Paslėptas Stalas Organizatorius Nemokamai-gręžimo Stalo Stalčių Organizatorius Nustatyti, Kanceliarinės prekės Saugojimo Box Office Home Paslėptas Stalas Organizatorius Nemokamai-gręžimo Stalo Stalčių Organizatorius Nustatyti, Kanceliarinės prekės Saugojimo Box Office Home Paslėptas Stalas Organizatorius Nemokamai-gręžimo Stalo Stalčių Organizatorius Nustatyti, Kanceliarinės prekės Saugojimo Box Office Home Paslėptas Stalas Organizatorius Nemokamai-gręžimo Stalo Stalčių Organizatorius Nustatyti, Kanceliarinės prekės Saugojimo Box Office Home Paslėptas Stalas Organizatorius Nemokamai-gręžimo Stalo Stalčių Organizatorius Nustatyti, Kanceliarinės prekės Saugojimo Box Office Home Paslėptas Stalas Organizatorius Nemokamai-gręžimo Stalo Stalčių Organizatorius Nustatyti, Kanceliarinės prekės Saugojimo Box Office Home

Paslėptas Stalas Organizatorius Nemokamai-gręžimo Stalo Stalčių Organizatorius Nustatyti, Kanceliarinės prekės Saugojimo Box Office Home

€7.43 €4.23
Yra sandėlyje
w178785

Medžiaga: Plastikiniai
Apkrovos: Kita
Produktas: Biuro Organizatorius
Technics: Kita
Grotelės Kiekis: 1
Formos: Stačiakampis
Funkcija: Eco-Friendly
Specifikacija: Other
Modelio Numeris: stalčių saugojimo dėžutė
Talpa: Kita
Naudoti: Įrankiai
Stilius: Modernus

  • Savybės:

    1. Stalo stalčių gali sutalpinti visų rūšių mažų dalykų, susijusių su tarnyba ir gyvenime, pavyzdžiui, rašikliai, trintukai, adapteriai ir ausinės, ir kt., atsisakymas nepatogus darbalaukio ir atlaisvinti daugiau biuro patalpų.

    2. Stalo stalčių yra paslėptas, apačioje stalas ir neužima vietos ant stalo, ar net patekti tavo akyse, ji turi tam tikrą privatumą, siekiant apsaugoti savo privatų elementus.

    3. Įrengtas, su lipnia aplinkos apsaugos klijais paviršiaus, instaliacija yra labai paprasta ir patogu.Galite pasirinkti patogiausią poziciją, siekiant ją išspręsti lygaus paviršiaus, tiesiog atkreipkite dėmesį į atstumą, po to pops out.

    4. Stalo organizatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės tvirtos ABS plastiko ir akrilo klijais geras atsparumas dilimui.Katapulta buvo nuodugniai patikrintas, ir ji yra paprasta naudoti, ir atitinka reikalavimą kartotiniam atidarymui ir uždarymui kiekvieną dieną.

    5. Ateina su ruožas dizainas patogus atidarymas, ir ne žymėjimo lipnios gali būti, kad svorio padidėjimas.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Stalo Stalčių Saugojimo dėžutė

    Dydis: apie 22*9*3.5 cm/8.66*3.54*1.38 colių

    Svoris: 100g

    Pakavimo Sąrašas:

    Stalo Stalčių Talpinimo*1

    Žymos: kanceliarinės prekės nagų, darbalaukio saugojimo stalčiuką, stalčių plastiko, smėlio atveju, raštinės reikmenys, stamper nustatyti, raštinės reikmenys, stalčių papuošalai, stalčių raštinės reikmenys, retro nustatyti, raštinės reikmenys, girly raštinės reikmenų rinkinys, stalčių rožinė.

  • Atsiliepimai (1)

    • Gravewatcher39

      thanks

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai