Lauko Nešiojamas Tualetas Lankstymo Kelionės Komoda Tualeto Sėdynės ABS Plastiko Automobilių Kelių Funkciją, Tualetas Kempingas, Žygiai Paplūdimys Lauko Nešiojamas Tualetas Lankstymo Kelionės Komoda Tualeto Sėdynės ABS Plastiko Automobilių Kelių Funkciją, Tualetas Kempingas, Žygiai Paplūdimys Lauko Nešiojamas Tualetas Lankstymo Kelionės Komoda Tualeto Sėdynės ABS Plastiko Automobilių Kelių Funkciją, Tualetas Kempingas, Žygiai Paplūdimys Lauko Nešiojamas Tualetas Lankstymo Kelionės Komoda Tualeto Sėdynės ABS Plastiko Automobilių Kelių Funkciją, Tualetas Kempingas, Žygiai Paplūdimys Lauko Nešiojamas Tualetas Lankstymo Kelionės Komoda Tualeto Sėdynės ABS Plastiko Automobilių Kelių Funkciją, Tualetas Kempingas, Žygiai Paplūdimys Lauko Nešiojamas Tualetas Lankstymo Kelionės Komoda Tualeto Sėdynės ABS Plastiko Automobilių Kelių Funkciją, Tualetas Kempingas, Žygiai Paplūdimys

Lauko Nešiojamas Tualetas Lankstymo Kelionės Komoda Tualeto Sėdynės ABS Plastiko Automobilių Kelių Funkciją, Tualetas Kempingas, Žygiai Paplūdimys

€10.25
Yra sandėlyje
w140552

Prekės Pavadinimas: faroot
Produktas: Kita
Apkrovos: Kita
Funkcija: Eco-Friendly
Medžiaga: Plastikiniai
Stilius: Modernus
Talpa: > 65 Alpių cukraus
Grotelės Kiekis: 1

  • Kulka Taškų: 1Premium Medžiaga: Tai yra "europa 2020", naujas tualetas !Jis yra pagamintas iš ABS Ekologinio draugiškas plastiko, kuris yra atsparus vandeniui, stiprus atsparumas priklauso ir slėgio, daugiau tvirtas ir lengvas valymas ir dezinfekuoti.

    2Ergonomic Dizainas: ovalo tualetas yra lengvas, tik 2,2 kg/1 kg, bet gali turėti iki 330 svarų.Ji id patogūs visai šeimai naudoti.

    3Easy Atlikti: tualetas nustato ir raukšlės žemyn super lengvai, ir galima tiesiog supakuoti į apačią labai mažas ir plokščias patogus sandėliavimas; labai taupo ir lengvai atlikti!Tai yra puikus nešiojamas sulankstomas tualetas eismo, kempingas, kelionės, jodinėjimas, išvykos pėsčiomis, žvejyba, valtys, ilgai kelionėse, paplūdimys, lauko gyvenimo, statybos aikštelėse ir kt., bet kur ir bet kada ekstremalioms situacijoms.

    4How Naudoti: 1. Vieta apačioje valdybos pusėje plokštė atsiskleisti kibirą.Patarimai: padėkite jį ant šono su ausele taip, kad apačioje valdyba negalėjo nukristi. 2.Įdėti bet 6-8 litrų maišus, į skylę, sulankstyti, viršuje maišelį ir wrap per komoda. 3.Padengti skylę dangčio viršuje kibirą nustatyti maišelį tualetas naudoti.

    5Multiple Funkcijas: tualetas gali būti naudojamas ne tik kaip tualetas lauke, bet taip pat sandėliavimo ir sėdynės kombinacija, šiukšliadėžės, mažos taburetės, talpinimo, vidaus tualetas vyresnio amžiaus žmonėms, vėmimas kibiras, nėščios moterys ir t. t.

    Savybės:

    1. Lauko kempingas, automobilių multi-purpose tualetas.

    2. Tualetas yra sulankstomas, mažas dydis, ir gali būti plaunami vandeniu.

    3. Su apkrova yra stiprus, ir jis gali pakelti 200KG.

    4. Daugiafunkcinis tualeto, taip pat gali būti naudojamas kaip šiukšliadėžės.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Lauko Automobilių Sulankstomas Nešiojamas Tualetas

    Medžiaga: ekologiška PVC medžiagos

    Dydis:(apie) Ažiotažu 33.5*27.5*25.5 cm/13.19*10.83*10.04 colių; sulankstyti 25*25.5*5 cm/9.84*10.04*1.97 colių

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x Nešiojamas Tualetas

    12 x Valymo Krepšiai

    1 x Saugojimo Krepšys

    Žymos: truma, lauko tualetas, bžūp alpių, camper tualetas, tualetą moteris tualetas, vyras jarretels, cukranendrių sėdynės, unikalus paplūdimys vestuvių, priedų kelionė, kinijos bambuko miško.

  • Atsiliepimai (3)

    • Reymanmelendres

      satisfied with super fast delivery! product as descibed. Thanks.

    • Dima10 83

      Shipping for order and sample time took four requirements sellers very fast if shipping by ence. Post office Courier as received. Product details attitude good. Black color sanitary vinyl wholesale, product cigarette pouch led four. Man sitting also sturdy center hole is not fully support the yo.

    • Lupo 2003

      Good sound. 110 keys sit even without shaking. This almost disappear. double disappeared. Shipping is slow day talking with lowest price. Poop few yea shave off the.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai