2vnt Dirbtinis Kabo vynuogių Paparčiai Augalai Netikrą Gebenės Lapų Sienų Apdaila 2vnt Dirbtinis Kabo vynuogių Paparčiai Augalai Netikrą Gebenės Lapų Sienų Apdaila 2vnt Dirbtinis Kabo vynuogių Paparčiai Augalai Netikrą Gebenės Lapų Sienų Apdaila 2vnt Dirbtinis Kabo vynuogių Paparčiai Augalai Netikrą Gebenės Lapų Sienų Apdaila 2vnt Dirbtinis Kabo vynuogių Paparčiai Augalai Netikrą Gebenės Lapų Sienų Apdaila 2vnt Dirbtinis Kabo vynuogių Paparčiai Augalai Netikrą Gebenės Lapų Sienų Apdaila

2vnt Dirbtinis Kabo vynuogių Paparčiai Augalai Netikrą Gebenės Lapų Sienų Apdaila

€9.78 €8.12
Yra sandėlyje
w98604

Skaičius, Vnt: 2vnt
Prekės Pavadinimas: OOTDTY
Kilmės: KN(Kilmės)
Krova: Kabinti
Medžiaga: Plastikiniai
Augalų Stilius: lapų

  • 100% brand new ir aukštos kokybės

    OOTDTY

    Savybės:

    1. VAIZDINĖ PATIRTIS: jūs nemanote, kad tai yra dirbtinis, Netikras, kabančių augalų, kai jūs juos peržiūrėti ar liesti juos, švelniai.Tai nereikia KIRPTI ir LAISTYMAS ir kt. PRIEŽIŪRA.

    2. KASDIEN NAUDOTI:Daug klientų parodyti, kad ivy Vynmedžių yra labai gražus, balkonas, Ji gali būti naudojama dress up jūsų namuose, ar leisti jai lipti į viršų, jūsų langą ar grandinių izoliaciniai vamzdeliai, veikiami elektros instaliacija, laiptai, TV prie sienos, ir tt.

    3.Gamtos apdaila BE VABZDŽIŲ:Jei jums buvo NERAMU APIE tai, kaip VABZDŽIŲ, dirbtinių kabantys augalai gali išspręsti jūsų rūpesčius ir suteiks jums grožio be pėdsakų problemų.

    4.Dirbtinis Kabo Vynuogių Paparčiai Augalai, lapai buvo pagaminti iš plastiko ir stiebai buvo pagaminti iš plastiko ir metalo vielos.

    5.Tikroviška NETIKRŲ GĖLIŲ IVY gali būti naudojamas - namuose, mokykloje, dekoracijos, vestuvių, festivalis, šventė, namą, kambarį.Jūs galite pakabinti jį ant sienos, "PASIDARYK pats", puokštės, namų dekoras, vidaus lauko apdailos, sodo, biuro, veranda, vestuvių dekoravimas, šie žavinga augalai bus puikus pasirinkimas jūsų vazonai, vazos, konteineriai.

    6.Dirbtinis kabinti ivy tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Plastikas

    Dydis: 80 cm/31.5 tam, 5 filialai fork

    Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

    Kiekis: 2vnt

    Pastaba:

    Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

    Pakuotės Turinys:

    2 x Dirbtinis kabinti ivy

    Žymos: bonsai, vonios kambarys lipdukas, žolė, dirbtinis ivy vestuvių, AUGALŲ, balvin, ins dirbtiniai augalai, dirbtinių augalų sienos, padirbtų augalų, dekoro namai.

  • Atsiliepimai (2)

    • Scotton63

      They are very pretty give a different touch to my wall, I would certainly buy it again

    • Orbita56

      They're not as bulky as the photo of the order, but put together they look good.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai