Nešiojamas Kišenėje Skylę Jig Rinkinys Su Padėties nustatymo Įrašą, Kampine Kampas Gręžimo Vadovas Sąnarių Skylę Puncher 9mm Gręžimo karūnos, Skirtos Staliaus Įrankiai Nešiojamas Kišenėje Skylę Jig Rinkinys Su Padėties nustatymo Įrašą, Kampine Kampas Gręžimo Vadovas Sąnarių Skylę Puncher 9mm Gręžimo karūnos, Skirtos Staliaus Įrankiai Nešiojamas Kišenėje Skylę Jig Rinkinys Su Padėties nustatymo Įrašą, Kampine Kampas Gręžimo Vadovas Sąnarių Skylę Puncher 9mm Gręžimo karūnos, Skirtos Staliaus Įrankiai Nešiojamas Kišenėje Skylę Jig Rinkinys Su Padėties nustatymo Įrašą, Kampine Kampas Gręžimo Vadovas Sąnarių Skylę Puncher 9mm Gręžimo karūnos, Skirtos Staliaus Įrankiai Nešiojamas Kišenėje Skylę Jig Rinkinys Su Padėties nustatymo Įrašą, Kampine Kampas Gręžimo Vadovas Sąnarių Skylę Puncher 9mm Gręžimo karūnos, Skirtos Staliaus Įrankiai Nešiojamas Kišenėje Skylę Jig Rinkinys Su Padėties nustatymo Įrašą, Kampine Kampas Gręžimo Vadovas Sąnarių Skylę Puncher 9mm Gręžimo karūnos, Skirtos Staliaus Įrankiai

Nešiojamas Kišenėje Skylę Jig Rinkinys Su Padėties nustatymo Įrašą, Kampine Kampas Gręžimo Vadovas Sąnarių Skylę Puncher 9mm Gręžimo karūnos, Skirtos Staliaus Įrankiai

€24.79 €12.15
Yra sandėlyje
w32144

Svoris: 1700g
Medžiaga: 40CR Plieno
Prašymas: Naudoti kišenėje-žvakės skylę sukurti nematomą bendras
sąlyga: Nauja
Modelio Numeris: 9USE-960
Grąžto dydis: 9mm
Naudoti: Medienos Gręžimo
Tipas: Nešiojamas kišenėje skylę jig su clip
Ilgis: 250mm
Prekės Pavadinimas: 9USEMACHINE
Gręžimo Kampas: 15 Laipsnių Kampu
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
Savybės: Su padėties nustatymo įrašą

  • Savybės: √ 40 "chrome" termiškai apdoroti, didelis kietumas, dėvėti, atsparus vandeniui . √ Didelis tvirtinimo varžto apsaugoti savo jig,leidžia puikiai į kišenę-skyles įvairių medžiagų plotis ir storis . √ Gręžimo vadovas blokuoti dvigubinamas kaip remonto įrankis,kišenėje skylę jig sistema do-it-yourselfers . √ Kišenėje skylę sąnarių, kojų ir geležinkelių jungtys, statybos veido rėmas spintos, slaptas varžtai į įtemptą intarpai, ir tvirtinimas, paveikslų rėmai su neribota programas .

    Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

    Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

    Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

    Žymos: kreg jig 5, kišenėje gat jig rinkinys, foret, suderinta jig, staliaus įrankis, gręžimo guid, skylę kišenėje jig, kabineto jig, jig staliaus darbai, kaiščio jig rinkinys.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai