2.0 MP Pusiau Standžios USB Endoskopą Kamera IP67 atsparus Vandeniui Kanalizacijos Kamera Su 8 LED 2.0 MP Pusiau Standžios USB Endoskopą Kamera IP67 atsparus Vandeniui Kanalizacijos Kamera Su 8 LED 2.0 MP Pusiau Standžios USB Endoskopą Kamera IP67 atsparus Vandeniui Kanalizacijos Kamera Su 8 LED 2.0 MP Pusiau Standžios USB Endoskopą Kamera IP67 atsparus Vandeniui Kanalizacijos Kamera Su 8 LED 2.0 MP Pusiau Standžios USB Endoskopą Kamera IP67 atsparus Vandeniui Kanalizacijos Kamera Su 8 LED 2.0 MP Pusiau Standžios USB Endoskopą Kamera IP67 atsparus Vandeniui Kanalizacijos Kamera Su 8 LED

2.0 MP Pusiau Standžios USB Endoskopą Kamera IP67 atsparus Vandeniui Kanalizacijos Kamera Su 8 LED "Android", "MacBook" & "Windows" KOMPIUTERĮ (3CM-5M)

€12.39 €9.91
Yra sandėlyje
w82274

Sertifikavimo: CE
Produkto pavadinimas: 2.0 MP Pusiau Standžios USB Endoskopą Fotoaparatas
Naudojimas: povandeninis vamzdis, automobilių variklio, ventiliacijos vamzdžių ir pan
Rezoliucija: 1280*960,1280*720 .640*480P
Tipas: endoskopą fotoaparatas
Quanlity Už Endoskopą Objektyvas: 8pcs Reguliuojamas LED
Geriausia stebėjimo nuotolis: 3CM -5M
USB Endoskopą Fotoaparato funkcija 1: IP67 atsparus vandeniui vaizdo kamera gyvatė
Laido Tipas: Sunku Vielos
Modelio Numeris: 3 in 1 USB Endoskopą Fotoaparatas
Objektyvo (mm): 8mm
Paramos Sistema: dėl "Android", "Windows" ir " MacBook Prietaisas
Prekės Pavadinimas: DDCAMERA
Kabelio Ilgis: 1M/2M/5M /10M
Kištuko Tipas: ES Plug
Endoskopą Fotoaparato naudojimas: tinka įvairių tipų aplinka, mažai šviesos arba tamsoje srityje, d
Kilmės: KN(Kilmės)

  • 2.0 MP Pusiau Standžios USB Endoskopą Kamera IP67 atsparus Vandeniui Kanalizacijos Kamera Su 8 LED "Android", " MacBook & Windows PC

    Pastaba

    1.Ši kamera veikia Tik su "Android" sistemos telefoną(virš 4.0), nepalaiko " iOS " sistema, 100%paramos kompiuterio sistemą 2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų telefonas gali palaikyti OTG funkcija ir taip pat suderinama su uv-C ( USB vaizdo įrenginį klasės), prieš jums pirkti .nes kai telefonas gali ekranuoti išorės kamera . (dauguma neseniai versija "android" įrenginį, šią funkciją,jei jūs nežinote, tai gali kostiumas ,prašome patvirtinkite jį pirmą kartą prieš jums pirkti ), Prašome atidžiai patikrinti, ar jūsų telefoną, prieš užsakant, ar mes negali būti atsakinga dėl pirmiau nurodytų priežasčių.

    2.0 MP Pusiau Standžios USB Endoskopą Fotoaparato Funkcijas

    1 . 2019 Naujo dizaino USB Tipo C Borescope Samsung", HTC, "Huawei", "Sony", Planšetinį kompiuterį "Macbook air".Svarbi pastaba : Tai yra taikoma tik USB C Išmanųjį telefoną su OTG USB ir uv-C funkcija ,prašome patvirtinkite savo Išmanųjį telefoną, tiekėjas prieš perkant.

    2. Super Hi-Vision 2 Mln. Taškų CMOS vaizdo kamera.Fiksuoti momentinę nuotrauką arba video 640 x 480, 1280 x 720 ,1280*960

    rezoliucijas.

    3. IP68 Vandeniui vaizdo kamera zondas su 8mm skersmens, lengvai ieškoti sunkiai pasiekiamų ar sunku pamatyti srityse, pavyzdžiui, povandeninių vamzdynų, automobilių variklio, ventiliacijos vamzdžius ir kt. 4. Įrengtas, su 8 reguliuojamais led patarimas, tai labai padeda, siekiant pagerinti vaizdo ryškumą ir aiškumą net tamsoje arba prasto apšvietimo būklę ir leidžia dirbti daug geriau nei kitos versijos su 8 led.

    5.Ginkluotųjų su bendable pusiau standus kabelis, kad gali sulenkti ir palaikykite formą norėdami naudotis įvairiomis tik vieta, pavyzdžiui, kreivų skylių ar vamzdžių.Tai yra gyvybiškai svarbu krypties ir padėties kamera įvairių naudojant kampas.

    2.0 MP Pusiau Standžios USB Endoskopą Fotoaparato S pecification

    Rezoliucija:1280*960 ,1280 x 720, 640 x 480

    Kameros Skersmuo: 8.mm

    Židinio nuotolis: 3CM -5M

    Vandeniui Lygis : IP67

    Peržiūrėti kampas: 60°

    LED Lemputė: 8 reguliuojamas šviesos Diodai

    paramos sistema : Android Tipas-C smart phone/ "Android" micro USB " išmaniųjų telefonų

    Kaip Naudoti ?PC : Kištukas į kompiuterį, prašome atsisiųsti ir įdiegti

    programinės įrangos svetainėje.

    http://www.seefax.com/software/usb.html (Šis ryšys yra tik kompiuteris ir telefonas negali būti atidaryta. )

    kai tu naudojamas ant PC , prašome apie prietaiso pakeisti endoskopą kamera , tada gali turėti nuotrauką !Android Endoskopą : 1. S gali QR kodą, ir įdiegti PROGRAMĄ , Tada naudojamą endoskopą prijungtų mobiliųjų telefonų ir atidarykite PROGRAMĄ , ji bus parodyta paveikslėlyje .Pakuotė 1x USB Endoskopą Kamera 1x Mažas kablys 1x Magnetas 1x pusės veidrodėlis 1X vartotojo instrukcija Gaminio nuotraukos 3 in 1 USB Endoskopą Fotoaparatas

    Apmokėjimas: 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Pristatymas: 1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlis, už greitą pristatymą, 6, Importo muitų ar mokesčių, nėra įtrauktos į prekės kainą, pirkėjai yra atsakingi už bet kokius mokesčius moka savo vietos muitinės, pardavėjas neturėtų mokėti jokių mokesčių ar muitų.Jei reikia bet kokį specialų pareiškimą ant pakuotės, palikite mums žinutę, kol užsakymas yra paskelbtas, ačiū !Grąžinimo politika: 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Garantija: 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: angel pagalvė, žaidimo mini pc, automobilių endoskopą 13, endoskopą vaizdo kamera, "macbook air, smartphon, miata automobilių fotoaparatas, usb stick, 2x2 ir 3x3, pirminį patikrinimą fotoaparatas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Sureshmaurya1987

      Good quality, fast delivery, everything works.

    • Fish2go123

      Silisha! Quickly received, connected to the phone and everything earned (on Andrusha 9.0 + even you do not need to install anything).

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai