Nerūdijančio Plieno Sėklidžių Stimuliacija Smaigalys Žiedas Gaidys Kamuolys Neštuvų Pakabukas Prietaiso Kali Dantis Nelaisvėje Bdsm Kankinimo Keistą Žaisti Nerūdijančio Plieno Sėklidžių Stimuliacija Smaigalys Žiedas Gaidys Kamuolys Neštuvų Pakabukas Prietaiso Kali Dantis Nelaisvėje Bdsm Kankinimo Keistą Žaisti Nerūdijančio Plieno Sėklidžių Stimuliacija Smaigalys Žiedas Gaidys Kamuolys Neštuvų Pakabukas Prietaiso Kali Dantis Nelaisvėje Bdsm Kankinimo Keistą Žaisti Nerūdijančio Plieno Sėklidžių Stimuliacija Smaigalys Žiedas Gaidys Kamuolys Neštuvų Pakabukas Prietaiso Kali Dantis Nelaisvėje Bdsm Kankinimo Keistą Žaisti Nerūdijančio Plieno Sėklidžių Stimuliacija Smaigalys Žiedas Gaidys Kamuolys Neštuvų Pakabukas Prietaiso Kali Dantis Nelaisvėje Bdsm Kankinimo Keistą Žaisti Nerūdijančio Plieno Sėklidžių Stimuliacija Smaigalys Žiedas Gaidys Kamuolys Neštuvų Pakabukas Prietaiso Kali Dantis Nelaisvėje Bdsm Kankinimo Keistą Žaisti

Nerūdijančio Plieno Sėklidžių Stimuliacija Smaigalys Žiedas Gaidys Kamuolys Neštuvų Pakabukas Prietaiso Kali Dantis Nelaisvėje Bdsm Kankinimo Keistą Žaisti

€22.16 €19.50
Yra sandėlyje
w97255

Elemento Tipas: Varpos Žiedai
Seksualinio Pobūdžio: No
KALI DANTIS SMARKIAI - 2 EILUČIŲ: kali dantis skaistybės prietaisas
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris: 050b
Nepadori Nuotrauka: No
Uždelsta ejakuliacija: Varpos žiedas
Kalis dantų kamuolys neštuvų: kankinimo prietaisai

  • Labai ačiū už jūsų lankotės mūsų parduotuvėje.visi mūsų produktai yra sertifikuoti 100% medicininio-gr de nerūdijančio plieno.Saugokitės pigesnių produktų, kad produktai yra ne kietas chirurginio plieno, bet chromuotos plieno arba prastos kokybės plieno.Mes apims tik ši žyma apie mūsų 100% chirurginio plieno gaminius.

    Kali Dantis Skaistybės Prietaisas - Advanced " yra pagrindinis tiek kankinimą ir vyrų skaistumą.Tai dantyta žiedas yra juosta su šuoliai nurodė vidų erotiniai seksualinės neigimas.Kali Dantis Skaistybės Prietaisas yra tikrai vienas iš nuožmiausio CBT žaislų rinkoje.

    Dėvėti, prekė, vieta Kali Dantis Skaistybės Prietaiso aplink veleną, prieš visą erekcija.Kaip dėvėtojui gauna sukėlė žiedas tampa griežtesnė ir šuoliai pradėti kasti į varpą išvengti erekcijos.

    Taip pat galite padaryti ją į spygliuota Varpos žiedas.Norėdami tai padaryti, tai vieta, pagrindo gaidys ir kamuoliukus ir užrakinti su spyna.Ar jūs galite padaryti, tai į įdomų kamuolys neštuvų prietaiso vyniojimo aplink kapšelį sėklides.

    Medžiaga:316L medicinos Nerūdijančio Plieno

    Yra 36pcs Apvalios formos masažas spindulių, yra pilnai nuimamas ir ajustable, o tai reiškia, jūs turite pilną kontrolę, kiek šuoliai, įtraukti arba atstumas varžtus yra įdėta pakoreguoti savo apimtis.varžtai yra taip pat būti laisvesnė ir prietaiso dėvėti kaip Apvalios spygliuota kamuolys neštuvų,the choice is yours!

    Mūsų prietaisas veiksmingai vyrų skaistybės prietaisas, garantuojantis veleno savo plieno rankena, todėl pabėgti neįmanoma.Galite užrakinti prietaisą, su spyna, siekiant užtikrinti, paklusnumo, arba tiesiog erzinti jūsų širdis geidžia!

    Saugumas pastaba: Mėgaukitės atsargiai!Skausmas gali padidinti su nauja erekcija.Tas pats taikoma, jei šuoliai yra prisukamas per giliai.

    Vidinis skersmuo: 30-40mm (kolonėlė)

    Iš viso skersmuo: 50mm

    Aukštis: 38 mm

    Sunkiųjų 270 g svoris, įskaitant pakuotę

    Gali būti naudojamas atskirai arba kartu su partnere

    Allen / Hex Raktas įtraukti

    Ranka-Poliravimo efektas atrodo kaip veidrodis

    1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū. 2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.Tikimės, Kad Jums Patiks Jūsų Pirkinių!!!

    Žymos: kapšelį kankinimą, cbt, penis, sėklidės, bdsm žaislas, bdsm apykaklės kankinimą, gaidys crusher, vonrating gaidys žiedas, kapšelį nerūdijančio plieno, stimuliatorius sėklides, vyrų kankinimą.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai