Wdskivi Ekranas Temperatūros Ir Drėgmės HD Mini IP vaizdo Kamera Wireless Wifi Kamera, Apsaugos Stebėjimo VAIZDO Kameros Kūdikio stebėjimo Wdskivi Ekranas Temperatūros Ir Drėgmės HD Mini IP vaizdo Kamera Wireless Wifi Kamera, Apsaugos Stebėjimo VAIZDO Kameros Kūdikio stebėjimo Wdskivi Ekranas Temperatūros Ir Drėgmės HD Mini IP vaizdo Kamera Wireless Wifi Kamera, Apsaugos Stebėjimo VAIZDO Kameros Kūdikio stebėjimo Wdskivi Ekranas Temperatūros Ir Drėgmės HD Mini IP vaizdo Kamera Wireless Wifi Kamera, Apsaugos Stebėjimo VAIZDO Kameros Kūdikio stebėjimo Wdskivi Ekranas Temperatūros Ir Drėgmės HD Mini IP vaizdo Kamera Wireless Wifi Kamera, Apsaugos Stebėjimo VAIZDO Kameros Kūdikio stebėjimo Wdskivi Ekranas Temperatūros Ir Drėgmės HD Mini IP vaizdo Kamera Wireless Wifi Kamera, Apsaugos Stebėjimo VAIZDO Kameros Kūdikio stebėjimo

Wdskivi Ekranas Temperatūros Ir Drėgmės HD Mini IP vaizdo Kamera Wireless Wifi Kamera, Apsaugos Stebėjimo VAIZDO Kameros Kūdikio stebėjimo

€66.15 €31.10
Yra sandėlyje
w13465

Vaizdo Suspaudimo Formatas: H. 264
Palaikomos Operacinės Sistemos: Mac OS
Signalizacijos Veiksmų: Vietos Signalizacijos
Jutiklis Prekės: Sony
Megapikselių: 2MP
Aukštos Raiškos: 1080P(Full-HD)
TF Kortelė: NĖRA
Modelio Numeris: Mini3
Prekės Pavadinimas: wdskivi
Minimalus Apšvietimas(Lux): 0 Lux
Matmenys (L x W x D)(mm): 15*10*12
spalva: Balta
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų: "Android"
Maitinimo Šaltinis: Normalus
Maitinimo Šaltinis(V): 5V
Technologijos: Centrinis
Įrengimas: Lubų
Energijos Sąnaudos(W): 2w
Saugojimas: NĖRA
IR Atstumas(m): 8m
Sienos Laikiklis: Lubų
Tinklo Sąsaja: Wi-Fi/802.11/b/g
Jutiklis: CMOS
Objektyvo (mm): 2,5 mm
Tipas: IP Kameros
Žiūrėjimo Kampas : 120°
Ryšiai: Wifi
Garso Išvesties: Dvikryptis Audio
Specialios Funkcijos: Vandal-proof
Stilius: Mini Kamera

  • Aptikti Temperatūros Ir Drėgmės Jūsų Kūdikiui

    Aptikti temperatūros ir drėgmės jūsų namuose.Laiku pasirūpinti jūsų vaikui, ir šeimai.

    Mini Saugumo Kameros

    Super plonas, lengh:50mm pločio.Fotoaparatas ateina su 9.8 kojų, maitinimo laidas, ir tai puikus ir subtilus, "Wi-Fi" vaizdo kamera, skirta stebėti savo kūdikį, vyresnysis, augintiniai, aukle ir darbuotojus su 720p aukštos raiškos vaizdo srauto.

    Judesio Aptikimo-Push pranešimą su Signalizacijos Nuotrauką

    Fotoaparatas bus el. laiškus ir stumti pranešimus su Signalizacijos Nuotrauką į savo mobilųjį telefoną, kai žmogaus aptinkamas.

    Kaip mano nuotrauka.

    Dvipusis Garso Ir Muzikos Su Jūsų Baby

    Su šiuo fotoaparatu, galite klausytis savo vaikų, olders, šunys ir t. t tiesiogiai per savo telefoną su fotoaparatu, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.Su šiuo fotoaparatu, galima išgirsti ir galimybę jomis pasinaudoti greitai ir lengvai.Būti kartu su savo gerbėjams ir priežiūros, nesvarbu, kaip toli jums eiti.Jūs niekada nepraleisite momento su jais.

    IR Iškirpti Ir Night Vision

    Su išskirtinėmis naktinio matymo, galite aiškiai matyti net ir tamsoje.Fotoaparatas nesustos apsaugoti jūsų kūdikį.Taip pat galite patikrinti, ar jūsų kūdikis turi sweet dream naktį į savo mobiliuosius telefonus.

    115°-Platesnio požiūrio kampas

    115 laipsnių objektyvas, kuris apima daugiau erdvės, mažiau kamerų, todėl jūs galėsite pamatyti didesnį vaizdą ir saugoti akis dėl savo namus naktį.Galite naudoti jį kūdikiams, auklės, vyresnysis, naminių gyvūnų, namų monitorius, jūs niekada nepraleisite momento, kas jums rūpi.

    Paramos Mobilųjį telefoną ("Android", "IOS") Teblet Ir PC

    Gyvenimo srautas gali būti prieinama per iOS/Android mobiliųjų įrenginių PROGRAMĖLIŲ, Windows PC ir "Apple "" Mac " Programinės įrangos(7/24 įrašymo funkcija PC.

    Žymos: kamera secur, kamera paslėptas spy, juoda sidabro žiedas, nematomas infraraudonųjų spindulių vaizdo kameros, šilumos imag, 7 colių kūdikio stebėjimo, 5v hdmi monitorius, kūdikio stebėjimo monitoriai, keyboard mac, 4g vaizdo kamera, l.

  • Atsiliepimai (2)

    • Emlanancongchuabmt

      llegó en perfecto estado y funciona muy bien.

    • Adam Lad 28

      I arrive super fast! I loved it.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai