Plakatas Apdaila Sienos Menas Drobė Spausdinti Filmą Joker Pav Nuotraukos, Tapyba, Skirtą Kambarį Namuose Dekoras Plakatas Apdaila Sienos Menas Drobė Spausdinti Filmą Joker Pav Nuotraukos, Tapyba, Skirtą Kambarį Namuose Dekoras Plakatas Apdaila Sienos Menas Drobė Spausdinti Filmą Joker Pav Nuotraukos, Tapyba, Skirtą Kambarį Namuose Dekoras Plakatas Apdaila Sienos Menas Drobė Spausdinti Filmą Joker Pav Nuotraukos, Tapyba, Skirtą Kambarį Namuose Dekoras Plakatas Apdaila Sienos Menas Drobė Spausdinti Filmą Joker Pav Nuotraukos, Tapyba, Skirtą Kambarį Namuose Dekoras Plakatas Apdaila Sienos Menas Drobė Spausdinti Filmą Joker Pav Nuotraukos, Tapyba, Skirtą Kambarį Namuose Dekoras

Plakatas Apdaila Sienos Menas Drobė Spausdinti Filmą Joker Pav Nuotraukos, Tapyba, Skirtą Kambarį Namuose Dekoras

€7.26 €3.63
Yra sandėlyje
w145011

Paramos Bazės: Drobė
Pakuotė: PVC vamzdis
Forma: Vieną
Nestandartinių dydžių ir Nuotraukas: Taip
Vidutinis: Vandeniui Atsparus Rašalas
Medžiaga: Drobė
Modelio Numeris: JK063
Dalykai: Paveikslas, Tapyba
Tapyba Ant Sienos: Sienos Menas
Drobės Paveikslai: Plakatai
Didmeninė: Taip
Yra Protingas Prietaisas: No
Formos: Vertikalus Stačiakampis
Modernių namų apdaila: Nuotraukos
Technics: Purškiamojo Dažymo
Kilmės: KN(Kilmės)
Drop laivyba: Taip
Tipas: Drobė Spaudiniai
Originalus: No
Rėmas: No
Stilius: Modernus
Rėmelio režimu: Neįrėminti
Naudoti: Namų Apdaila, Sienų Dekoras, Dekoro Juosta,

  • Ko nors Improtant Mūsų Klientams

    1.Tapyba yra ne handpainted, ji yra atspausdinta mašina.

    2. Laikykite žemyn siuntimo išlaidas ir aviod rėmo sugadinta dėl laivybos, ne motina, ne viduje rėmo, ne už kadro, drobė tik.

    3. Dėl įvairių apšvietimo efektai tarp kompiuterių monitoriams,mobiliųjų telefonų,spalva objektų bus šiek tiek kitoks nuo parodyti nuotraukas, į Mūsų parduotuvėje.

    4.1 colis=2,54 cm

    5. mes priimame nestandartinių dydžių ir nuotraukas, jei norite, pls susisiekti su mumis.

    6.Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti,Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.Produkto Rodyti:

    Medžiaga Apie laivybos : 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas arba baigti prieš užsakymą. 2. Paketas bus pristatytas su ePacket ir Kinija paštu, oro paštu, nemokamai,prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo. 3. Tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro ir pan., kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti, Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gavo paketą išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką .

    Apie paslaugą: Mes darome viską, paslauga patenkinti pirkėjo,prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.Ačiū!

    Žymos: joaquin phoenix joker marškinėliai, joker plakatas, gauja, blogis sonic, harley quinn drobės pilka, ERT, joker, kad, joker pav bat, gėjų veiksmų pav., joker žaislas pav..

  • Atsiliepimai (1)

    • Tekblaze01

      Really nice. Looks as on the picture.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai