WET lubrikanto ATOGRĄŽŲ karščio poveikio, 30 ML tepalai sekso lubrikantas anal sex, erotinis, moters

WET lubrikanto ATOGRĄŽŲ karščio poveikio, 30 ML tepalai sekso lubrikantas anal sex, erotinis, moters

€10.54
Yra sandėlyje
w9690

Modelio Numeris: 1005001409546092
Nepadori Nuotrauka: No
Dydis: 30 ml
Seksualinio Pobūdžio: No
Medžiaga: Vandens bazės

  • Tai padidina temperatūrą su Šlapia Įdomus Skonių tepalai.Šių skanus lubrikantas formules, kurių šilumos efektas, kai ateina į kontaktą su oda, ir judėjimo,, taip pat, kai pučia, tai suteikia jausmą, net daugiau šilumos, didėja seksualinės stimuliacijos.Atrasti savo pasakų skonių.

    Drėgnas Įdomus Skonis, idealiai tinka meilės, per santykius, ir masažas su skanus skonis.Drėgnieji Atogrąžų Sprogimo Šilumos poveikis Padidina šilumos, pučia Tirpsta Vandenyje, Jokio cukraus ar parabenų Šviesos nėra dėmių Suderinama su latekso Idealiai tinka preliminarus, santykius ir masažai Jis yra lengvai valomas vanduo 30 ml

    Siuntas diskrečiųjų

    Visos mūsų paketai yra neutralus.Jokių ženklų, logotipų, jokių požymių, kas jame yra.Galite būti tikri, kad niekas ketina sužinoti, ką jūs paprašė.

    Mes taip pat nėra įtraukti adresas iš mūsų sandėlių ar įmonės pavadinimą.Todėl ne vienas gali atrodyti nieko apie tai, kas dėžutėje yra.

    Pasitenkinimo Garantija

    Mes norime būti laimingas su jūsų pirkti.Štai kodėl mes turime klientų aptarnavimo pokalbių 12 valandų per dieną su paramos ispanų ir anglų kalbomis.Jei turite kokių nors problemų, tačiau mažas, susisiekite su mumis ir mes padarysime viską, kas mūsų galioje, siekiant ją išspręsti.Kokybės Užtikrinimas.

    Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir atitinka visus ES reglamentus.Jie yra 100% naujas ir pagamintų su medicinos kokybės medžiagos, siekiant užtikrinti jūsų saugumą.Gali būti rami.Apsipirkti mūsų parduotuvėje.Mes norime, kad saugai užtikrinti, kad mūsų produktų, kuris yra, kodėl jie buvo išvalyti ir užplombuoti per pakuočių.

    Tai yra įmanoma, kad ją atidarydami jis kvepia šiek tiek, nes tai buvo uždaromos mėnesių.Nuvalykite ir nusausinkite natūraliai ir kvapas išnyks

    Kaip ilgai veikia mūsų vežimo imtis?

    Mes naudojame express pristatymas už mūsų visų vežimų.Štai kodėl jūs gausite savo produkto 3-5 dienas po pirkimo pagal laivybos šalį.

    Dėl užsakymų per Ispanija: jūs gausite savo užsakymą 3 dienas po pirkimo.

    Dėl užsakymų už Ispanijos ribų: jūs gausite savo užsakymo 5 dienas po pirkimo.

    Kaip ilgai trunka procesas, siuntas?

    Mes supakuoti savo užsakymus per 24 valandas.Jūsų užsakymas bus išsiųstas 24h po pirkimo.

    Jūsų nuomonė yra svarbi

    Mes norime, kad aukščiausio lygio pasitenkinimą įmanoma mūsų klientams.Štai kodėl mes pasirūpinsime visais jūsų patirtis.Nors mes negalime žinoti, jei norime tai padaryti, kol mes žinome savo nuomonę.Jei esate patenkintas savo pirkiniu, palikite mums 5 žvaigždučių reitingą, ir papasakoti savo patirtį.

    Žymos: sexy video, elektronų masto, sekso žaislas oslas išskleisti, sekso žaislas, vyrai mašininės, ender3 v2, j tepalas, vibrat, 30 ml, erotinio penio žiedas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Mariya Popova 1982

      By mistake they sent me a similar one. But we came to an agreement, they offered me a discount to buy another, very formal, according

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai