Mikrofonas BOYA BY-M1DM 6m Clip-on Lavalier Mini Garso Įrašo Kondensatoriaus Atvartas, Mic, Mikrofonas BOYA BY-M1DM 6m Clip-on Lavalier Mini Garso Įrašo Kondensatoriaus Atvartas, Mic, Mikrofonas BOYA BY-M1DM 6m Clip-on Lavalier Mini Garso Įrašo Kondensatoriaus Atvartas, Mic, Mikrofonas BOYA BY-M1DM 6m Clip-on Lavalier Mini Garso Įrašo Kondensatoriaus Atvartas, Mic, Mikrofonas BOYA BY-M1DM 6m Clip-on Lavalier Mini Garso Įrašo Kondensatoriaus Atvartas, Mic, Mikrofonas BOYA BY-M1DM 6m Clip-on Lavalier Mini Garso Įrašo Kondensatoriaus Atvartas, Mic,

Mikrofonas BOYA BY-M1DM 6m Clip-on Lavalier Mini Garso Įrašo Kondensatoriaus Atvartas, Mic, "iPhone", "Android" Užsakomosios vaizdo Kamera, Diktofonas

€25.55 €17.89
Yra sandėlyje
w151056

01: Clip-on Lavalier Garso Mikrofonas
Kilmės: KN(Kilmės)
Naudoti: Konferencijos Mikrofonas
Komunikacijos: Laidiniu
Karaoke Mikrofonas: microfono
clip-on mikrofonas: Studija Mikrofonas
Polar Modeliai: Įvairiakryptė
Sertifikavimo: CE
Rele: Kondensatoriaus Mikrofonas
Prekės Pavadinimas: BOYA
registravimo Canon "iPhone", VEIDRODINIAI Fotoaparatai: 3.5 mm Apykaklės Kondensatoriaus Atvartas, Mic
Rinkinys Tipas: Vieno Mikrofono
Stilius: Lavalier Microphone
Modelio Numeris: BOYA BY-M1/M1DM/M1 Pro
Pakuotė: Taip
diafragma: Mažas
BOYA: mikrofon
apykaklės mikrofonas: atvartas mikrofonas

  • Mikrofonas BOYA BY-M1DM 6m Clip-on Lavalier Mini Garso Įrašo Kondensatoriaus Atvartas, Mic, "iPhone", "Android" Užsakomosios vaizdo Kamera, Diktofonas

    BOYA BY-M1 yra Omni directional lavalier microphone, skirtos Išmaniesiems telefonams, DSLR, vaizdo kameras, Garso įrašymo PC ir pan, tai puikus vaizdo įrašų naudojimui.Su Omni modelio, pikapas, už visą 360° aprėptis, tai visiškai suteikia jums galimybę užfiksuoti viską savo akyse.

    Be to, integruota 6 metrų (20") kabelį su 3,5 mm 4-polių gold kištukas yra tik antras dalykas, kuris turi būti prijungtas prie jūsų išmanieji telefonai ir dauguma iš jūsų kameros. 100% geras pasirinkimas būtų pakėlė.Super garso pristatymus ir video magnetofonus

    BOYA BY-M1 Pro yra "Clip-on" vieną galvą Mic for Smartphones", Dslr, vaizdo kameras, garso grotuvai, PC ir kt.

    Aukštos kokybės electret kondensatoriaus mikrofonas, idealiai tinka vaizdo naudojimas, vlogging garso įrašo.

    Palaikymo funkcija atkuria ausinių stebėsenos išmanųjį telefoną režimu.

    Su -10dB garso slopinimas, mažas tvarkymo triukšmo, aukštos kokybės garso įrašymas.

    Specialiai sukurta pokalbiai, konferencijos, pristatymai, transliacijas, transliacijas ir daugiau padėtį reikia įrašyti.

    BOYA BY-M1DM yra Omni directional lavalier Dual-Head mikrofonas, skirtos Išmaniesiems telefonams, DSLR, vaizdo kameras, Garso įrašymo PC ir pan, tai puikus vaizdo įrašų naudojimui.Su Omni modelio, pikapas, už visą 360° aprėptis, tai visiškai suteikia jums galimybę užfiksuoti viską savo akyse.

    Be to, integruota 4 metrų (20) kabelį su 3,5 mm 4-polių gold kištukas yra tik antras dalykas, kuris turi būti prijungtas prie jūsų išmanieji telefonai ir dauguma iš jūsų kameros. 100% geras pasirinkimas būtų pakėlė.Super garso pristatymus ir video magnetofonus Lavalier Clip-on Įvairiakryptė Kondensatoriaus Mikrofonas, skirtas naudoti vaizdo ir suteikia aiškią ir tikslią balso reprodukcijai.Newscaster-stilius, dizainas suteikia veiksmingą omni-directional pikapas modelis.

    Tai yra geriausi rezultatai+sąnaudų vertę galima savo pilną video poreikius.

    MB-Q01 yra Omni directional lavalier Dual-Head mikrofonas, skirtos Išmaniesiems telefonams, DSLR, vaizdo kameras, Garso įrašymo PC ir pan, tai puikus vaizdo įrašų naudojimui.

    Su Omni modelio, pikapas, už visą 360° aprėptis, tai visiškai suteikia jums galimybę užfiksuoti viską savo akyse.

    Integruota 6 metrų kabelį su 3,5 mm 4-polių aukso plug būti prisijungęs prie savo išmaniųjų telefonų, ir dauguma iš jūsų kameros.

    Super garso pristatymus ir video magnetofonus lavalier Clip-on Įvairiakryptė Kondensatoriaus Mikrofonas, skirtas naudoti vaizdo ir suteikia aiškią ir tikslią balso reprodukcijai.

    Newscaster-stilius, dizainas suteikia veiksmingą omni-directional pikapas modelis.

    Tai yra geriausi rezultatai+sąnaudų vertę galima savo pilną video poreikius.

    Clip-on atvartas, mikrofonas, išmanieji telefonai, fotoaparatai, vaizdo kameros, garso grotuvai, planšetiniai kompiuteriai ir kita audio / " ideo įrašymo įtaisai

    6 metrų ilgesnis įrašymo laidas

    IKI-M1 padaryti savo picyure kokybės aišku, kaip vaizdo kokybė

    Pažangi triukšmo mažinimo technologija

    Extra ilga įrašymo apykaklės įrašą

    Vienas vilkite du apykaklės įrašą, wo įrašymo mikrofonai

    Į BOYA BY-M1DM yra Dual lavalier universalus mikrofonas, su vienu 1/8" stereo jungtis, jį galima naudoti su išmaniaisiais telefonais, VEIDRODINIAI fotoaparatai, vaizdo kameros, garso grotuvai, PC ir kitų įrašymo prietaisai.

    Ausines klausytis atgal ir atkurti įrašymo

    Naudojant išmanųjį telefoną režimu, jūs galite prijungti ausines, ir žaisti atgal įrašymo poveikis(ne campatible su stebėjimas realiu laiku)

    3.5/6.35 sąsaja nemokamai atitikimo

    BOYA BY-M1 Pro tinka garso šaltinio įrangos atitikimo 3,5 mm mikrofono sąsaja.Be to, 3.5/6.35 jungtis yra plačiai naudojamas mobiliojo ryšio telefonus, planšetinius kompiuterius ir kompiuterius

    6 metrų garso linija, įrašymo daugiau laisvės

    6 metrų anti-trukdžių garso kabelis, stabilus signalas, laisvas įrašymo, ir daugiau vietos

    Žymos: karaoke magija mikrofonas, bm800 kondensatoriaus mikrofonas, kamera microfone, scarlett, mic lentelė, boya wm4 pro, boya pagal m1, microphon, rinkinys podcast, grupė mikrofonas.

  • Atsiliepimai (3)

    • Luka Chitia

      My package has arrived. Good to see you. It's well protected without any damage. I tried it. Everything's going well! Thank you salesman!

    • Love1 Dk

      The microphone came soon and it was genuine. After the test, all functions are as described. Very good product, good packaging and good quality. There is also a bag that can hold the microphone, which can be taken with you, which is very convenient! Five stars!

    • Sakarsrivastava

      We do not see nowhere the mention BOYA On the microphone as in the photo. To believe it's A fake...

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai