K1015 7 Mygtukai 4 Spalvų LED 4000 DPI Reguliuojamas Optinė USB Laidinė Pelė Žaidėjus Profesinės Žaidimų Pelės Pelės Laidinio mause K1015 7 Mygtukai 4 Spalvų LED 4000 DPI Reguliuojamas Optinė USB Laidinė Pelė Žaidėjus Profesinės Žaidimų Pelės Pelės Laidinio mause K1015 7 Mygtukai 4 Spalvų LED 4000 DPI Reguliuojamas Optinė USB Laidinė Pelė Žaidėjus Profesinės Žaidimų Pelės Pelės Laidinio mause K1015 7 Mygtukai 4 Spalvų LED 4000 DPI Reguliuojamas Optinė USB Laidinė Pelė Žaidėjus Profesinės Žaidimų Pelės Pelės Laidinio mause K1015 7 Mygtukai 4 Spalvų LED 4000 DPI Reguliuojamas Optinė USB Laidinė Pelė Žaidėjus Profesinės Žaidimų Pelės Pelės Laidinio mause K1015 7 Mygtukai 4 Spalvų LED 4000 DPI Reguliuojamas Optinė USB Laidinė Pelė Žaidėjus Profesinės Žaidimų Pelės Pelės Laidinio mause

K1015 7 Mygtukai 4 Spalvų LED 4000 DPI Reguliuojamas Optinė USB Laidinė Pelė Žaidėjus Profesinės Žaidimų Pelės Pelės Laidinio mause

€5.28 €4.64
Yra sandėlyje
w170899

DPI: 4000
Skaičių Mygtukai: 7
Dydis:
Tipas 1: USB Žaidimų Pelės
Tipas 2: Optinė Pelė
Ranka Orientacija: Abiem Rankomis
Kilmės: KN(Kilmės)
Funkcija: Reguliuojamas DPI
Sąsajos Tipas: USB
Pakuotė: Taip
Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED
Patekimo į rinką laikas: Sep-14
Optinė Rezoliucija: 4000 DPI
Modelio Numeris: Žaidimų Pelės
Darbo Režimas: Optiniai-elektroniniai
Bendras svoris: 150gg
Stilius: Mini
Maitinimo Tipas: Įkrovimo
Prašymas: Vaizdo Žaidimas, Darbalaukio
Sertifikavimo: NĖRA
Skaičių Volai.: 1
Tipas: Laidiniu
OS palaikymas: "Windows 98/ 2000/ ME/ NT / XP/ win 7/ win 8/ win 10/ Mac OS

  • Savybės:

    Puikiai suprojektuotas žaidimų pelę, kad patogiai priglustų prie kojos pagal jūsų delne, ergonomiškas dizainas,viduje ir išorėje,siekiant sukurti galutinį žaidimo koncepcija,ilgalaikio naudojimo be nuovargio.

    Ši pelė priima triukšmo mažinimo jungiklį, kuris sukuria ramią erdvę jums.Ne spustelėkite garso dizainas leidžia tyliai nugalėti priešus.Naktį, ji gali išlaikyti savo šeimą, turėti gerą miego, ir taip pat išlaikyti jums įdomių žaidimų aplinką.

    Karšto klavišą dizainas: pirmas mygtukas iš kairės yra nemokama dukart spustelėkite mygtuką, ir antrąjį, trečiąjį mygtuką, yra išankstiniai klavišą ir atgal mygtuką; patogiau skaityti žiniatinklio puslapių ir failų.

    Pažangios ryšio, nereikia kodas, plug & play (nereikia CD vairuotojas).Metalo apačios, stabilesnės, kai pelė juda, stilius daugiau mados taip pat.

    DPI: 800DPI-1200DPI -2400DPI-4000DPI,DPI ir Balsavimo Rate parametrai yra glaudžiai susiję su žaidimo našumą,aukštą balsavimo normą gali sumažinti tikimybę, kad jūsų judesiai yra neteisingai suprastas.

    Specifikacija:

    Spalva: Juoda

    Dydis: Apytiksl. 12.6 x 8 x 40cm/4.96 x 3.14 x 15.74 cm

    Grynasis Svoris: Apytiksl.165g

    Suderinama sistema:Windows 98/ 2000/ ME/ NT / XP/ win 7/ win 8/ win 10/ "Mac OS" ir kitų OS,plug & play.

    1 x Pelės

    1 x Popieriaus Dėžutė 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Pristatymo Terminas:

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

    Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

    GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.eatin.lt!Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    Žymos: j90, lqs žaidimų pelės, pelės x8, žaidimo pelės, moldes raton, darbalaukio pelės, raton mi, modao žaidimų pelės, bt pele gaming, belaidės pelės.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai