Smėlio laikrodis Smėlio Laikmatis Pagerinti Našumą ir Pasiekti Tikslus Likti Sutelktas Būti efektyvesnis Laiko Valdymo Įrankis 5/30 Minučių AUG889 Smėlio laikrodis Smėlio Laikmatis Pagerinti Našumą ir Pasiekti Tikslus Likti Sutelktas Būti efektyvesnis Laiko Valdymo Įrankis 5/30 Minučių AUG889 Smėlio laikrodis Smėlio Laikmatis Pagerinti Našumą ir Pasiekti Tikslus Likti Sutelktas Būti efektyvesnis Laiko Valdymo Įrankis 5/30 Minučių AUG889 Smėlio laikrodis Smėlio Laikmatis Pagerinti Našumą ir Pasiekti Tikslus Likti Sutelktas Būti efektyvesnis Laiko Valdymo Įrankis 5/30 Minučių AUG889 Smėlio laikrodis Smėlio Laikmatis Pagerinti Našumą ir Pasiekti Tikslus Likti Sutelktas Būti efektyvesnis Laiko Valdymo Įrankis 5/30 Minučių AUG889 Smėlio laikrodis Smėlio Laikmatis Pagerinti Našumą ir Pasiekti Tikslus Likti Sutelktas Būti efektyvesnis Laiko Valdymo Įrankis 5/30 Minučių AUG889

Smėlio laikrodis Smėlio Laikmatis Pagerinti Našumą ir Pasiekti Tikslus Likti Sutelktas Būti efektyvesnis Laiko Valdymo Įrankis 5/30 Minučių AUG889

€5.47 €3.28
Yra sandėlyje
w144189

Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: 365248653

  • Smėlio laikrodis Smėlio Laikmatis Pagerinti Našumą ir Pasiekti Tikslus Likti Sutelktas Būti efektyvesnis Laiko Valdymo Įrankis 5/30 Minučių AUG889 Aprašymas:

    Savybės:

    1. 30 MINUČIŲ DARBO, 5 MINUČIŲ POILSIO - Tai elegantiškas dar tvirtas smėlio laikmačius, kad jį būtų lengva stebėti savo darbą, įvertinti savo pažangą, ir išvengti perdegimo su time out.Su 60 minučių darbo ir kietas 5 minučių pertrauką, galite likti sutelktas ir produktyvus ilgiau.

    2. ELEGANTIŠKAS, SMĖLIO LAIKMATIS - Tai tvirto boro silikatinio stiklo, smėlio laikmačiai yra tiesiog puikus.Minimalistinis dizainas bus išsiskirti ant bet kokio stalo, dvejinimo, kaip dekoratyvinis padidinti jūsų produktyvumą.

    3. PASIEKTI DIDELIŲ TIKSLŲ LENGVAI - Laužyti savo tikslus, juos paprasčiau achieve.By paversti savo siekius į mažus, jūs galite praleisti savo laiką išmintingai ir pasiekti savo gyvenimo tikslus greičiau.

    4. TVIRTAS IR STABILUS - Tai kietos stiklo smėlio laikmačiai yra pastatytas paskutinis, išliks stabili ir apsaugota, net jei jūs dirbate užimtas kavos ar kepimo.

    5. Produktyviau iš KARTO - tai 30 minučių smėlio laikmatis arba 5 minučių smėlio laikrodį, galite spręsti savo darbą efektyviai.Sugriauti jūsų darbą į paprastas, efektyvus laiko tarpais.

    Skelbimas:

    1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    Specifikacija:

    Medžiaga: aukštos borosilikatinio aukštas šviesos pralaidumo stiklo

    Trukmė: 5/30 minučių neprivaloma

    Amatų: ranka pūstinis

    Dydis:

    5 minutes: 12cm aukščio

    30 minučių: 20cm aukščio

    Komplektą Sudaro:

    1 x smėlio laikmatis

    Žymos: ts laikmatis, vyrai laiko vandens, biuro produktyvumas, stiklo valandą, didelis laiko laikmatis, suaoki, smėlio laikrodis, smėlio laikrodis, moterų sanglass, dušo laikmatis atsparus vandeniui.

  • Atsiliepimai (4)

    • Vhcuixvgyv8

      Nice and very useful Item. Good quality. Many thanks.

    • Igor Stepnogorsk

      Beautiful, and safe transport, well packed!

    • Sjhern86

      I did not receive the article

    • Ruelgumabong

      Nice and very useful Item. Good quality. Many thanks

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai