Žiemą Šunelis Drabužiai, Šilta Pūkinė Striukė Su Gobtuvu, Dėl Smulkaus Ir Vidutinio Šunys Vandeniui Augintiniai Kailis Medvilnės, Paminkštinta Liemenė Šunims Žiemą Šunelis Drabužiai, Šilta Pūkinė Striukė Su Gobtuvu, Dėl Smulkaus Ir Vidutinio Šunys Vandeniui Augintiniai Kailis Medvilnės, Paminkštinta Liemenė Šunims Žiemą Šunelis Drabužiai, Šilta Pūkinė Striukė Su Gobtuvu, Dėl Smulkaus Ir Vidutinio Šunys Vandeniui Augintiniai Kailis Medvilnės, Paminkštinta Liemenė Šunims Žiemą Šunelis Drabužiai, Šilta Pūkinė Striukė Su Gobtuvu, Dėl Smulkaus Ir Vidutinio Šunys Vandeniui Augintiniai Kailis Medvilnės, Paminkštinta Liemenė Šunims Žiemą Šunelis Drabužiai, Šilta Pūkinė Striukė Su Gobtuvu, Dėl Smulkaus Ir Vidutinio Šunys Vandeniui Augintiniai Kailis Medvilnės, Paminkštinta Liemenė Šunims Žiemą Šunelis Drabužiai, Šilta Pūkinė Striukė Su Gobtuvu, Dėl Smulkaus Ir Vidutinio Šunys Vandeniui Augintiniai Kailis Medvilnės, Paminkštinta Liemenė Šunims

Žiemą Šunelis Drabužiai, Šilta Pūkinė Striukė Su Gobtuvu, Dėl Smulkaus Ir Vidutinio Šunys Vandeniui Augintiniai Kailis Medvilnės, Paminkštinta Liemenė Šunims

€6.57 €4.20
Yra sandėlyje
w107391

Sezonas: Rudenį, Žiemą
Tipas: šunų drabužius
modelis: Vientisos Spalvos
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Velvet
Punktas: šuo striukė

  • Aprašymas:

    1.Mūsų šuo žiemą snowsuit ne, pagaminti iš kokybiškų medžiagų, itin šiltas ir minkštas.Kostiumas už Šaltą Žiemą, Rudenį ir Pavasarį.

    2.Šis vėjo šuo šaltas oras liemenės yra pagamintos su užtrauktuku Uždarymo, lengva įdėti ir kilimo.Tegul jūsų šuo patinka žaisti ne su jais.

    3.Pridėti labiausiai mados elementas, pet drabužių dizainas.Ryškių spalvų, pagerina dėmesį, maždaug taip, kad užtikrintų jūsų šunytis saugai, net ir naktį.

    4.Idealiai tinka Kasdien Dėvėti, ypatingomis Progomis, Savaitgalį Šalys, Helovinas, Kalėdos, naujieji Metai, Gimtadienis, Foto Ūgliai ir žaidimo datos, arba tiesiog smagiai.

    5.Prašome įvertinti savo šunį ir perduoti mūsų dydžių lentelė produkto aprašymas atidžiai geriau tinka.

    Techniniai duomenys:

    Tipas:Mažylis Nesėkmės

    Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

    Sezonas:Žiema

    Proga:Kasdien

    Kiekis:1pcs

    Kilmės vieta:Kinija

    Dydžių Lentelė:

    Dydis----Back --------Krūtinės----------Kaklo

    XS-----20cm--------33cm-------23cm

    S------23cm---------38cm------26cm

    M-----27cm---------43cm------29cm

    L------32cm---------49cm------32cm

    XL-----ne didesnis kaip 36 cm---------53cm------35cm

    2XL----40cm---------60cm------39cm

    3XL----46cm---------70cm------45cm

    Pakuotė:

    1x Mažylis Nesėkmės

    Pastaba:

    1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

    2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

    Ačiū už jūsų supratimą.

    Žymos: kailio šuo žiemą, parko žiemos moterys, medžiaga šuo, šunys, drabužiai augintiniai crismas, msate, kailio šuo, šiltos striukės šuo, šuo suppli, pet, oro ssd.

  • Atsiliepimai (2)

    • Slava Kos 70

      Nice coat however not suitable for the cold. It is really very light. Will be good for rainy days. I was expecting better.

    • Krzywo233pl

      Beautiful, good quality and comes perfect for the measurements of my little dog.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai