SmartYIBA 7 SmartYIBA 7 SmartYIBA 7 SmartYIBA 7

SmartYIBA 7" 12 Vienetų Patalpų Stebėti Vaizdo Domofonas Vila/Butus/Namus Vaizdo Durų Telefoną IR Pasikalbėjimo Privatų Namą

€647.57 €537.49
Yra sandėlyje
w98730

Rinkinio Sąrankos: Vienas prie Dešimt Doorphone Video
Žiūrėjimo Kampas (°): 92
Atsparus vandeniui: Taip
Atsakyti Režimas: "Hands-free
Modelio Numeris: V70D25201V12
Technologijos: Skaitmeninis
Dydis: 7 inch
Rezoliucija: 700lines
IP Kameros Sąsaja: No
Ekrano Dydis: 7
Prekės Pavadinimas: SmartYIBA
Tipas: domofonas sistema
Prieigos Kontrolė: Parama
Prisijungimo Būdas: Laidiniu
Įėjimo Zona: NĖRA
Jutiklio Dydis(Coliai): 1/3
Įrengimas: Tvirtinimas Prie Sienos
Prijungimo Tipas: Laidiniu
Ekrano Tipas: Spalvotas Jutiklinis Ekranas
Skambinti: Taip
Fotoaparatas: spalva
Galia: 100-240V
Samrt Namų Sąsaja: No
Vaizdo kameros Jutiklio tipas: CMOS

  • 7" Wired vaizdo durų telefoną Daugiabučiuose Vienetų, Vaizdo Doorbell Įrašas Domofonas Sistema >>>Įžanga

    1 kamera ir Daugiafunkcinis LCD spalvotas ekranas, remiant 1 pastatas, kuriame yra daugelio namų ūkių.Jūs galite matyti ir girdėti, kol jūs esate prie durų.

    7 Colių LCD ekraną, paspauskite klavišą ekrane,durų atsakyti, stebėsenos ir atrakinti, dual-taip, domofonas Išjungti durys, domofonas su durų dell rinkiniai.

    16 skirtingų rūšių durų varpų melodijos.Garsumo, šviesumo ir kontrasto yra reguliuojamas.Mados ir gražus dizainas,kuris taip pat gali būti naudojama papuošti savo namus, iš namų.

    700TVL CMOS infraraudonųjų SPINDULIŲ naktinio matymo aukštos rezoliucijos durų stebėti kameros, lengva įdiegti,laidinio ryšio stabilumą namų apsaugos sistemas.

    Gali būti naudojamas ir apartamentai, vilos, viešbučiai, biurai, visuomeninės paskirties pastatų.Paramos vaizdo domofonas 12 monitoriams, saugos ir priežiūros įranga

    Kai kas nors paspauskite skambinimo mygtuką ant lauko vieneto, tai bus aktyvaus patalpų stebėti, stebėti bus įjungti, žiedas ir rodyti video ne.Todėl jūs galite pamatyti, kas yra už, Tada galite paspausti atsakymą mygtuką stebėti, kalbėtis su žmonėmis ne, atrakinti spyną ir paspauskite atsako mygtuką dar kartą, norėdami baigti perskaičiavimo.

    Šis 2-way komunikacijos yra nebrangus ir efektyvus būdas kalbėti su nepažįstamasis prie durų, tačiau iš tikrųjų atverti duris.

    >>> Specifikacijos

    TFT 7 colių skaitmeninis spalvotas LCD ekrane stebėti.

    Didelės raiškos naktinio regėjimo, stebėjimo, skambinti, kalbėti, atrakinimas, nuotolinio kontroliuoti.

    Ranka-nemokamai domofonas ryšių.

    Ryškumas, Chroma, ir Garsas reguliuojamas.

    16-akordas melodija žiedo variantas. >>>Techninis parametras: Vidinis Ekranas: Ekranas: 7 colių TFT LCD ekranas (16:9 dispaly).Rezoliucija: 800 X 480. Įvestis: AC 100-240V 50Hz-60Hz.Išėjimas: DC 15V/1500mA.Atveju: ABS Inžinerijos Plastiko.Montavimas:Paviršinis montavimas.Matmenys: Matmenys: 24 x 15 x 2,6 cm (L x W x H).Lauko kamera: Kameros rezoliucija: 700Lines.Kamera: 1/3 " Color CMOS vaizdo Kamera.Built-in mikrofono ir garsiakalbio Maitinimo Adapteris: Iš Monitoriaus, DC15V.Matymo kampas: (U/D/K/R, laipsnis): 60/35/70/70. Jungtis: 4 miltelinė viela (Iki 12 monitorių).Teismų: Aliuminio medžiagos, atsparus oro.Matmenys:122(L) x 276(P) x 45(H)mm.Svoris:0.81 kg. >>>Standartinis paketas 1 * Lauko Kamera su įrodymą, shell 12 * Patalpų Stebėti 12 * Maitinimo Adapteris 1 * prijungimo kabelis (16ft/5m) 1 * Maišelis su varžtais 1 * Vartotojo vadovą

    Žymos: garso domofonas sistema, domofonas motorcycl, fotoaparato vaizdo domofonas, durys pvc, domofonas vienetas, duris telefono, durų skaidrių, stiklo ekranas, stiklo nuotaika, vaizdo domofonas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai