Automobilių dvr Dual Objektyvo Galinio vaizdo Kameros Full-Screen Touching10 Automobilių dvr Dual Objektyvo Galinio vaizdo Kameros Full-Screen Touching10 Automobilių dvr Dual Objektyvo Galinio vaizdo Kameros Full-Screen Touching10 Automobilių dvr Dual Objektyvo Galinio vaizdo Kameros Full-Screen Touching10 Automobilių dvr Dual Objektyvo Galinio vaizdo Kameros Full-Screen Touching10 Automobilių dvr Dual Objektyvo Galinio vaizdo Kameros Full-Screen Touching10

Automobilių dvr Dual Objektyvo Galinio vaizdo Kameros Full-Screen Touching10"IPS Ekraną, Automobilių Dvr Ratai Diktofonas Stream galinio vaizdo Veidrodis Brūkšnys camer

€57.56
Yra sandėlyje
w9530

Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis: 10 klasė
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Chipset Gamintojas: Generalplus
Originalioje Pakuotėje: Taip
OSD Kalba: Rusų
Galinio Vaizdo Kamera: Taip
Baterija: Built-in
Skaičius Objektyvai: 2
Jutiklinis Ekranas: Taip
Ekranas: IPS
Sąsaja: USB2.0
Peržiūrėti Kampas: 170°
Kameros Rezoliucija: 1920X1080
Elemento Tipas: Automobilių DVR
Video Kodas: H. 264
Vaizdo Jutiklis: AR0330
Max Išorinė Atmintis: 128G
Surinkimo Režimas: Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Kadrų Per Sekundę: 30
Ekrano Dydis: 9.88
Pikselių: 800Mega

  • Dvigubo Objektyvo Veidrodis Brūkšnys Cam CarView 2 CarView 2 priima 10" IPS Ultra HD ekranas, suteikia jums su aukštos raiškos vaizdą.Jautrus touch ekranas su aiškiais operacija sąsaja leidžia lengvai keisti parametrus su bakstelėkite pirštu, atitinkančių jūsų užimtas gyvenimo būdą.Su nekilnojamojo 1080P Full HD priekinė kamera and1080p(720p), vandeniui atspari galinio vaizdo kamera, CarView 2 sukurti aukštos kokybės ir sklandžiai vaizdo dieną ir naktį bet kokiomis oro sąlygomis, užfiksuoti kiekvieną svarbų detalių jums reikia.Priekinio ir galinio vaizdo kamera, abu yra 170°(150) plataus kampo objektyvas pateikti 340°c(320°) apsaugos aplink savo automobilį be nematymo.Įmontuota aukštos jautrus G-jutiklis su susidūrimo aptikimo, CarView 2 teikiame 24 valandų patikimą ir stabilią stebėsenos, kad jūsų automobilis būtų saugus.jei norite toliau stebėti, kaip po automobilių stovėjimo aikštelė (DVR veikia 24 val.), prijunkite teigiamo poliaus(raudona linija), spardytis liniją su GPGB sąsaja automobilio saugiklių dėžutę; Pasirinkti su buck linija sąrankos .

    Priekinės & Galiniai Dual Fotoaparatai, Filmavimo "Full HD" 1080P Priekyje Kamera ir Enhanced1080P (720P) Galinio vaizdo Kamera sukurti aukštos kokybės ir sklandžiai vaizdo dieną ir naktį, užfiksuoti visus svarbius duomenis apie savo automobilį, pavyzdžiui, licencijos plokštės, stulpai ar kažkas nepaprasto.Niekada praleisti tai, kas svarbu!

    Nekilnojamojo 1080P Full HD Priekinė Kamera Full HD 1080P priekinės vaizdo kameros įrašus 30 kadrų per sekundę, aiškiai įrašyti licencijos plokštės ir gatvės ženklai, kai jūs vairuoti.Patobulintas 720P HD + IP67 Atsparus Vandeniui Galinio vaizdo Kamera Su paramos galinio vaizdo kamera, jums suteikiama pora aišku, pilna perspektyvos įrašyti 720P HD galinio vaizdo įrašą apie savo vairavimo keliones.CarView 2 galės parodyti aiškų vaizdą vairuojant per lietų, nes jos vandeniui atspari galinio vaizdo kamera, todėl galima sumontuoti ne transporto priemonės, nesirūpindami apie blogai, arba turintys matomumo problemų, galite taip pat pritvirtinkite jį ant galinio stiklo, kuris apsaugo transporto priemonės galas.

    Galite nustatyti atitinkamą kampą, ilgai spaudžiant ekrano ir juda pirštu aukštyn ir žemyn.Priekinė kamera reguliavimas:

    Priekinės kameros dizainas Su šiuo mąstantis Jansite priekinio lęšio dizainas, jums nebereikia nerimauti, lietaus jutiklis neliesti DVR ' s field of view.

    Švelniai braukite per perjungti rodinius galite perjungti rodinius perbraukę pirštu į kairę arba į dešinę.Jame yra 3 vaizdai: vaizdas iš priekio, galinio vaizdo, priekiniai & galinio vaizdo

    Paramos naktinio matymo funkcija Naudojant didelę diafragmą naktinio matymo objektyvo, o kamera mikroschema įmontuota naktinio matymo apdorojimo funkcijos

    Kai automobilis važiuoja atbuline eiga, prietaisas automatiškai persijungia į galinio vaizdo kamera, vaizdą per 10-colių full-veidrodinė ekrano.Ji ateina su aukštos kokybės vaizdai, kurie padeda nustatyti svarbias detales, pavyzdžiui, licencijos plokštės, vairuotojo judesius ir kelių funkcijų, kurios gali įrodyti savo nekaltumą.

    10 colių sensoriniu ekranu, patogiau dirbti, jūs galite labai greitai valdyti automobilio kameros, taip, kad jums būtų saugiau važiuoti.

    Smart galinio vaizdo kampo persijungti tarp vairuotojo ir automobilio.Jūs galite pamatyti visas tolesnis transporto priemonių ir objektų aiškiai atsilieka.jūs nors realaus laiko vairavimo ir tai bus jungiklis galinio vaizdo kamera automatiškai suteikti arčiau atsarginę kopiją, kai automobilių stovėjimo aikštelė.

    Automobilių Stovėjimo Aikštelė Stebėti Jei jūs nerimaujate dėl jūsų automobilis yra sugadintas kažkas po automobilių stovėjimo aikštelė, galite naudoti mūsų pinigus liniją prijungti DVR, siekiant užtikrinti, kad diktofonas veikia 24 valandas.Jei kažkas kenkia savo automobilį ir sukrėtimų, kurie sukelia G-sensorius, DVR, bus nedelsiant įjungti ir įrašyti situaciją.Buck Linija Naudoti pinigus linija neužimtų cigarečių degiklio sąsaja.Pirma, prijunkite neigiamą polių(juoda linija) spardytis linijos į žemę automobilio saugiklių dėžutę; Antra, jei norite toliau stebėti, kaip po automobilių stovėjimo aikštelė (DVR veikia 24 val.), prijunkite teigiamo poliaus(raudona linija), spardytis liniją su GPGB sąsaja automobilio saugiklių dėžutę; Jei norite nustoti stebėti po automobilių stovėjimo aikštelė (DVR neveikia po automobilių stovėjimo aikštelė), prijunkite teigiamo poliaus pinigus linijos saugiklių dėžė ACC sąsaja.

    Judesio Aptikimas Su judesio aptikimo funkcija yra įjungta, ir tada, kai Automobilinio DVR aptinka judantį objektą, jis bus automatiškai pradėti įrašinėti video.Kai nėra judančių objektų, ji bus sustabdyti įrašymą ir aptikti judančių objektų vėl.

    G-Sensorius Kai jūsų automobilis yra atliekamas poveikio ar kitų ekstremalių, G jutiklis suveikia, kad diktofoną iš karto įrašus ir spynos vaizdo.

    Žymos: veidrodis įrašyti, auto dvr veidrodis, camer mini, ks dvr, kamera automobilio galinis, automobilių dvr su dviem kameros, denio stream, atvirkštinio vaizdo kamera, mi dvr, camer.

  • Atsiliepimai (1)

    • Wormslyant121

      Получил товар хорошо упакованным. При подключении все показывает, запись фронтальной камеры показывает. Еще не установил на машину. Продавца рекомендую. Товар понравился.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai