė pakuotė

    Sąrašas:

    1 x smėlio laikrodis

    Pastaba:

    1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 1-3 cm.

    2. Dėl skirtingų monitorių ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali rodyti faktinį spalva elementą.Dėkojame už supratimą.

    Žymos: swan arbata, rinkiniai, arbatos stalo, biuro produktyvumas, stiklo valandą, 4 minučių smėlio laikrodis, smėlio laikrodis, dušo laikmatis, amatų medienos, smėlio laikrodis, smėlis baltas.

  • Atsiliepimai (4)

    • Decoyviado22

      Beautiful product, nice color, well delivered

    • Vredina O E

      The middle clock is broken.

    • Musterbeutel

      Exactly as pictured

    • Wcamilla

      Nice gift to my daughter, puts a perspective to time, exactly as described

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai