Drėkinimo Drabužių Valymo Putos Drabužių Nukenksminimo Švaresnis Pašalinti Tepalas 100ML HFing Drėkinimo Drabužių Valymo Putos Drabužių Nukenksminimo Švaresnis Pašalinti Tepalas 100ML HFing Drėkinimo Drabužių Valymo Putos Drabužių Nukenksminimo Švaresnis Pašalinti Tepalas 100ML HFing Drėkinimo Drabužių Valymo Putos Drabužių Nukenksminimo Švaresnis Pašalinti Tepalas 100ML HFing Drėkinimo Drabužių Valymo Putos Drabužių Nukenksminimo Švaresnis Pašalinti Tepalas 100ML HFing Drėkinimo Drabužių Valymo Putos Drabužių Nukenksminimo Švaresnis Pašalinti Tepalas 100ML HFing

Drėkinimo Drabužių Valymo Putos Drabužių Nukenksminimo Švaresnis Pašalinti Tepalas 100ML HFing

€5.48 €4.11
Yra sandėlyje
w12211

Prekės Forma: Skystis
Grynasis Kiekis: 100ml
Skaičius, Vnt: 1pc
Specifikacija/Vnt.: 100g

  • įstaiga,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Drėkinimo Drabužių Valymo Putos Drabužių Nukenksminimo Švaresnis Pašalinti Tepalas 100ML HFing Aprašymas: Savybės:

    1. GREITAI VEIKIANTI FORMULĖ: Šio skysčio formulė yra neįtikėtinai greitai veikiantis ir nėra palikti riebus, lipnus, arba filmy likučių, kaip ir kiti valikliai ar muilas, savo drabužius, batus, ar sporto krepšyje bus dėmių-nemokama ir kvapo šviežia ne visą laiką.

    2. DRABUŽIAI, BATAI, rankinės & POVERŽLĖS: Drėkinimo Drabužių Valymo Putos yra suformuluota naudoti šalmą, apranga, avalynė, sofa-lova, sporto salė, krepšiai, ir net poveržlės.Kaip dezodoryzujący, dėmių valiklis, ir skalbimo mašinos siurblys.

    3. Šio skysčio formulė puikiai tinka panaikinti dėmes ir kvapus.Išlaikyti savo drabužių, daiktų ir namų kvapo, gaivus ir švarus, kad Visiškai Švarus dalis jūsų valymo režimas.

    4. Natūralaus pagrindo FORMULĖ: Drėkinimo Drabužių Valymo Putos yra natūralaus pagrindo formulė, kuri naudoja fermentų skyla dėmes ir kvapus.Ji taip pat veikia pagyvinti spalvas savo drabužių.Nes mūsų skalbimo švaresnis susideda iš natūralaus pagrindo formulė, ji nesuteikia off nuodingi garai, kad kiti valikliai padaryti.

    5. DIDELIS URMU DYDIS: Drėkinimo Drabužių Valymo Putos skystis formulė ateina į 100 ml butelį.Galite purškimo vietoje treatmentsor paleisti jį į karšto vandens ciklo valyti jūsų skalbimo mašina.Kai kurios skalbimo mašinos, net ateiti su būgno valymo ciklų, kad mūsų formulė gali būti naudojama!

    Skelbimas:

    Objektai gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Priešingu atveju, prašome ne kainos pasiūlymą.

    Specifikacija:

    Grynasis kiekis: 100 ml

    Pagrindinės sudedamosios dalys: paviršiaus aktyvioji medžiaga, nukenksminimo koeficientas

    Naudojimo diapazonas: žemyn striukė, vilna, sklandžiai drabužių ir kitų drabužių

    Komplektą Sudaro: 1 x Drabužių Valymo Putos

    Žymos: aromaterapija inhaliatoriaus, švarus čiužinys, purškimo dėmių, šalto rūko difuzorius, difuzorius eterinių aliejų aromaterapinis, drėkinimo, cleaner putų, Cleaner, gera sofa, difuzinis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai