Naujas Naujas Naujas Naujas Naujas Naujas

Naujas "Home Office" 3 IN 1 Golfo Pataikyti Kilimėlis Mokymo Trinkelėmis Praktikos Patalpų Lauko Lazda Žolės Kilimėliai su Tee Tees

€21.49 €20.20
Yra sandėlyje
w29074

Kilmės: KN(Kilmės)
Punktas: 3 1. Golfo Kilimėlis
Medžiaga: 3 Stilius Žolės, SBR Kilimėlis

  • Aprašymas:

    3 skirtingų dangoms viena motina imituoti grubus farvaterio, pateikti daugiau išsamios mokymo savo kieme ar patalpų viduje.O grubus paviršius yra pagamintas iš dirbtinės žolės, kuris gali tiksliai atkurti grubus sąlygas galite susidurti su golfo aikštynas.

    Savybės:

    [3-In-1 VEJOS ŽOLĖ MOTINA]: Mūsų golfo pad mat naudoti 3 rūšių skirtingų medžiagų statyti imituoti grubus farvaterio, leidžia tikras jausmas pataikyti, vairavimo, skaldos, išleisti praktika.

    [APSAUGOTI JŪSŲ KILIMŲ & ŽALIA ŽOLĖ]: Su mūsų naujausias pataikyti kilimėlis, galite atsarginių jūsų veja, kai praktika patalpose ir lauke be sugadinti jūsų žalia žolė.Storis naudoti ant bet kokio kieto paviršiaus ir trumpas suspausta kilimas.

    [IŠSKIRTINIŲ PATVARUS NAUDOTI]: Šis kilimėlis yra pagamintas iš aukštos kokybės dirbtinės žolės gali užtrukti tūkstančių sūpuoklės.Tvirta velėna, nebus dėmių savo golfo klubų, jūs galite padidinti savo savaitės mokymai praktika kasdien ir visur.Mūsų SBR bazė yra labiau stabili nei EVA bazę.

    [PUIKI DOVANA SPORTO MĖGĖJAS]: Tai puiki dovana vyrams, moterims ir vaikams namuose.Šis golfo praktikos kilimėlis suteikia jūsų daugiau profesinis mokymas jūsų namuose, biure, ar kieme.Niekada nerimauti dėl oro sąlygų.

    [NEŠIOJAMŲ SIZE]: Bendras plotas: 11.8 x 23,6 į/11.8x4.8x4.8v paketą.Ateiti ir pasiimti savo nešiojamą mini golfo aikštynas su tavimi nuvažiuoti į praktiką!

    Techniniai duomenys:

    Prekė: 3 1. Golfo Kilimėlis

    Dydis : 11.8*23.6" / 30*60cm ( W*L)

    Žolės Ilgis : 40MM, 16MM, 8MM

    Medžiaga :3 Stilius Žolės, SBR Kilimėlis

    Paketą, Įskaitant:

    1 X Golf Kilimėlis

    1 X Tee

    Žymos: polo golf 6 kadrų, golfo klubas, varyti kamuoliuką į duobutę, atveju kėdė golf, klubo golfo lazda, golfo žaliosios įdėti, golf mk3, vw golf 7 rėmas, 1234yf, namų golfo vyras.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai