Litheup Magnetinio Blakstienos su akių kontūro gamtos 3D Mink Netikrų Blakstienų skystus akių kontūro ir Tweezer Nustatyti ir atsparus Vandeniui akių kontūro Litheup Magnetinio Blakstienos su akių kontūro gamtos 3D Mink Netikrų Blakstienų skystus akių kontūro ir Tweezer Nustatyti ir atsparus Vandeniui akių kontūro Litheup Magnetinio Blakstienos su akių kontūro gamtos 3D Mink Netikrų Blakstienų skystus akių kontūro ir Tweezer Nustatyti ir atsparus Vandeniui akių kontūro Litheup Magnetinio Blakstienos su akių kontūro gamtos 3D Mink Netikrų Blakstienų skystus akių kontūro ir Tweezer Nustatyti ir atsparus Vandeniui akių kontūro Litheup Magnetinio Blakstienos su akių kontūro gamtos 3D Mink Netikrų Blakstienų skystus akių kontūro ir Tweezer Nustatyti ir atsparus Vandeniui akių kontūro Litheup Magnetinio Blakstienos su akių kontūro gamtos 3D Mink Netikrų Blakstienų skystus akių kontūro ir Tweezer Nustatyti ir atsparus Vandeniui akių kontūro

Litheup Magnetinio Blakstienos su akių kontūro gamtos 3D Mink Netikrų Blakstienų skystus akių kontūro ir Tweezer Nustatyti ir atsparus Vandeniui akių kontūro

€5.79
Yra sandėlyje
w143252

Netikrų Blakstienų Rūšiuoti: Juostelės Blakstienas
Netikrų Blakstienų Stilius: Storas
Prekės Pavadinimas: litheup
Elemento Tipas: Netikrų Blakstienų
Modelio Numeris: LI2020729A
Netikrų Blakstienų Medžiaga: Sintetinių Plaukų
False Eyelashe Ilgis: pagal 0.5 cm
Netikrų Blakstienų Grupė: Plastikiniai Juoda Juosta
Gamybos procesas: Rankų Darbo
False Eyelashe Tipas: Pilnas Blakstienų Juostelės
Kilmės: KN(Kilmės)
Kiekis: 2

  • Spauskite čia eiti į pradinį puslapį gauti nuolaidą

    ❣ Aukštos kokybės magnetinių blakstienoms: EverNice magnetinis blakstienos yra pagamintos iš smulkių skaidulų medžiagos, kurios yra patvarios, minkštos, ir gana patogūs dėvėti.Tai yra taip pat atsparus vandeniui ir neblunka, jūs galite mėgautis gražių blakstienos visą dieną. ❣ Specialus Magnetinis akių kontūro: Šis komplektas yra naujo tipo magnetinio akių kontūro, kuris yra ultra-fine naują magnetinių dalelių, jungiasi lengvai su magnetinių blakstienos, ir yra gana tvirtas.Tai leidžia jums turėti daugiau gražių nuotaika visą dieną ❣ Lengva Naudoti: EverNice magnetinio blakstienos ir akių kontūro Rinkinys yra labai lengva naudoti.Taikymo metodas magnetinis akių kontūro yra tas pats, kaip ir bet akių kontūro.Po taikyti akių kontūro, jums reikia tik nustatyti magnetinio blakstienos dėl akių kontūro.Savo ypatingas magnetizmo leidžia eksploatuoti jį tvirtai ant akių kontūro (jei nerimaujate, galite švelniai paspauskite jį).Ir mes turime prie veidrodžio, galite tvarkyti jūsų blakstienos bet kada, bet kur.

    Žymos: metalo tweezer, blakstienų tweezer, 3d mink blakstienos natūralios minkštos, spalvinga blakstienų rinkinys, 11mm blakstienų, tweezer, blakstienų spalva, erotinis blakstienų rinkinys, magnetinio blakstienų grupė, magnetinio lashes mink rinkinys.

  • Atsiliepimai (3)

    • Herrhard

      llegó antes de lo indicado aunque aún no lo pruebo

    • Madaravsminato

      Came in a month, goods packed good, tight,

    • Clavelina25

      Cilia are beautiful! They look quite natural! I was very afraid that they would be very huge, but no! In the photo, the longest of the kit is 01. Went to Moscow exactly a month. The seller is sociable: The track was not tracked in Russia-the seller promptly gave all the information about the parcel. These are my first false eyelashes. Purchase is happy! I will order more, only I will type more eyeliner, it hurts it is small) Thanks! I recommend both the product and the seller!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai