SauceZhan Vyrų Vulcanize Batai Drobė Batai Žemas Viršų Batai Sausainių Bateliai Mėgėjams, Batai American Vintage Stiliaus Skate Batai SauceZhan Vyrų Vulcanize Batai Drobė Batai Žemas Viršų Batai Sausainių Bateliai Mėgėjams, Batai American Vintage Stiliaus Skate Batai SauceZhan Vyrų Vulcanize Batai Drobė Batai Žemas Viršų Batai Sausainių Bateliai Mėgėjams, Batai American Vintage Stiliaus Skate Batai SauceZhan Vyrų Vulcanize Batai Drobė Batai Žemas Viršų Batai Sausainių Bateliai Mėgėjams, Batai American Vintage Stiliaus Skate Batai SauceZhan Vyrų Vulcanize Batai Drobė Batai Žemas Viršų Batai Sausainių Bateliai Mėgėjams, Batai American Vintage Stiliaus Skate Batai

SauceZhan Vyrų Vulcanize Batai Drobė Batai Žemas Viršų Batai Sausainių Bateliai Mėgėjams, Batai American Vintage Stiliaus Skate Batai

€44.37 €38.16
Yra sandėlyje
w155597

Modelio Tipas: Kietas
Stilius: lauko laisvalaikio bateliai
Dydis: 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Batviršio Medžiaga: Džinsinio audinio
Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas: saucezhan
Kilmės: KN(Kilmės)
Toe Cap Stilius: apvali Galvutė
Pamušalas: Drobė
Uždaryti: Nėriniai
Kulno Aukštis: Butas (≤1cm)
spalva klasifikacija: Juodai Balti
Vidpadžio Medžiaga: Guma
Uždaryti Tipas: Nėriniai-Up
Mados Elementas: Siuvimo
Sezonas: Pavasario/Rudens
Vamp Pamušalas: Medvilnės

  • Prašome pasirinkti didesnio dydžio, kai jūs turite daug kojų

    Išsamiai Atnaujinimus!Jūsų Pasitenkinimas!Po Metų Veikia ir Reguliavimas, Mes Turime Sustiprinti Gamybos Liniją iš Batus į Visas Puses.Nuolat Rinkti Klientų Atsiliepimus ir Pasiūlymus, Atidžiai Lyginti ir Analizuoti, ir Gerokai Patobulinti ir Pažangą.Kalbant apie Kainą, Ji Vis žemyn ir žemyn.Mes Vadovautis Principu-Greitai Grįžta ir Mažų Maržų Etape Visuomenės pripažinimą, Todėl, Kad Jūs Galite Nusipirkti Pora Aukštos kokybės Vulkanizuotos Batus už Labai Prieinamą Kainą.

    Klasikinis Slapukas Batų Stilius, Klasikinę Išvaizdą.Grynos Medvilnės Stora Drobė, Balta Dalis Gumos ir Audinio Yra Balti, gelsvi, Bus Daugiau Retro.Derliaus Austinė Etiketė Senovinių Medinių Shuttle su Liežuviu. 36-44 Kiemuose, Įskaitant Moterų Skaičius Segmentų, Gali Būti Naudojama Porų.

    Naujas Atnaujinti Išdėstymas:

    1. Vienintelis Pasikeitė nuo Gabalas Formą Apačioje.Vienintelis Kiekvienos Dydis Yra atiduotų Atskirą Rinkinį Pelėsis.Kai Klijavimas, Vienintelis ir Batai Kūnas Yra Labiau Tinkami.Galutinis Produktas Bus Daugiau dilimui ir Tackless-Atsparus.Palyginti su ankstesne Dizaino, Jis Turi Akivaizdžių dilimui Atnaujinti Liežuvių.

    2. Pamušalas Audinys Batai Yra Pakeistas Storesnės Drobės ir Audinio Pamušalas viduje Kulno Batai Yra Akivaizdus dilimui Atnaujinti.

    3. Kietumo Gumos Buvo Modernizuotos, siekiant Padidinti Atsparumo dilimui.Spalva Yra pritaikyta Daugiau Retro Balti, Kuris Yra Šiek tiek Gelsvos, Retro Jausmas Bus Labai Stiprus.

    4. Kulno Batų Etiketėje Senas Stilius Yra Pridedamas su Kliento Reakciją, Kad Ji Bus Nešioti Batų Etiketėje, Kai Susidėvėjęs.Naujas Stilius Pasikeitė į Įtaisytą Spausdinti Batų Etiketėje ir Neturi Būti Dėvėti.

    Pastaba: Kadangi Senasis Dizainas Automobilių Linija Yra Šiek tiek Sunkus ir Ne Malonus, Kai kurie Klientai vis Dar nepatinka.Taigi, Šį Kartą aš Tiesiogiai Surištos ir Atšaukė Automobilių Liniją.Mes Bandėme viską Reguliuoti Aukštį Perdavimo Streso Taško, Padas Guminis, ir Sumažinti Streso Stiprumas Lenkiant Taškų, kiek Įmanoma.Tačiau, Mes visų Pirma Reikėtų Pabrėžti, Kad Lenkimo Poziciją iš Vulkanizuoto Avalynė pagal Stresą, Dėl Pakartotinių pasuoja, Kai Vaikščioti.Ne, Prekės ženklą Ar Gamintoją, Gali Garantuoti, Kad Ši Pozicija Niekada Tackless, ir Tai Galima Užtikrinti Tik tuo atveju, taikymo Sritį Reikalaujama pagal Nacionalinį Standartą, kiek Kartų Lenkimo Gali Būti Priešinosi, kad Batai Per tam Tikrą Intervalą, Stiprumo ir Sumažinti Riziką Tackless.Aš Bandė Mano Geriausia Stiprinti Išlyginimo Stiprumo.Jei Kai kurie Klientai Ją Naudoti Ilgą Laiką ir Yra Tackless Lenkimo Taškų, Tai Yra Neišvengiama.Tik Klijai Jį Sau.Tai Nėra Kokybės Problema.Nereikia Kaltinti.Taip Pat Prašome Suprasti.

    36 dydis, vidinis ilgis 22.5 cm

    37 dydis, vidinis ilgis 23.5 cm

    38 dydis, vidinis ilgis 24 cm

    39 dydis, vidinis ilgis 24.5 cm

    40 dydis, vidinis ilgis 25,5 cm

    41 dydis, vidinis ilgis 26 cm

    42 dydis, vidinis ilgis 26.5 cm

    43 dydis, vidinis ilgis 27.5 cm

    44 dydis, vidinis ilgis 28 cm

    Pastaba: aukščiau Matmenys Yra Matuojami Natūra, CM, Prašome Suprasti, šiek tiek Klaidų.

    Atitinkami Duomenys Yra Nuoroda Tik, Atsižvelgiant į Tikrasis Produktas

    Dėl Skirtingų monitorių Modelių, Skirtingų Nustatymų ir Kitų Veiksnių

    Tai Gali Sukelti šiek tiek Spalvų Skirtumas tarp Nuotraukos ir Realaus Objekto.

    Prašome Kreiptis į Tikrasis Produktas dėl tam tikrų Spalvų.Jei Jums Grąžinti Prekes, Prašome Įsitikinkite, Kad Batų dėžę Supakuotas Visiškai.

    Originalios Pakuotės Grąžinimo, Batų dėžės Striukė Apsaugos Langelį, Negalima Sunaikinti į Batų dėžę

    Šaudyti į Klientų Aptarnavimo Patvirtinti, Kad nėra Jokių Dėmių ant Pado, ir Tai neturės Įtakos Antrojo Pardavimas

    Nėra Pagrindo Grąžinti Per 7 Dienas nuo Gavimo dienos

    Žymos: wedd bateliai vyrai, jean selvedge, lo drobė batai, black n batai, mados profesionalų riedlentė batų, somar bateliai vyrai, vyrai vulcanize, mana batai drobė, padangų vulcanize, raudona tornado.

  • Atsiliepimai (2)

    • B Erbol M

      Very nice and comfortable. Very good quality and the size is exactly what I wanted

    • Nora8262

      Sneakers are cool! On quality at the level of premium brands: Levi's, Wrangler. Although initially liked others, high at the same seller. But my size was not, then the seller offered these. Made very high quality! Seams are all even, glued clearly. Rubber outsole. Obola, high, comfortable. Come in a box. To Moscow got in 15 days. In size, select the dimensional grid in the description, do not look at the sizes. Measure the leg on a sheet of paper and put on + 2-3mm (so that the fingers do not exactly rest, after all, the nose is covered with rubber) and there will be happiness. I get to Russian 36 took 38. The only incomprehensible moment for me that does not pull out the insole, and so everything is on top. I have a very detailed review on them in telegrams, Channel E.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai