IRIN Koncertas Ukulėle 23 Colių Riešutmedžio Medienos 18 Nervintis Akustinė Gitara Ukelele Raudonmedžio Fingerboard Kaklo Havajai 4 Styginių Guitarra IRIN Koncertas Ukulėle 23 Colių Riešutmedžio Medienos 18 Nervintis Akustinė Gitara Ukelele Raudonmedžio Fingerboard Kaklo Havajai 4 Styginių Guitarra IRIN Koncertas Ukulėle 23 Colių Riešutmedžio Medienos 18 Nervintis Akustinė Gitara Ukelele Raudonmedžio Fingerboard Kaklo Havajai 4 Styginių Guitarra IRIN Koncertas Ukulėle 23 Colių Riešutmedžio Medienos 18 Nervintis Akustinė Gitara Ukelele Raudonmedžio Fingerboard Kaklo Havajai 4 Styginių Guitarra IRIN Koncertas Ukulėle 23 Colių Riešutmedžio Medienos 18 Nervintis Akustinė Gitara Ukelele Raudonmedžio Fingerboard Kaklo Havajai 4 Styginių Guitarra IRIN Koncertas Ukulėle 23 Colių Riešutmedžio Medienos 18 Nervintis Akustinė Gitara Ukelele Raudonmedžio Fingerboard Kaklo Havajai 4 Styginių Guitarra

IRIN Koncertas Ukulėle 23 Colių Riešutmedžio Medienos 18 Nervintis Akustinė Gitara Ukelele Raudonmedžio Fingerboard Kaklo Havajai 4 Styginių Guitarra

€46.85 €33.26
Yra sandėlyje
w9810

Modelio Numeris: Ukulėle
Fingerboard Medžiaga: PALISANDRAS
Tinka: Unisex
Atgal / Pusės Medžiaga: Kita
Kilmės: KN(Kilmės)
Korpuso Medžiaga: Kita

  • IRIN Koncertas Ukulėle 23 Colių Riešutmedžio Medienos 18 Nervintis Akustinė Gitara Ukelele Raudonmedžio Fingerboard Kaklo Havajai 4 Styginių Guitarra

    iš viršaus graikinių kruopščiai pagaminti,graži išvaizda,unikalios formos.Stygos ir rankenos,ir dabar stygos, kuriuos jis naudoja, yra visi nailono eilutes,kurios yra stiprios lankstumo,ilgas echo metu,ir rankenėlių paprastai metalų,kuri yra patogi paieška.

    Tonas yra minkštas,nešiojamų,mažas,paprastas ir įdomus,tinka visiems, kas myli muziką.Atpažinti tuščia eilutė:Įdėti Ukeri dėl jo paties,pirmas rezultatas iš dešinės yra 6,ir garsas vardas yra A. antroje kursu yra 3 ir garso pavadinimas yra E. trečias rezultatas yra 1 ir garso pavadinimas yra C. Jis taip pat yra storiausias vienas.Ketvirtasis kursu yra 5 ir garso pavadinimas yra G.

    Iš kairės į dešinę,tai yra,nuo pirmo šaknis į ketvirtąją šaknys yra 6,3,1,ir 5.Teisingai rankena pozicija:pasiimti Youkelili galvos,paspaudę ant kaklo,lengvai paspauskite eilutę,atgal gitara nuo pilvo,ir kita ranka šiek tiek palaikykite uodega Ucrei.

    Spalva:Mediena spalva

    Medžiagos:Graikinių Riešutų

    Dydis: 61*20.2*6.7 cm

    Pakuotės Turinys:

    1*Ukulėle

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: kaklo strat, p bass kaklo, koncertas ukulel, havajų gitara " ukulėle, irin vyras, custom gitara rinkinys, pirštų riedlentė, ukelele sopranas, fander gitaros kaklo, styginių tenoras ukulėle.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai