2 Vnt Elektrinė Gitara Ir Bosinė Toną Ir Garsumą Metalo Elektroninio Valdymo Bronzos spalvos Reguliuojamas Rankenos Dangtelis 2 Vnt Elektrinė Gitara Ir Bosinė Toną Ir Garsumą Metalo Elektroninio Valdymo Bronzos spalvos Reguliuojamas Rankenos Dangtelis 2 Vnt Elektrinė Gitara Ir Bosinė Toną Ir Garsumą Metalo Elektroninio Valdymo Bronzos spalvos Reguliuojamas Rankenos Dangtelis 2 Vnt Elektrinė Gitara Ir Bosinė Toną Ir Garsumą Metalo Elektroninio Valdymo Bronzos spalvos Reguliuojamas Rankenos Dangtelis 2 Vnt Elektrinė Gitara Ir Bosinė Toną Ir Garsumą Metalo Elektroninio Valdymo Bronzos spalvos Reguliuojamas Rankenos Dangtelis

2 Vnt Elektrinė Gitara Ir Bosinė Toną Ir Garsumą Metalo Elektroninio Valdymo Bronzos spalvos Reguliuojamas Rankenos Dangtelis

€3.97
Yra sandėlyje
w14586

Modelio Numeris: NB003 BR
Prekės Pavadinimas: guyker
Tipas: Rankenėlės

  • Produkto aprašymas Dydis:2 - Bronzos - Išorinis Metalo, Vidinis Metalo Guyker gitara antikvariniai bronzos valdymo rankenėlės yra garso įranga arba rotaciniu potenciometras, apsaugos ir lengvas valdymas.Perjungimo rankenėlės turi objektyvų žiedą apdaila aplink savo apimtis.Savybės: - Tinka bet kokiam gitaros ar bosai, kurie buvo Padalinti Veleno Puodai, kurių skersmuo yra 6 mm arba mažesnis kaip 6 mm. - Tinka labiausiai Tele ir Tikslumo Gitara / Bosas instrumentai. - Geras svorio ir jaustis pakeisti savo plastiko rankenos. - Kontrolės Elektrinė Gitara / Bass Tonas ir Tūrio. - Lengvai Pakeisti ar Atnaujinti. Pagamintas Korėjoje.Specifikacijos: - Vidinis tuščiavidurio veleno skersmuo: Apytiksl. 6mm / 0.24 in - Matmenys (W x H): Approx. 18 x 18 mm (0.71 x 0.71 coliai). - Spalva: Antikvariniai Bronzos Paketą, įskaitant: 2 * objektyvų žiedą garso rankenėlę

    Klientų Informaciją

    1.Produktų nuotraukos per septynias dienas po siuntos, įsitikinkite, kad pristatymo adresas yra teisingas.Mūsų gaminiai yra naujų produktų, bus darbo, personalo, kokybės ir kiekio prieš išsiuntimą patikrinimo, prašome klientai ramiai.

    2.Prekės yra vežamos AVS.pasiekti daugelio šalių, per 7-15 dienų.Tai yra JAV.KANADA.AUSTRALIJA. .Kitų šalių.ji gali imtis daugiau laiko ir atvykti.

    3.Paketas--paketą.mūsų bendrovė imsis metodas standartizuotos pakuotės.paprastai.transportavimo metu jis yra labai stiprus.

    4.Mes teikiame didelę svarbą, kad kiekvienas iš jūsų teisingas įvertinimas, jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome pateikti pagirti, paskatinti mums, būtume labai dėkingi.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis, manau, kad bet koks racionalus problemų, mes galime greitai išspręsti, nereikia skubėti duoti mums blogas peržiūros.

    Žymos: nemokamai bosinė gitara imtuvas, tiltas guyker, fiat metalo rankenėlę, bass electr, gitara prie pc usb, pickguard, mygtukas garsumo valdymas didelis, gitaros tremolo, potenciometras rankenėlę, ca, bosinė gitara rankenėlę.

  • Atsiliepimai (2)

    • Slawa5050

      As mentioned elsewhere, the knobs are slightly lighter coloured than shown in the pictures, but well within the variation between the real world and photos.

    • Marzogiorgia

      Nice, good quality. Already the second time I buy these, so I guess I like them ;-)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai