7PCS Volframo Karbido Grąžtas Nustatyti Twist Drill Bit už Porceliano, Keramikos Plytelių, Betono, Plytų, Stiklo, Plastiko, Mūro ir Woo 7PCS Volframo Karbido Grąžtas Nustatyti Twist Drill Bit už Porceliano, Keramikos Plytelių, Betono, Plytų, Stiklo, Plastiko, Mūro ir Woo 7PCS Volframo Karbido Grąžtas Nustatyti Twist Drill Bit už Porceliano, Keramikos Plytelių, Betono, Plytų, Stiklo, Plastiko, Mūro ir Woo 7PCS Volframo Karbido Grąžtas Nustatyti Twist Drill Bit už Porceliano, Keramikos Plytelių, Betono, Plytų, Stiklo, Plastiko, Mūro ir Woo 7PCS Volframo Karbido Grąžtas Nustatyti Twist Drill Bit už Porceliano, Keramikos Plytelių, Betono, Plytų, Stiklo, Plastiko, Mūro ir Woo 7PCS Volframo Karbido Grąžtas Nustatyti Twist Drill Bit už Porceliano, Keramikos Plytelių, Betono, Plytų, Stiklo, Plastiko, Mūro ir Woo

7PCS Volframo Karbido Grąžtas Nustatyti Twist Drill Bit už Porceliano, Keramikos Plytelių, Betono, Plytų, Stiklo, Plastiko, Mūro ir Woo

€12.49 €6.49
Yra sandėlyje
w11754

Naudoti: Mūro Gręžimas
Ilgis: 3/4/5/6/8/10/12mm
Medžiaga: Karbidas
dydžiai: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: 10000151901
Tipas: Centras Grąžtas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
Sertifikavimo: ROHS
Prekės Pavadinimas: DWZ

  • 7PCS Volframo Karbido Grąžtas Nustatyti Twist Drill Bit už Porceliano, Keramikos Plytelių, Betono, Plytų, Stiklo, Plastiko, Mūro ir Woo

    Specifikacija:

    Medžiaga: Karbidas

    7 dydis: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm

    Privalumai: angas yra tvarkingas, lygus, be skaldytų kraštus, nr. drebulys, ir lengvas padėties nustatymas naujokams.Pjovimo varža yra maža, ir atidarymo greitis yra geresnis.Po drožimo, ji yra lengvai papuošti ir drožlių pašalinimas yra lengva.

    Produkto naudojimas: gręžimas, stiklo, keramikos, keraminės plytelės, ir kiti kieti ir trapūs medžiagų.

    Naudojimas: tinka gręžti skyles trapūs ir kietųjų medžiagų, tokių kaip keramika, stiklas, granitas, čerpių ir plytų sienos.

    Pastaba: Įpilkite vandens, kai atidarymo skyles padidinti paslaugų gyvenimą.

    Savybės:

    1.Kokybės Medžiaga: Karbido gręžimo bitai yra skirtos paslaugų, gyvybės ir yra ryškesni nei paprasti plieno grąžtai.

    2.Yra aukščiausios kokybės: Nurodė dizaino, tai įtvirtino karbido grąžtas yra didelis, lengva rasti, stabilus gręžimo, greitas, ne skaldyti, tvarkingas, ir sklandžiai.Trijų-plokščia rankena užtikrina, kad jūs galite turėti jį tvirtai, be slydimo ir įbrėžimas, ir nebus pažeisti glazūra plytelės.

    3.Plačiai naudojamas: smailiu galiuku tvirtas volframo karbido antgaliais patarimas gali lengvai prasiskverbti įvairių medžiagų (plytelės, betoninių, mūrinių sienų, stiklo, veidrodžio, plastiko, mūro ir medžio).

    4.U-formos griovelių dizainas: U-formos griovelių dizainas, gręžimo greitai dulkių šalinimo, trikampio formos rankenos dizainas, daugiau stabiliai veikia.

    5.7 dydžių: yra 7 skirtingų dydžių: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm.Šie stiklo grąžtai puikiai tinka įvairių gręžimo užduotis aukštas gręžimo tikslumas.Sukasi sriegis dizainas daro gręžimo ir drožlių šalinimo sklandžiau.

    Pakuotės inclulded:

    1 x Gręžimo 7pcs

    Žymos: pro karbido gręžimo, metabo įrankių, chuck dremel, tiek įrankis, volframo žiedas, nagų perdavimas, bazinė grąžtus, tiek gręžimo, Blokuoti, tiek grąžtų komplektas.

  • Atsiliepimai (4)

    • Jonathasgostouso

      Delivery to the Moscow region is one month. Quality is good.

    • Stacyvezina

      Look good as, drilling has not yet tried

    • Myhina14

      Fast shipping. In 10 days in Madrid.

    • Luda Milla

      7 boxes, in a plastic case has not yet tried, delivery fast

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai