3 Gabalas Gėlių Nuotraukas Drobė Spausdinti Plakato Vaisių naftos Paveikslai, Virtuvės Modulinio Namo Apdaila už Kambarį 3 Gabalas Gėlių Nuotraukas Drobė Spausdinti Plakato Vaisių naftos Paveikslai, Virtuvės Modulinio Namo Apdaila už Kambarį 3 Gabalas Gėlių Nuotraukas Drobė Spausdinti Plakato Vaisių naftos Paveikslai, Virtuvės Modulinio Namo Apdaila už Kambarį 3 Gabalas Gėlių Nuotraukas Drobė Spausdinti Plakato Vaisių naftos Paveikslai, Virtuvės Modulinio Namo Apdaila už Kambarį 3 Gabalas Gėlių Nuotraukas Drobė Spausdinti Plakato Vaisių naftos Paveikslai, Virtuvės Modulinio Namo Apdaila už Kambarį 3 Gabalas Gėlių Nuotraukas Drobė Spausdinti Plakato Vaisių naftos Paveikslai, Virtuvės Modulinio Namo Apdaila už Kambarį

3 Gabalas Gėlių Nuotraukas Drobė Spausdinti Plakato Vaisių naftos Paveikslai, Virtuvės Modulinio Namo Apdaila už Kambarį

€4.93 €3.35
Yra sandėlyje
w124987

Vaizdo kategorija:
Rėmas: No
Stilius: Modernus
modernios naftos tapyba: pop menas, sienų dekoras drobė
Kaligrafijos ir tapybos tipas: Drobė Spausdinti
Vidutinis: Aliejus
Prekės Pavadinimas: JHLJIAJUN
Rašybos rinkinys derinys:
Medžiaga: Drobė
Dalykai: Natiurmortas
Papuošti pozicija:
salonas duvar tablolar: mėlynos gėlės tapyba
Forma: Derinama
mur tohidlou: žemėlapio spausdinimo medžiaga
Technics: Purškiamojo Dažymo
Paramos Bazės: Drobė
Rėmelio režimu: Neįrėminti
Modelio Numeris: JHLJHL18-4-z3p-01-5
naftos paveikslai tulpės: skydelis drobė menas
nuotrauka new york: tapyba ant sienos namuose
Originalus: No
Tipas: Naftos Paveikslai
drobė, tapyba, vaikų kambarys: Kraštovaizdžio Naftos Tapyba
Formos: Aikštė

  • 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga!Paprastai prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, gavus pilną apmokėjimą.Kai kurios asmeninį užsakymą arba urmu užsakymą gali užtrukti šiek tiek ilgiau apdoroti. 2. Prekės bus siunčiamos Kinija Paštu, Oro Paštu, Kuris per 7-20 dienų į JAV.Dėl muitinės klirensas, siuntinių, siunčiamų į rusijos ir Brazilijos užtruks apie 20-45 darbo dienų. 3. Taip pat.pakuotės amžiaus galima atidėti, kai kai kurie svarbūs festivalis (pavyzdžiui, Pavasario Šventė ir Kalėdos, Kinijos Nacionalinė Diena) ar stichinių nelaimių (pvz. ugnikalnių sprogimo, tankus rūkas ir pan.).Todėl, prašome susisiekti Su mumis, jei jūs negalite gauti prekę per 30 dienų. 4.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią aptarnavimą ir aukštos kokybės produktų, kad jūs,ir ačiū, kad teigiamų atsiliepimų.

    5.Mes tikimės, kad tai ne tik sandorį,ir taip pat padaryti savo gyvenimą geresnį.ačiū!

    Žymos: plakatas tsrs, modulinio namo butų, abstraktūs paveikslai tapyba už kambarį, modulinė lentynų namas, judėjimo jungiklis, atkreipti numerius ant drobės rėmo, drobės tapyti už kambarį, aukso nuotrauką, led jungiklis, namo spausdinti.

  • Atsiliepimai (2)

    • Natashamaster

      I thought that the edging of the picture would be a little more. You can't turn the bar around. And so everything is fine.

    • Capella 59

      All is well. But! The image is stretched vertically, so the family took these posters. Lying in the corner.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai