K380 Belaidžio Gitara Siųstuvas, Imtuvo Sistema, Nustatyti Įkrovimo Gitara Belaidžio ryšio Kabelis, Krepšys, skirtas Elektrinė Gitara Ba K380 Belaidžio Gitara Siųstuvas, Imtuvo Sistema, Nustatyti Įkrovimo Gitara Belaidžio ryšio Kabelis, Krepšys, skirtas Elektrinė Gitara Ba K380 Belaidžio Gitara Siųstuvas, Imtuvo Sistema, Nustatyti Įkrovimo Gitara Belaidžio ryšio Kabelis, Krepšys, skirtas Elektrinė Gitara Ba K380 Belaidžio Gitara Siųstuvas, Imtuvo Sistema, Nustatyti Įkrovimo Gitara Belaidžio ryšio Kabelis, Krepšys, skirtas Elektrinė Gitara Ba K380 Belaidžio Gitara Siųstuvas, Imtuvo Sistema, Nustatyti Įkrovimo Gitara Belaidžio ryšio Kabelis, Krepšys, skirtas Elektrinė Gitara Ba K380 Belaidžio Gitara Siųstuvas, Imtuvo Sistema, Nustatyti Įkrovimo Gitara Belaidžio ryšio Kabelis, Krepšys, skirtas Elektrinė Gitara Ba

K380 Belaidžio Gitara Siųstuvas, Imtuvo Sistema, Nustatyti Įkrovimo Gitara Belaidžio ryšio Kabelis, Krepšys, skirtas Elektrinė Gitara Ba

€40.82 €33.48
Yra sandėlyje
w17235

Kilmės: KN(Kilmės)
Kištuko Tipas: NĖRA

  • K380 Belaidžio Gitara Siųstuvas, Imtuvo Sistema, Nustatyti Įkrovimo Gitara Belaidžio ryšio Kabelis, Krepšys, skirtas Elektrinė Gitara Ba

    Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

    UHF Belaidis Siųstuvas & Imtuvo rinkinys, skirtas elektroninės muzikos instrumentai, pavyzdžiui, Gitara, Bosinė gitara, Maišytuvas, Gitaros Efektų Pedalas, ir tt

    240 laipsniu Pasukti 1/4 colio Plug, galima naudoti muzikos instrumentai su 1/4 colių įvesties lizdo įvairių pozicijų.Padėti jums pagaliau nutraukti su savo kabeliai

    Palaiko Max 10 rinkiniai įrenginių, dirbančių tuo pačiu metu(Naudojant Skirtingus kanalus), Vienas-prie-Vieno ir jokių trukdžių

    Daugiau nei 50ft Asortimentą Patalpų(Iki 100ft Lauko); Mažiau nei s Delsa; Vidinė Įkraunama Ličio Baterija; Darbo Channel LED Ekranas; Aukštos Kokybės EVA Atveju, užkirsti kelią drėgmės, kritimo, vandeniui ir lengvai atlikti

    Nesvarbu, ar esate užkariauja didelis etapų, arba mažų vietų, gitara belaidė sistema, kuri atitinka jūsų poreikius veža .Belaidės gitaros sistemos leis jums sumažinti laido tarp prietaiso ir jūsų amp labiausiai patikimas būdas.Tai suteiks jums puikią o aiškumo ir nuostabi, lengva naudoti.Didžiausias dalykas, apie šias sistemas yra tikrai patogu.

    Techniniai Parametrai:

    Tinkamos Priemonės: Elektrinė Gitara, Elektrinis Akustinė Gitara, Bosinė gitara, Maišyklė, ir tt

    UHF Siųstuvas & Imtuvas Belaidžio Spektrą: lygus arba didesnis už 50ft Patalpų (didesnis arba lygus 100ft Lauko)

    Latency: mažesnis arba lygus s

    Darbo Kanalai: 10 UHF kanalai

    Siųstuvas & Imtuvo Darbo Laikas: Apie 5 val.

    Krovimo Trukmė: 1.5-2.5 h

    Kaip ID Poravimo/Reset Siųstuvas & Imtuvas?

    1.Išjunkite, tiek TX ir RX.Tada laikykite, paspauskite TX "PORA" Klavišas, tada paspauskite TX "Power" Mygtuką, kol TX led indikatorius mirksi "P", tai reiškia, TX, įveskite Porą narė;

    2.Laikykite, paspauskite RX "PORA" Klavišas, tada paspauskite RX "Power" Mygtuką, kol RX kontrolinė lemputė

    3.Dabar trumpas paspauskite TX "Power" Mygtuką, kad patvirtintumėte porą.Jei Imtuvo RX Indikatorius visada, tai reiškia, TX & RX ID Porą sėkmingai.Priešingu atveju pakartoti visą poravimo procesą.

    spalva:juoda

    Medžiaga:ABS

    dydis:87.6*38.2*33.2 mm

    Pakuotės Turinys:

    1 x Siųstuvo

    1 x Imtuvas Rinkinys

    1 x USB Įkrovimo Kabelis

    1 x Vartotojo Vadovas

    1 x PU Krepšys

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Apie Mus

    Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

    1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

    2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

    Apie Mokėjimą

    Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.eatin.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

    Apie Siuntas

    1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

    2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

    3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

    4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

    Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.eatin.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

    Apie Po pardavimo Paslaugos

    Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

    Apie Atsiliepimą

    1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

    2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

    3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

    Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

    Žymos: k380 stovo dangtelis, "logitech" k380 uk dangtis, k270, g810 raktas, "logitech" g810 dangtis, k380 apsaugos atveju, dekoro skeletas, k840, "logitech" k480 dangtis, k380 logitech.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai