Purpurinė Stačiakampio Audinės Blakstienos Atveju Custom Audinės Blakstienų Pakuotės, Dėžutės Asmeniniams poreikiams Privačios Etiketės Spausdinti Savo Prekės ženklo Logotipo ar Teksto Purpurinė Stačiakampio Audinės Blakstienos Atveju Custom Audinės Blakstienų Pakuotės, Dėžutės Asmeniniams poreikiams Privačios Etiketės Spausdinti Savo Prekės ženklo Logotipo ar Teksto Purpurinė Stačiakampio Audinės Blakstienos Atveju Custom Audinės Blakstienų Pakuotės, Dėžutės Asmeniniams poreikiams Privačios Etiketės Spausdinti Savo Prekės ženklo Logotipo ar Teksto Purpurinė Stačiakampio Audinės Blakstienos Atveju Custom Audinės Blakstienų Pakuotės, Dėžutės Asmeniniams poreikiams Privačios Etiketės Spausdinti Savo Prekės ženklo Logotipo ar Teksto Purpurinė Stačiakampio Audinės Blakstienos Atveju Custom Audinės Blakstienų Pakuotės, Dėžutės Asmeniniams poreikiams Privačios Etiketės Spausdinti Savo Prekės ženklo Logotipo ar Teksto Purpurinė Stačiakampio Audinės Blakstienos Atveju Custom Audinės Blakstienų Pakuotės, Dėžutės Asmeniniams poreikiams Privačios Etiketės Spausdinti Savo Prekės ženklo Logotipo ar Teksto

Purpurinė Stačiakampio Audinės Blakstienos Atveju Custom Audinės Blakstienų Pakuotės, Dėžutės Asmeniniams poreikiams Privačios Etiketės Spausdinti Savo Prekės ženklo Logotipo ar Teksto

€279.53 €139.77
Yra sandėlyje
w131264

Netikrų Blakstienų Stilius: Persipintos
False Eyelashe Tipas: Pilnas Blakstienų Juostelės
False Eyelashe Ilgis: virš 1,5 cm
Modelio Numeris: 20201218
Prekės Pavadinimas: LASHWOODS
Netikrų Blakstienų Medžiaga: Mink Plaukų
Netikrų Blakstienų Grupė: Juodos Medvilnės Juosta
Vienetų skaičius: Combo
Kilmės: KN(Kilmės)
Dydis: 50/100PCS
Elemento Tipas: Netikrų Blakstienų
Kiekis: 50/100VNT
Gamybos procesas: Rankų Darbo
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti: Juostelės Blakstienas

  • 100% Realių Audinės Blakstienos

    Mūsų Blakstienos Pagamintos Iš 100% Sibiro Audinės Kailiniai, Ryškus Ir Blizga Ir Lengvas, Lankstus Juoda Medvilnės Lashband.Ir Sterilizuotas, Hipoalerginės, Be Cheminių Medžiagų, Nekenkia Jūsų Akis. * Žiaurumas Nemokamai * Minkštas ir Purus * Pakartotinai Iki 20 Kartų Tie Blakstienos Yra 100% Rankų darbo, Kiekviena Partija Gali Turėti Įvairių, Atkreipkite dėmesį, Kad, Ačiū.

    Blakstienų Pakuotės, Dėžutės Informacija

    Nekilnojamojo Audinės Blakstienos

    Daugiau Stilių Pasirinkti

    Klientų Atsiliepimai

    Klausimas Ir Atsakymas

    1. Ar dėžutėje ateina su blakstienų?Taip, galite pasirinkti tik lauke arba su blakstienų. 2. Aš galiu pritaikyti lange?Taip, galite, paprotys lauke MINIMALUS užsakymo 50PCS kiekvieno stiliaus. 3. Kiek laiko pristatymas?Mes pristatymas per www.eatin.lt, Jeigu prekės nėra pristatomos per nurodytą laiką, Mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką, Dėl COVID-19, pristatymo laikas, bus pratęstas.

    Žymos: asmeniniams poreikiams privačios etiketės, plaukų logotipas, blakstienų logotipas, privačios etiketės paslaugos, idėja žiūrėti, 10 gabalas blakstienas, blakstienų logotipas, blakstienas didelė pakuotė, etiketės asmeninį, medvilnės kelnės prekės.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai