Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso

Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso

€5.24 €3.77
Yra sandėlyje
w120874

Produkto Svoris: 0.7 lb
Sertifikavimo: NĖRA
Dydis: 9.45x2.95in
Kilmės: KN(Kilmės)
Pasikeitė garsas: 5 balsu
Paramos Sistema: "IOS", "Android"
Darbo laikas: 8-10h
Belaidžio ryšio atstumas: 10M
Naudoti: Karaoke Mikrofonas
Pakuotė: Taip
Triukšmo Mažinimas: 3 sluoksnių
Baterijos talpa: 1800mAh
Prekės Pavadinimas: ONLENY
Išėjimo Galia: 15W
Stilius: Kišeninis Mikrofonas
Rele: Dinaminis Mikrofonas
Rinkinys Tipas: Vieno Mikrofono
Medžiaga: Aliuminio Lydinys + ABS

  • Savybės:

    1. Bevielis karaoke mikrofonas: šis mini karaoke mikrofonas pagaminti su aliuminio lydinio, dirba profesionali, patvarus ir mados dizainą.Built-in dvi vidinės-magnetas garsiakalbiai ir 3 sluoksnis triukšmo mažinimas: trisluoksnis tinklelio filtras sumažina triukšmo sklidimo.Su tomas ir remix stumdomas mygtuką pati garsiau ir jautresni produkcija.

    2. Du būdai, ryšys: bevielis ryšys ir kabelį.Jums tiesiog reikia prijungti savo telefoną su kabeline ar belaidžio ryšio, ir tada atidaryti dainavimo programą savo telefone.Built-in aiškiai garso ir gyvai garso efektą gali padaryti jums klausytis ir dainuoti, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

    3. Belaidžio 5.0 ir platus suderinamumas:mikrofono mašina naudoja naujausias 5.0 technologija užtikrina stabilesnį jungtis (iki 33 pėdų), greičiau ryšį (trunka tik 2 sekundes).Suderinama su telefonas, mygtukai, pc ir kt.

    4. Galingas balso keitiklis mašina:tai juokingas karaoke mikrofonas su balso keitiklis, yra 4 garso režimai su šiuo mikrofonas: originalus garso, vaiko balso, vyrų balso ir kietas balso. (Pastaba: trumpas paspauskite rec mygtuką, norėdami pakeisti palydos; ilgai paspauskite rec mygtuką vieną sekundę, pakeisti garso)

    5. Įmontuota įkraunama baterija: baterija mikrofonas yra įkraunama ličio-ion 18650. Nešiojamų karaoke mic gauti 4-8 valandų žaidimų vienu įkrovimu.Budėjimo laikas, daugiau kaip 20days.Naudoti-ilgesnis ir stabilesnis, todėl dainuoti laisvai.Tai puiki dovana gimtadienio ar švenčių dieną ar kalėdas, savo vaikams, draugams ar šeimos nariams.

    Aprašymas:

    Karaoke mikrofonai yra plačiai suderinama, su built-in clear garso ir ryškus garso efektai, kurie leidžia dainuoti bet kada, bet kur.

    Techniniai duomenys:

    Dydis: 9.45*2.95 į

    Belaidžio ryšio atstumas: 10m

    Paramos sistema: IOS", "Android"

    Triukšmo mažinimas: 3-sluoksnių

    Keisti garsai: 5 balsu

    Darbo laikas: 8-10h

    Galingumas: 15W

    Produkto svoris: 0.7 lb

    Medžiaga: Aliuminio lydinys + ABS

    Baterijos talpa: 1800mAh

    Įkrovimo įtampa: DC 5V / 1A

    Dažnių diapazonas: 100hz-10khz

    Aidėjimo režimas: echo efektas

    TF kortelė: didžiausias 32GB (nepridedami)

    Maksimalus garso slėgio lygis:> 115dB 1KHz Thd

    Pakuotė:

    Įkrovimo kabelis* 1

    Mikrofonas* 1

    Audio kabelis* 1

    Instrukcija* 1

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

    Žymos: kamera microfone, kondensuoti mikrofonas, mic mokytojas, prosound uhf bevielis mikrofonas, mp3 grotuvas, garsiakalbis, kaklo bevielis mikrofonas balso, dslr belaidžio mikrofono siųstuvas, finlemho garsiakalbis, microphon.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai