Moterų 6 Poros Bambuko cukriniu Diabetu Kulkšnies Kojinės su neprivalomų Viršų Ir Pagalvėlės Vienintelis,L Dydis(Kojinių Dydis:9-11) Moterų 6 Poros Bambuko cukriniu Diabetu Kulkšnies Kojinės su neprivalomų Viršų Ir Pagalvėlės Vienintelis,L Dydis(Kojinių Dydis:9-11) Moterų 6 Poros Bambuko cukriniu Diabetu Kulkšnies Kojinės su neprivalomų Viršų Ir Pagalvėlės Vienintelis,L Dydis(Kojinių Dydis:9-11) Moterų 6 Poros Bambuko cukriniu Diabetu Kulkšnies Kojinės su neprivalomų Viršų Ir Pagalvėlės Vienintelis,L Dydis(Kojinių Dydis:9-11) Moterų 6 Poros Bambuko cukriniu Diabetu Kulkšnies Kojinės su neprivalomų Viršų Ir Pagalvėlės Vienintelis,L Dydis(Kojinių Dydis:9-11) Moterų 6 Poros Bambuko cukriniu Diabetu Kulkšnies Kojinės su neprivalomų Viršų Ir Pagalvėlės Vienintelis,L Dydis(Kojinių Dydis:9-11)

Moterų 6 Poros Bambuko cukriniu Diabetu Kulkšnies Kojinės su neprivalomų Viršų Ir Pagalvėlės Vienintelis,L Dydis(Kojinių Dydis:9-11)

€19.53 €14.65
Yra sandėlyje
w95982

Lytis: MOTERIS
Nepadori Nuotrauka: No
Storis: STANDARTAS
Seksualinio Pobūdžio: No
Modelio Tipas: Kietas
Elemento Tipas: Kojinės
Modelio Numeris: BD-S-0120
Medžiaga: Medvilnės
Elemento Ilgio: 29
Prekės Pavadinimas: Yomandamor

  • SUBTILUS GYVENIMAS PRASIDEDA NUO KOJŲ.

    80% bambuko mišinio, šukuotos medvilnės + 20% elastano, minkštos medžiagos geriausių pritaikymas; Bambuko pluošto suteikia:Antibiozė/Absorbentas/Deodorization,Išlaikyti jūsų kojų sveikatai, švieži ir sausi;Aplinkos ir sveiko Vientisas tne pašalina didelių gabaritų kojų siūlės ,sumažinti infekcijos riziką, pėdų spaudimą, pūslių; Tinka moterų batų dydis:6-10 neprivalomas palaidų montavimo stay-up viršų ir didelio masto blauzdos įpratęs apriboti apyvartą Sustiprintas kulnas ir kojų,aukščiausios pagalvėle per vienintelė papildomas komfortas ir apsauga;Daug patogiau ir patvarus, nei įprastai cukriniu diabetu kojinės Inžinerijos megztiniai-iš vielos ant suteikia orui ir drėgmės valdymas, Aukšta kokybė-žema kaina;6 Poras;Tinka tiems, kurie turi didelės paklausos ir patogumo, ypač, ypač žmonių, pavyzdžiui, cukrinio diabeto ir vyresnio amžiaus žmonėms;rašykite mums,mes grąžinsime jums jei pirkimas turi visus kokybės defektų

    Mano mielas drauge,

    Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje,

    Dalintis produktą, kurį gavo dėl socialinių TINKLŲ ( tokių kaip VK, Pinterest,Facebook, Twitter ir t.t. ) ir siųskite mums nuotraukas galite gauti $1 nuolaida or5% nuolaida į kitą, kad

    Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    Norint siųsti elementus iš karto, prašome leiskite mums žinoti, jūsų duomenys pristatymo adresas

    Rusijos Post pranešimas, kad reikia naudoti Klientams Gavėjams Pilnas Pavadinimas

    1. Gavėjo Vardas Ir Pavardė:

    2. Kontaktinis telefono Nr.:

    3. Pristatymas adresas:

    4. Post code/ zip kodas:

    Kai jūs įdėti tvarka.

    Tokiu būdu, mes galime siųsti elementus iš per 7business dienų, kaip įmanoma, ir jūs galite gauti juos saugiai per trumpiausią laiką.

    APIE LAIVYBOS

    Paprastai, mes išsiųsti savo sklypų, kuriuos www.eatin.lt oficialus pristatymas metodas "ePacket/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu", Kuri yra labiausiai patikimas pristatymas metodas, kuris visame pasaulyje pristatymas.

    Paprastai, mes pareiškiame, mažesnės kainos, sąskaitos faktūros/sąskaitos išvengti muitinės mokesčių už jus, laivybos būdas, išvardytų aukščiau, paprastai ir tax-free.Jei yra muitinės mokesčių, jūs turite mokėti už jį.Mes negalime turėti jokių muitų mokesčių.Jei turite ypatingų pageidavimų, prašome palikti pranešimą už mus.

    APIE MOKĖJIMĄ

    Po to, kai jūs mokate už užsakymą, www.eatin.lt bus gauti jūsų mokėjimą per 24 valandas (Paprastai), mes apdoroti jūsų užsakymą kartą www.eatin.lt gavome jūsų mokėjimą.

    APIE GAVIMO

    1. Prašome apdrausti GAVĖJAS PAVADINIMAS, ADRESAS ir TELEFONO NUMERIS yra visi teisingi, Mes negalime priimti grąžinti pinigus ar ginčų dėl blogo informacijos gavimo.Rusijos klientams palikite Vardą ir pavardę.

    2. Pasirašyti Po Registracijos.

    Prašome atidaryti sklypą po vyro buvimas, jei sklypas yra pažeistas, ar ne, prekę galite užsisakyti, prašome fotografuoti iš karto, įskaitant visus adresas etiketės, pakuotės ir daiktų, kuriuos gavote.NE mesti paketą iš karto!Tai yra labai svarbu!

    APIE ATSILIEPIMĄ

    Prašome palikite mums 5 žvaigždės

    Daiktas kaip descried:5 star"

    Komunikacijos:5 star"

    Siuntimo greitis:5 star"

    Mes padarysime viską, kad tarnauti savo klientams, prašome palikti mums 5 Žvaigždučių reitingą, gavę sklypą, ačiū už jūsų paramą !

    Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padėsime jums ją išspręsti.Linkiu laimingas pirkinių !

    Žymos: bambuko mažos kojinės moterims, parama tabletė, aukštos sandėlyje, bambuko dantų šepetėlis, trek kojinės moterims, cukriniu diabetu dieną, kojinių diržas, 10 poros kojinių, didelis bambu, diabeto išgydyti kraujo cukraus.

  • Atsiliepimai (5)

    • Ermolinskayaolga

      supersnel geleverd, precies 2 weken. heerlijke sokken, geheel naadloos. normaal sokken maat 35-38 en deze waren maar in 1 maat, maar passen perfect.

    • Denis Alushta

      Excelente bonito color

    • Lynphoon

      Good quality socks, soft and cute, I recommend!

    • Bkorczak

      Very good socks. Fast shipping.

    • Bolt 24

      Feel quality to. Fast delivery. Neatly packed. Seller okay

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai