Asmeninį Užsakymą Moterims, Chalatai Satino, Šilko Spausdinti Suknelė Seksualus Nuotakos Vestuvių Nuotaka Bridesmaid, Chalatas Kimono Trumpas Chalatas Chalatas, Naujas Asmeninį Užsakymą Moterims, Chalatai Satino, Šilko Spausdinti Suknelė Seksualus Nuotakos Vestuvių Nuotaka Bridesmaid, Chalatas Kimono Trumpas Chalatas Chalatas, Naujas Asmeninį Užsakymą Moterims, Chalatai Satino, Šilko Spausdinti Suknelė Seksualus Nuotakos Vestuvių Nuotaka Bridesmaid, Chalatas Kimono Trumpas Chalatas Chalatas, Naujas Asmeninį Užsakymą Moterims, Chalatai Satino, Šilko Spausdinti Suknelė Seksualus Nuotakos Vestuvių Nuotaka Bridesmaid, Chalatas Kimono Trumpas Chalatas Chalatas, Naujas Asmeninį Užsakymą Moterims, Chalatai Satino, Šilko Spausdinti Suknelė Seksualus Nuotakos Vestuvių Nuotaka Bridesmaid, Chalatas Kimono Trumpas Chalatas Chalatas, Naujas Asmeninį Užsakymą Moterims, Chalatai Satino, Šilko Spausdinti Suknelė Seksualus Nuotakos Vestuvių Nuotaka Bridesmaid, Chalatas Kimono Trumpas Chalatas Chalatas, Naujas

Asmeninį Užsakymą Moterims, Chalatai Satino, Šilko Spausdinti Suknelė Seksualus Nuotakos Vestuvių Nuotaka Bridesmaid, Chalatas Kimono Trumpas Chalatas Chalatas, Naujas

€10.34 €8.79
Yra sandėlyje
w95307

Prekės Pavadinimas: PARARTDIY
modelis: TAŠKAS
Proga: Motinos Diena
Medžiaga: ŠILKO

  • *** MES MODERNIZUOTOS MŪSŲ PARDUOTUVĖJE!!! ****

    Mes turime didinti mūsų kokybės audinio, taip pat kokybės spausdinimo!Mūsų rūbeliai buvo puikus.Dabar, jie yra pasakų! :) Nuotaka ir pamergės bus meilė šių mantijų, kad yra vienas iš geriausių produktų rinkoje. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Duoti puikus dovanos junior pamergės, gėlių mergaičių ir žiedo nešėjas.Tai yra fantastinis chalatai, kurie bus naudojami ir už jos Didelis Dieną!Jie yra minkšta liesti ir labai patogūs dėvėti.Į mantijos ateina su atitikimo kaklaraištis diržas.Rankovių ilgis 3/4. Rekomenduojame plauti rankomis su šaltu vandeniu.Visi mano daiktai yra pagaminti Pet ir Dūmų aplinkoje.Jei turite kokių klausimų ar ypatingų pageidavimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš norėčiau išgirsti iš jūsų ir pasistengsime atsakyti nedelsiant.

    ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kaip Užsisakyti ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

    Galite tinkinti chalatai, kaip jums patinka!Galite sumaišoma ir suderinti skirtingų spalvų į vieną rinkinį.Tokiu atveju, prašome pasirinkti vieną spalvą, o pateikiant užsakymą, tada pateikti duomenis pastabos skyriuje arba pokalbio lange.Prašome įsitikinkite, kad jums suteikti visa informacija nurodyta forma pateikti toliau: **Prašome įtraukti šią informaciją apie kiekvieną skraiste į Pažymi, Kad Pardavėjas po išsiregistravimo:** 1. Chalatas Spalva 2. Vardas, pavardė ARBA Pavadinimas Arba Data 3. Šrifto Pasirinkimas 4. Šrifto Spalva 5. Dydis, jei norite maišyti dydžių, pasirinkti dydį atsitiktinai, bet pls palikti dydžių ir tekstus, kartu pardavėjas pastaba langelį.Jei jūs nežinote, kaip palikti pranešimų pardavėjas dėmesį, kad jūs galite pateikti užsakymo tiesiai ir po apmokėjimo, siųsti laiškus į mus tiesiogiai. 6.Mes priimame įvairias kalbas, išskyrus anglų.Tiesiog vieta tvarka tiesiogiai ir siųsti tekstą su mumis tiesiogiai.PASTABA: mes ne patikrinti rašybos ar gramatikos klaidų.Prašome patikrinti savo užsakymą stichijos, prieš pateikdami užsakymą.Po užsakymo, pls, siųskite tekstą, kurį norite užsakymą iki mums žinutę.Labai ačiū!Palikti formuluotė pardavėjas dėmesį, kaip jums patinka: Nuotaka Nuotaka Bridesmaid Maid of Honor Matron Garbę Junior Bridesmaid Motina Oblubienicy Motina Jaunikis Bachelorette Šalis Komanda Nuotaka Nuotakos šalis Ką Tik Vedęs Wifey Brides "Entourage" Jis uždėjo žiedą ant jos Ar pavardės ar kitų dalykų, jums patinka, pls išlaikyti žodžiai per 25 raidės Pagrindinės Savybės: 50% polyester/25% šukuota žiedas susuktų medvilnės, 25% viskozė jersey, nedvejodami leiskite man žinoti, jei jūs perkate į glėbius, kaip mes suteiksime kiekio nuolaidas.

    Žymos: veiksmų skaičius, bandai, animacinių filmų raudonos vamzdžio, plakatas warcraft, figūrėlės į automobilį, angel beats kanade, warcraft 2, japonų jūreivis kostiumas, japonijos stuff, oro vėliava, pavergta warcraft.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai