Priekiniai Servo Variklis Laikiklis Laipiojimo Automobilio Bamperio Žalvario Už Traxxas TRX-4 TRX-6 Atnaujinti Dalių, Baudos Kūrinys Priekiniai Servo Variklis Laikiklis Laipiojimo Automobilio Bamperio Žalvario Už Traxxas TRX-4 TRX-6 Atnaujinti Dalių, Baudos Kūrinys Priekiniai Servo Variklis Laikiklis Laipiojimo Automobilio Bamperio Žalvario Už Traxxas TRX-4 TRX-6 Atnaujinti Dalių, Baudos Kūrinys Priekiniai Servo Variklis Laikiklis Laipiojimo Automobilio Bamperio Žalvario Už Traxxas TRX-4 TRX-6 Atnaujinti Dalių, Baudos Kūrinys Priekiniai Servo Variklis Laikiklis Laipiojimo Automobilio Bamperio Žalvario Už Traxxas TRX-4 TRX-6 Atnaujinti Dalių, Baudos Kūrinys Priekiniai Servo Variklis Laikiklis Laipiojimo Automobilio Bamperio Žalvario Už Traxxas TRX-4 TRX-6 Atnaujinti Dalių, Baudos Kūrinys

Priekiniai Servo Variklis Laikiklis Laipiojimo Automobilio Bamperio Žalvario Už Traxxas TRX-4 TRX-6 Atnaujinti Dalių, Baudos Kūrinys

€8.27 €6.12
Yra sandėlyje
w98523

Techniniai parametrai: KV1100
RC Dalys ir Acc: Priekiniai Servo Laikiklis
Įrankis Prekes: Įrankiai
Modelio Numeris: už TRAXXAS TRX-4 TRX-6
Ratų bazė: Varžtai
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Žalvaris
Dydis: /
Sertifikavimo: NĖRA
Transporto Priemonės Tipas: Automobiliai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Priekiniai Servo Laikiklis
Keturi varomi Ratai Atributai: Surinkimas
Atnaujinti Dalys/Priedai: Priekiniai Servo Laikiklis
Prekės Pavadinimas: YKS

  • Savybės:

    1. Lengva įdiegti: produktas yra labai paprasta įdiegti ir gali būti įdiegta per kelias minutes.

    2. Puikus rungtynės: Pagal pirminį modelio dizainas, puikus pakeitimas, montavimas, aukštos kokybės komponentai.Jis gali pakeisti originalaus bamperio bazę ir pasiūlyti paramą servo.

    3. Patvari medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės Žalvario, medžiagos, patvarus ir ilgas tarnavimo laikas, tvirtas ir stabilus naudoti.

    Aprašymas:

    Aukštos kokybės ir tai yra labai patikimumą, geriausias pakeisti jūsų seną ar skaldytų, patvariai ir tvirtai.Smulkūs apdailos ir puikus stilius.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Žalvaris

    Spalva: aukso

    Tinka: už Traxxas TRX-4 TRX-6

    Pakuotė:

    1 * Priekinė Servo Laikiklis

    Pastabos:

    1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

    Žymos: traxxas trx 6, kontrolės ragų, rc servo gervė, mikro servo, rc servo, rc trx4, shell traxxas trx 4, traxxa, 5g micro servo, trx6.

  • Atsiliepimai (1)

    • Paulus Veenstra

      Be carefull.. They cheating on the order. I paid but they did not sending goods. Maybe they hope to capture blind money from beginner of the user. dispute is in progress now.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai